Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A műkörmösök vallottak: kisgyermekes anyukák a szépségszalonokban

kisgyerekes anyukák szépségszalon,anyukák kozmetikusnál,anyukák műkörmösnél
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Valószínűleg kevés az a nő, aki nem várja kicsit a következő alkalmat, hogy fodrászhoz, körmöshöz mehessen, hogy nyugiban szépülhessen kicsit… De mi van akkor, ha a nyugalmasnak hitt órákat gyerekírás kíséri, ezt pedig vadidegenként nem túl felemelő hallgatni.

Két kisgyermekem van, és bár igyekszem az első perctől gyerek nélkül megoldani a fodrászt, a körmöst, a kozmetikust, azért én is láttam cifra dolgokat a szépségszalonokban. Persze azt is megértem, ha valaki képtelen megoldani, hogy amíg ő szépülni szeretne, valaki vigyázzon a gyerekére, így kénytelen bizonyos megoldásokhoz folyamodni. Sok nőt tényleg nem zavar, hogy a fél kozmetika a gyermeke őrjöngését hallja, mások inkább évekig nem járnak szalonba, csak hogy ezt ne kelljen megtenniük. Szépségszalonok dolgozóit kérdeztem kedvenc kisgyermekes anyukás esetükről.

Jöhet egy kis őrület?

"Hozzám nem egy anyuka jött már a szülés után nem sokkal. Amikor hordozóban elhozzák a pici babákat, azzal az égvilágon semmi baj nincs: legtöbbször szépen aludtak a picik, ha kellett, anyuka megszoptatta a babát - ez senkit sem zavar, én meg tudom, hogy néha nem egyszerű valakit találni, aki vigyáz a gyerekre. Volt egy vendégem, őt 4 hónapos babával hagyta ott a férje, semmi segítsége nem volt, vissza kellett mennie dolgozni, mert másképp nem tudta volna eltartani magukat – a pasi nem támogatta őket. Amúgy is vezető beosztású nő volt a szülés előtt, meg kellett jelennie, rendszeresen járt hozzám, az égvilágon semmi gond nem volt, ovis koráig hozta a kislányát. Egy másik vendégem viszont megpróbált merész dolgokat: egyszer úgy alakult, hogy kicsit nagyobb volt a gyerek, már rendes ágyban aludt, nem akarta felkelteni, anyuka meg eljött hozzám pár utcára a szalonba, hozta magával a bébiőrt, és be volt izzítva a szomszéd néni, hogy ha bármi van, ő 2 perc alatt ott teremjen…

De olyan is volt, hogy egy másik anyuka elhozta a pár éves gyerekét, mondván, hogy majd ül és rajzol. Aha. A gyerek mondjuk 5 éves lehetett, elképesztő felfordulást csinált, kérdezés nélkül szétrámolta a lakkokat, a csillámokat, anyuka meg tojt rá, mert úgy volt vele, hogy a körme rendben lesz, és jó, ha egyszer szólt a gyerekre. Hatalmas rumlit hagytak, ez pedig nekem sajnos nem fér bele, így legközelebb megkértem, valahogy oldja meg, hogy egyedül érkezzen." - Kata, körmös (42)

gif

Azt látom, hogy kevés anyuka jön a szülés utáni fél-egy évben hajazni, erre a luxusra nagyon nehéz időt szánniuk: inkább festik otthon maguknak, és barátnőkkel oldják meg a vágást. De persze vannak kivételek: az egyik vendégem 7 héttel a szülés után már jött, apuka segítségével. Mivel a szoptatás mellé tápszert is kellett használniuk, így apuka megoldotta a dolgot, de elég viccesre sikerült: apuka beszámolója alapján elmentek sétálni a szalon környékén, a belvárosban, de még 30 perc sem telt el, máris éhes lett a baba, és iszonyatosan sírni kezdett. Apuka megállt az első sarkon, előkapta a babavizet, a tápszert, nekiállt ügyködni vele, miközben mellette két jól szituált öltönyös fazon a milliós bevételű cégeikről dumált. De apuka profin megoldotta a dolgot, a baba simán kibírta a hajfestést, anyuka meg elég boldog lehetett.
Egy másik mami már nem járt ekkora sikerrel: ő mondjuk szerintem ott hibázott, hogy szinte sosem hagyta másra a gyereket. Kb. 8 hónapos volt a baba, amikor anyuka végre rávette magát egy festés-vágásra. Egyedül érkezett, az anyja volt a picivel. Állítólag miután kitette a lábát otthonról, a gyerek iszonyatos sírásban tört ki, a mama képtelen volt megnyugtatni. Így mikor elkezdtük a festést, a nagyi hívta anyát, hogy elmondja, mi a helyzet, és az lett a vége, hogy ők is eljöttek a szalonba, és itt megvárták, amíg anyuka elkészül. Nem volt egyszerű a 8 hónapossal, anyuka végül még előbb lemosatta a festéket és csak egy gyors szárítást kért.

- Peti, fodrász (37)

Mindenkinek jár a nyugi!

"Van egy vendégem, neki októberben lesz 2 éves a kisgyereke, de gyakorlatilag még nem töltött tőle 2 percet sem távol. Nemrég azért rávette magát egy gyantázásra, szemöldökszedésre, mert a saját bevallása szerint is rémesen festett már mindenhol. Mondjuk 2 év után nem csodálom. A nagyira hagyta ott a kisfiút, és maximum 40 percet töltött nálam, de ez idő alatt kismilliószor a telefonjára nézett, és vagy négyszer hívta az anyját, hogy minden rendben van–e. Bevallom, nekem ez már sok: van gyerekem, nem is egy, de azért egy kis szabadság minden anyukának jár, pláne, aki meg is tudja oldani. Magunkkal is kell kicsit foglalkozni, néha bizony nem árt egy nőnek, mindegy, hogy anya vagy sem, rendbe tennie magát. Emiatt pedig nem szabad lelkifurdalást érezni!!" - Anna, kozmetikus (50)

Ti is láttatok már érdekes helyzeteket a szépségszalonokban?


Galéria / 5 kép

Képzelet vs. valóság: így boldogul egy anyuka, aki otthon van a gyerekeivel

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.