10 ok, hogy miért randizz kutyás lánnyal.

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kép

Tetszik egy lány, akinek a szívét már részben elrabolta egy szőrős négylábú? Ne ijedj meg, ha egy lány felelős gazdija szeretett kutyájának, az nagyon sok mindent elárul róla, ami neked is tetszeni fog.

Nézzük 10 pontban, mi az amit tudnod kell egy kutyás lányról, mielőtt belevágsz:

1. Felelős.Gazdinak lenni felelősség. Tartani kell a napi menetrendet: séta reggel – este, etetés, gondozás, foglalkozás. Felelősen kell a pénzügyeket is intézni, hiszen mindig kell, hogy legyen büdzsé állatorvosi költségre, etetésre, ápolásra. A váratlan kiadásokról ne is beszéljünk.

Kép

2. Független. Nem kell attól tartanod, hogy túlságosan rádtelepszik, megfoszt a szabadidődtől és megszűnik a saját élete, ha összejöttök. Sőt, valószínűleg ott sem marad nálad éjszakára, amíg nem gondoskodott kutyaszitterről. A kutyájáról való gondoskodás mindig fontosabb lesz neki. Most szólunk, ha ez nem tetszik, akkor bele se vágj. De jobban teszed, ha veszel egy kutyajátékot, és részt veszel az életükben, megéri.

3.Szociális és barátkozó.Tudományosan bizonyított és alátámasztott tény, hogy egy kutyás lány sokkal szociálisabb és nyitottabb új emberek megismerésére mint egy macska gazdi, vagy valaki háziállat nélkül. Új társaságban hamarabb feltalája magát, nem jön zavarba egykönnyen. Ezt akkor fogod igazán értékelni, amikor bemutatod a családodnak, barátoknak (hülye haveroknak :) ). Nem fog csalódást okozni, hidd el!

Kép

4. A pozitív megerősítés.Pontosan tisztában van vele, hogy egy problémát, pl. rosszul rögzült viselkedési mintákatcsak a dolgok pozitív megerősítésével lehet megoldan, hiszen a kritizálás, kiabálás, zsémbeskedés, szemrehányás a kutya tanításánál sem jön be. Egy kutyás lány ezt tudja és hidd el, ez egy kapcsolatban óriási előny!

5. Nem finnyás.Egy igazi kutyás lány nem a Királynőképzőben végzett! Nem fogja befogni az orrát, ha izzadt vagy és “emberszagú”, hiszen naponta szedi a kutyakakit, kihúzza a beragadt füvet ha másként nem megy és a hasmenéses, hányós időszakokról ne is beszéljünk…. Szóval a különböző végtermékkel járó testi funkciók nem nagyon ijesztik meg.

6.Aktív.Lehet, hogy nem futja le a maratont, de naponta sétál és játszik a kutyájával, úgyhogy biztosan nem lusta. Óriási bónusz pontokat szerezhetsz, ha olyan kirándulásokat szervezel beülős mozi vagy vacsora helyett, ahova a kutya is tud menni veletek.

Kép

7. Szereti a szőrt :) (ha-ha-ha)Nem elhanyagolandó tény, hogy egy kutyás lányt nem hozol zavarba akkor sem, ha a Jóisten bőségesen megáldott testszőrzettel. Hogy a kutyaszőr és az emberszőr nem ugyanaz, oké, igaz. Mindenesetre az biztos, hogy egy kutyás lányt a hozzá bújó “szőrkupac” megnyutatja és boldoggá teszi :)

8. Nem rendmániás.Menő váza az asztalon? Kb. 2 percig tart egy csóváló farok közelében, ezt minden kutyás tudja. Egy ilyen csaj tuti nem fog kikészülni, ha reggel hazatántorogsz részegen és leversz egy-két dolgot. Arról ne is beszéljünk, hogy a “róka” takarításban is óriási gyakorlata van (lsd. 5-ös pont)

Kép

9. Tud hallgatni.Éppen nincs mit mondani? Nem gond. Egy kutyás lány simán üldögél a csendben valakivel, akit szeret, hiszen ebben is óriási gyakorlata van. Egyébként is néha a legjobb kommunikáció szavak nélkül történik.

10. Gondoskodó.A kutyája a büszkesége, az öröme, bármit megtenne érte. Amikor látod, hogyan gondoskodik a kutyájáról és mennyire szereti, biztos leszel benne, hogy egyszer, ha eljön az ideje kiváló családanya és feleség lesz.

És a legeslegjobb az egészben, hogy Te is GAZDIleszel, megtapasztalod a feltétel nélküli szeretetet, ragaszkodást, barátságot úgy, ahogy még sosem ismerted azelőtt ...

...azelőtt, hogy találkoztál egy kutyás lánnyal.

" width=

A térdig érő kutyák boltja. Minden, amire kistermetű kutyusodnak szüksége lehet- itt, egy helyen!

Forrás : woofipedia.com /Liz Fotók: Pinterest

Kit zavar a 16 év korkülönbség? Fiatal zenésszel jár Halle Berry, és nagyon boldognak tűnik!

Úgy tűnik, végre kiheverte tönkrement házasságát a szép színésznő.

Biztos, hogy szereted? 7 nagy különbség a szerelem és a vágy között

Nagyon könnyen össze lehet keverni a két érzelmet, különösen a kapcsolat első néhány hetében.

Emilia Clarke tényleg khaleesi lesz? Platinaszőkére festette a haját

Nem tud szabadulni a Sárkányok Anyja imidzstől!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

A sorozatban Raj-t alakító színész elképesztően gyönyörű nőt vett feleségül!

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Szüzek megmutathatják, hogy mire képesek, a Vízöntők türelmét próbára teszi valaki

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz az egyes csillagjegyek ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

De menő! Nézd meg, kikkel bulizott Palvin Barbi Londonban!

A mi gyönyörű Barbink ismét világsztárokkal töltötte az idejét.

Ritka pillanat, amikor Angelina Jolie összes gyereke egy fotón pózol – Nézd meg, mennyit változtak!

A hat gyerek büszkén vonult végig anyukájuk mellett a vörös szőnyegen!

Őrült sztori: ezért balhézott össze egy sráccal Jennifer Lawrence a budapesti éjszakában

Egy tanács: ne szórakozz Jenniferrel, főleg ha sör is van nála!

Ezt az 5 sorozatot semmiképp se hagynánk ki ősszel

Visszatérnek a biciklis srácok és szuperképesség is lesz dögivel.

Az internet 3 leghíresebb kutyája

A közösségi médiában rejlő lehetőségeket nem csak a kétlábú hírességek használják ki . Az internet népe imádja a cuki cicás, kutyás videókat, képeket, posztokat – így nem csoda, hogy a leleményesebb gazdik hamar készítettek FB és Insta profilt kedvencüknek, hogy szórakoztassák az erre kíváncsi nagyérdeműt. A szórakoztatáson túl pedig a több millió követővel rendelkező gazdik bizony szép bevételhez is juthatnak, ha ügyesek. Nézzük, ki azok a négylábú celebek ma az interneten, akiket minden valamirevaló celebkutya rajongó követ.

Victoria Beckham szerint a Spice Girls csapata ekkor nézett ki a legnevetségesebben

Azért akad pár dolog, amire Victoria sem emlékszik vissza szívesen...

5 szuperkönnyű összeállítás az átmeneti időszakra

Az időjárás még kicsit szórakozik velünk, de inkább már az őszbe hajlunk, így itt az ideje melegebb darabokkal is ötletelni.

A kereséshez kezdj el gépelni!