10 ok, hogy miért randizz kutyás lánnyal.

B. Krisztina B. Krisztina
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Kép

Tetszik egy lány, akinek a szívét már részben elrabolta egy szőrős négylábú? Ne ijedj meg, ha egy lány felelős gazdija szeretett kutyájának, az nagyon sok mindent elárul róla, ami neked is tetszeni fog.

Nézzük 10 pontban, mi az amit tudnod kell egy kutyás lányról, mielőtt belevágsz:

1. Felelős.Gazdinak lenni felelősség. Tartani kell a napi menetrendet: séta reggel – este, etetés, gondozás, foglalkozás. Felelősen kell a pénzügyeket is intézni, hiszen mindig kell, hogy legyen büdzsé állatorvosi költségre, etetésre, ápolásra. A váratlan kiadásokról ne is beszéljünk.

Kép

2. Független. Nem kell attól tartanod, hogy túlságosan rádtelepszik, megfoszt a szabadidődtől és megszűnik a saját élete, ha összejöttök. Sőt, valószínűleg ott sem marad nálad éjszakára, amíg nem gondoskodott kutyaszitterről. A kutyájáról való gondoskodás mindig fontosabb lesz neki. Most szólunk, ha ez nem tetszik, akkor bele se vágj. De jobban teszed, ha veszel egy kutyajátékot, és részt veszel az életükben, megéri.

3.Szociális és barátkozó.Tudományosan bizonyított és alátámasztott tény, hogy egy kutyás lány sokkal szociálisabb és nyitottabb új emberek megismerésére mint egy macska gazdi, vagy valaki háziállat nélkül. Új társaságban hamarabb feltalája magát, nem jön zavarba egykönnyen. Ezt akkor fogod igazán értékelni, amikor bemutatod a családodnak, barátoknak (hülye haveroknak :) ). Nem fog csalódást okozni, hidd el!

Kép

4. A pozitív megerősítés.Pontosan tisztában van vele, hogy egy problémát, pl. rosszul rögzült viselkedési mintákatcsak a dolgok pozitív megerősítésével lehet megoldan, hiszen a kritizálás, kiabálás, zsémbeskedés, szemrehányás a kutya tanításánál sem jön be. Egy kutyás lány ezt tudja és hidd el, ez egy kapcsolatban óriási előny!

5. Nem finnyás.Egy igazi kutyás lány nem a Királynőképzőben végzett! Nem fogja befogni az orrát, ha izzadt vagy és “emberszagú”, hiszen naponta szedi a kutyakakit, kihúzza a beragadt füvet ha másként nem megy és a hasmenéses, hányós időszakokról ne is beszéljünk…. Szóval a különböző végtermékkel járó testi funkciók nem nagyon ijesztik meg.

6.Aktív.Lehet, hogy nem futja le a maratont, de naponta sétál és játszik a kutyájával, úgyhogy biztosan nem lusta. Óriási bónusz pontokat szerezhetsz, ha olyan kirándulásokat szervezel beülős mozi vagy vacsora helyett, ahova a kutya is tud menni veletek.

Kép

7. Szereti a szőrt :) (ha-ha-ha)Nem elhanyagolandó tény, hogy egy kutyás lányt nem hozol zavarba akkor sem, ha a Jóisten bőségesen megáldott testszőrzettel. Hogy a kutyaszőr és az emberszőr nem ugyanaz, oké, igaz. Mindenesetre az biztos, hogy egy kutyás lányt a hozzá bújó “szőrkupac” megnyutatja és boldoggá teszi :)

8. Nem rendmániás.Menő váza az asztalon? Kb. 2 percig tart egy csóváló farok közelében, ezt minden kutyás tudja. Egy ilyen csaj tuti nem fog kikészülni, ha reggel hazatántorogsz részegen és leversz egy-két dolgot. Arról ne is beszéljünk, hogy a “róka” takarításban is óriási gyakorlata van (lsd. 5-ös pont)

Kép

9. Tud hallgatni.Éppen nincs mit mondani? Nem gond. Egy kutyás lány simán üldögél a csendben valakivel, akit szeret, hiszen ebben is óriási gyakorlata van. Egyébként is néha a legjobb kommunikáció szavak nélkül történik.

