Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Megvan benne bőven a magam felelőssége" - Kulcsár Edina mellett Instán állt ki exférje

"Megvan benne bőven a magam felelőssége" - Kulcsár Edina mellett Instán állt ki exférje

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az elmúlt napokban elszabadultak az indulatok Instagramon.

Két héttel ezelőtt, Instagramon jelentette be Kulcsár Edina Kulcsár Edina modell,műsorvezető,divattervező 90cikk 3galéria 1videó Még több róla és Csuti, hogy a válás mellett döntöttek. A posztban elárulták, hogy sokat küzdöttek kapcsolatuk megjavításáért, de végül nem jártak sikerrel; ennek jeleit már a Nyerő Párosban is lehetett látni. Azonban amikor a szépségkirálynő néhány nappal később elárulta, hogy rátalált a szerelem G.W.M személyében, rengeteg kritizáló kommentet kapott.

Azóta pedig a helyzet nem sokat változott ezen a téren. Bár Kulcsár Edina Kulcsár Edina modell,műsorvezető,divattervező 90cikk 3galéria 1videó Még több róla időközben kiadta első saját dalát és klipjét (a videót IDE KATTINTVA megnézheted), azért nincs minden rendben válása terén. Legalábbis erre enged következtetni az Instagram, ahol Csuti néhány nappal ezelőtti posztja alatt, melyen gyerekeik láthatóak, Edina is kommentelt fonással kapcsolatos oldaláról. A videón Ninától elhangzik az "anya" felkiáltás, amire többen kritizálni kezdték a szépségkirálynőt, feltételezve, hogy mivel nem posztol mostanában gyerekeiről, biztos nincs is velük annyit. Ezt Edina sem hagyta szó nélkül:

Mivel a gyerekeim apja letiltott… innen válaszolok! ( Edina vagyok ,,a kedves anyuka” ! ) MITŐL HANYAGOLNÁM EL A GYEREKEIMET ??? Azért mert nem posztolok minden egyes pillanatban amikor a gyerekekkel vagyok attól még velük vagyok, szemben Csutival, aki minden alkalmat megragad, hogy a jó apa és az áldozat szerepében tetszeleghessen az általa imádott nyilvánosság előtt! Ma egyébként András ( azaz Csuti ) napja van, mert fel vannak osztva közöttünk a napok - természetesen az én javamra - de ettől függetlenül is, ma a délutáni alvásukig is otthon voltam! Minden anyai kötelezségem elláttam és társai! Nem dolgozom… szinte mindent lemondtam, hogy minden erőmmel arra törekedhessek, hogy semmit ne vegyenek ebből az egészből észre a gyerekek, minél több időt tölthessek velük és boldoggá tegyem őket, amit nem a nyilvánosság előtt teszek! Könyörgöm! Ne csak nézzetek… lássatok a dolgok mögé is, de azt hiszem lassan szükség lesz a segítségemre! A gyerekeim miatt nem hagyhatom tovább, hogy az anyai becsületem a sárba legyen tiporva!
Én nem fogok csak azért posztolni velük, hogy azt bizonygassam jó anya vagyok! Vagy szerintetek attól jó szülő valaki, hogy megoszt egy momemtumot, hogy pozitív színben tüntesse fel magát? Attól törődik valaki a gyerekeivel és attól jó anya vagy éppen apa, mert azt mutatja??? Csuti… neked innen is köszönöm, hogy tartod magad a megbeszéltekhez, miszerint a gyerekeket nem mutatjuk, főleg nem ebben az időszakban!👏
Ui.: Addig örüljünk, ameddig a felkiáltójelek helyett kérdőjelek vannak!

Ezt követően rengeteg komment érkezett Kulcsár Edina Kulcsár Edina modell,műsorvezető,divattervező 90cikk 3galéria 1videó Még több róla válaszára, amit úgy fest, már Csuti sem hagyott szó nélkül. Legfrissebb edzős fotójához egy "Nyugi" feliratú pólót választott, és nem véletlenül. A kép mellé az alábbiakat írta:

A mai edzéshez egy autentikus pólót vettem fel, mert az utóbbi időben elszabadultak itt az indulatok és szeretném, ha ez nem az az oldal lenne, ahol ilyen dolgokat olvasok a gyerekeim anyukájáról 🙏 Megvan benne bőven a magam felelőssége, hogy idáig jutottunk, de arra szeretnélek kérni titeket, hogy legyetek tekintettel és nagyobb türelemmel a kialakult helyzetre! 🙏 Nyugi! 😘

Kulcsár Edina Kulcsár Edina modell,műsorvezető,divattervező 90cikk 3galéria 1videó Még több róla egyébként posztjaiban többször is utalt arra, hogy mindennek két oldala van, és mivel nem osztottak meg minden részletet válásukat illetően, így kár találgatniuk a követőknek, hiszen az igazság nem feltétlenül az, amit a képek vagy kommentek alapján kiszűrnek.

Olvasnál még a témában?

Galéria / 8 kép

8 érzés, amellyel mindenki megküzd egy válás után

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.