Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Konyhai termékek és élelmiszerek, amikből érdemes betárazni: hosszú ideig elállnak

Konyhai termékek és élelmiszerek, amikből érdemes betárazni: hosszú ideig elállnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezek sokáig elállnak a polcon, így megéri előre bevásárolni belőlük!

Amúgy is szeretünk spórolni, de a mostani helyzetben egyre többen érzik úgy, hogy muszáj kétszer is meggondolni, mire költjük el a pénzüket. Szerencsére erre számos lehetőségünk nyílik, és a legjobb, hogy május 12-15. között ismét itt vannak a JOY-napok, amelynek keretein belül együtt spórolhatunk! A széleskörű kuponkínálatban 10-80%-os kedvezménnyel vásárolhatsz be, legyen szó egy-egy csinos ruhadarabról (amit biztos, hogy még jó néhány szezonban hordani fogsz), a bőrápoláshoz szükséges beauty cuccokról, könyvekről, elektronikai készülékekről, és természetesen azokról a termékekről, amelyekből igazán megéri betárazni hosszabb távra!

Mi pedig segítünk is neked, hogy konkrét tervekkel vághass neki a vásárlásnak! Összeszedtünk számos olyan konyhai terméket, amiből nyugodtan vásárolhatsz egyszerre többet is, mert hosszú ideig elállnak, így pedig rengeteget spórolhatsz. Az pedig biztos, hogy időt is megtakarítasz ezáltal, hiszen lényegesen ritkábban kell beszaladnod miattuk a boltba.

1. Konyhai tisztítószerek

A takarítás a konyhát sem kíméli, sőt, ebben a helyiségben nagyon oda kell figyelnünk a tisztaságra és a higiéniára. Az biztos, hogy a tisztítószerek mindig jól jönnek, és fontos, hogy legyen belőlük otthon elegendő (pláne a COVID megjelenése óta), ebből pedig alaposan betárazhatsz a JOY-napok alatt, így akár jó néhány hónapra előre letudhatod a vásárlást.

A kifli.hu-n minden Domestos termék 25%-kal olcsóbb lesz a JOY-napokon, az EcoFamilyben kapható Well Done és Well Done Clean termékekre 20% kedvezmény, míg minden Herbow termékre 25%-os kedvezmény jár!

2. Élelmiszerek, amik sokáig elállnak

Vannak olyan napok, amikor egyszerűen semmi kedvünk sütni, főzni, de nem szívesen rendelünk vacsorát (pláne nem napokon keresztül, főleg, ha nagy a család). De ugyanez a helyzet akkor is, ha finom italokra vágynánk a víz helyett, de épp nincs otthon semmi. Ilyenkor jól jönnek azok az élelmiszerek és italok, amik egyébként nagyon sokáig elállnak, és nyugodtan bespájzolhatsz belőlük egy-két nagyobb kiszereléssel.

A POLCZ adalékanyag- és gluténmentes készételei 20%-kal olcsóbban vásárolhatók meg a JOY-napok alatt (és 2 perc alatt kész is a finom vacsora), míg az EcoFamilyben a Jura 1 literes gyümölcslé 20%-kal olcsóbban lehet a tiéd. És ne feledd, a Pandamarketben 25%-os kedvezményt válthatsz be, így megannyi konzervre, fagyasztott zöldségre és gyümölcsre tehetsz szert, kényelmesen, otthonról!

3. Vitaminok a családnak

Mióta megjelent a COVID, az immunrendszer erősítése még nagyobb szerepet kapott. Nem lehet eléggé odafigyelni az egészségünkre, amiben a helyes étkezés, a mozgás, és a vitaminok megfelelő pótlása elengedhetetlen! Utóbbi kapcsán van egy szuper hírünk: a JOY-napok alatt több üzletben is vásárolhatsz minőségi, prémium vitaminokat, vitaminos italokat, amelyeket az egész családod fogyaszthat. Kár várakozni, vásárolj be az elkövetkező hónapokra!

A St. Paul Health-nél az Eternal Health & Beauty csomag 25%-os kedvezménnyel, a LenaVit vitaminok 25%-kal olcsóbban lehetnek a tieid.

4. Ami jó, ha kéznél van

Vannak olyan konyhai holmik, amelyek hiányát akkor vesszük észre, ha épp szükségünk lenne rájuk. Ezek azok a termékek, amelyek bizony jók, ha mindig kéznél vannak, és szavatossági idejük nincs! Papírtörlő, mosogatószerek, zsebkendő; ezekből sosem elég!

Az eMAG által forgalmazott, megjelölt Cif gépi mosogatószer 50%-kal olcsóbban lehet a tiéd, míg az EcoFamilyben kapható Tento és Ooops termékek (például papírtörlő) 20%-kal kerülnek kevesebbe a kuponok ellenében.

5. Alapanyagok a főzéshez

A konyha a főzés és sütés legfőbb színtere, viszont igazán finomat a megfelelő alapanyagokból lehet készíteni. Most megéri előre bespájzolni ezekből, hiszen rengeteg olyan alapanyag létezik, amelyik hosszú ideig eláll, így ha most a kuponokkal vásárolsz be, hosszú időre letudhatod a problémát! Legyen szó gluténmentes lisztről, isteni fűszerekről vagy étolajról, olívaolajról, mindent beszerezhetsz!

A pandamarketben 25%-os kedvezménnyel intézheted el a bevásárlást (többek között így akár lisztet, olajat, cukrot, tejet, fagyasztott élelmiszereket is beszerezhetsz kényelmesen, otthonról), a Street Kitchen oldalán 25% kedvezménnyel vásárolhatsz, míg a Lisztmix gluténmentes webáruházban 20%-os kedvezmény vár rád.

A fenti csak néhány a sok-sok kupon közül, hiszen még rengeteg helyen vásárolhatsz be háztartási szereket, egyéb konyhai termékeket a JOY-napok alatt.

És hogy érzékeltessük is, milyen szuper összegeket spórolhatsz: ha a fenti példaként hozott termékekből vásárolsz, és mindenből pusztán egyetlen darabot veszel, összesen 23.000 Ft-ot spórolhatsz! Ez pedig még nagyobb megtakarítást jelent, ha előre betárazol bizonyos termékekből. Érdemes tehát körbenézni az oldalon, előre kiszámolni akár magadnak a megspórolt összegeket, és tudatosan belevágni a vásárlásba a JOY-napok alatt!

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 5 kép

5 konyhai eszköz, amit évente cserélned kellene

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.