10. Gondoskodó.A kutyája a büszkesége, az öröme, bármit megtenne érte. Amikor látod, hogyan gondoskodik a kutyájáról és mennyire szereti, biztos leszel benne, hogy egyszer, ha eljön az ideje kiváló családanya és feleség lesz.

És a legeslegjobb az egészben, hogy Te is GAZDIleszel, megtapasztalod a feltétel nélküli szeretetet, ragaszkodást, barátságot úgy, ahogy még sosem ismerted azelőtt ...

...azelőtt, hogy találkoztál egy kutyás lánnyal.

" width=

A térdig érő kutyák boltja. Minden, amire kistermetű kutyusodnak szüksége lehet- itt, egy helyen!

Forrás : woofipedia.com /Liz Fotók: Pinterest

Már nem érdeklik a beszólások! Eva Longria büszkén pózol plusz kilóival – FRISS FOTÓ

Elhagyva az örökletes sanyargatást, Eva most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar!

Kiss Ramóna: "Már csak egy kisbaba hiányzik az életemből!"

Meglepő őszinteséggel mesélt a magánéletéről és legnagyobb vágyáról az X-Faktor műsorvezetője.

10 szemtelenül nyomós érv, hogy ne mozdulj ki a hétvégén

Nem kell folyton a hétvégén is rohangálni, mint pók a falon. Arra ott van az egész hét. Most pihenj!

Mi visz rá egy 18 éves csajt, hogy újra és újra összeöltözzön az édesanyjával? Még akkor is, ha az illető anyuka Reese Witherspoon

Mi tiniként aligha megyünk bele, még ha ilyen stílusos anyukánk is lett volna, mint Reese, akkor sem. És ti?

Ezt nem igazán tudjuk hova tenni: az új sminktrend minden eddigin túlmutat!

A sminktrendek jönnek-mennek, de amit most mutatunk, ahhoz hasonlót még tutira nem láttál!

Jim Carrey szívszorító interjúban mesélt el egy titkot magáról, amitől egészen máshogy nézünk a filmjeire

Évek óta alig mutatkozott nyilvánosan, most viszont őszintén mesélt arról, mi történik vele.

Stresszes ünnepek: a családod téged sem támogat az egészséges táplálkozásban?

Kutatások szerint az ünnepi időszak komoly stressz okoz az egészségesen táplálkozóknak – főleg, ha a családjuk egyáltalán nem támogatja őket!

Nagyon gonosz módszerrel szakított Bella Hadiddal a legutóbbi pasija

Azért ennél többet vártunk Rihanna exétől...

A legnagyobb párkapcsolati gond, amivel meg kell küzdened az életben – a csillagjegyed szerint

A horoszkópodból megtudhatod, mi az a probléma, amivel újra és újra szembetalálod magad a kapcsolatodban!

10 rejtett részlet a Disney-mesékben, amiket akkor sem vettél észre, ha nagy rajongó vagy

Te hányat vettél észre ezekből? Valószínűleg nem túl sokat!

Csak így tovább, Shannen! Nézd meg, milyen remek formában van a Bűbájos boszorkák sztárja!

Hihetetlen változáson ment keresztül a külseje az utóbbi hónapokban.

Nem bírnak magukkal a rajongók Miley Cyrus legfrissebb képe láttán: vajon ez a fotó tényleg AZT jelenti?

Kissé sokkolta az internet népét az énekesnő eléggé félreérthető fotója.

Napi horoszkóp november 24.: a Rákok a legváratlanabb helyzetekre is fel vannak készülve, az Oroszlánok lenyűgözik a környezetüket

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

"Ezt üzenem apám szeretőjének, aki tönkretette a családunkat"

Egy amerikai nő írta meg az érzéseit apja szeretőjének, akiről úgy gondolja, hogy tönkretette a családjukat. Íme Samatha Walisundra levele.

A kereséshez kezdj el gépelni!