Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kirúgtam a koszorúslányomat, mert kórházba került, és nem segített az esküvőm szervezésében

Kirúgtam a koszorúslányomat, mert kórházba került, és nem segített az esküvőm szervezésében

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem semmi sztori következik!

Az esküvő minden ember egyik legfontosabb napja, hiszen ez az a pillanat, amikor a szerelmeddel eldöntitek, hogy életetek hátra lévő részét együtt fogjátok tölteni.

Maga a nagy nap viszont elképesztően stresszes lehet, főleg a menyasszonynak, aki azt szeretné, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen a legkisebb részletektől kezdve.

Pont ezért nem ismeretlenek számunkra a „menyasszörnyes” történetek, amikor is ez a stressz átveszi az uralmat a menyasszony felett, aki rémesen kezd el viselkedni azokkal, akik a legjobban szeretik őt. Valami hasonló történt a következő sztorinál is, amit egy menyasszonyi ruhabolt tulajdonosa, Susan mesélt el a Redditen:

„Előre leszögezem, hogy alapvetően nem szoktunk kikotyogni különböző történeteket az esküvőkről, menyasszonyokról és vendégekről, csak akkor, ha nagyon viccesek, aranyosak vagy rémesek. Ez a történet egyértelműen a rémes kategóriába tartozik!” – kezdte a sztori elmesélést Susan, majd így folytatta:

„Ez a menyasszony, akinek természetesen nem mondom el a nevét úgy döntött, hogy az utolsó pillanatban kirúgja a koszorúslányát/tanúját, mert az nem segített neki összeállítani a vendégek ajándékait az esküvőre. Ráadásul úgy rúgta ki a lányt, hogy az el sem mehetett az esküvőre... Persze ezek után felmerül a kérdés, hogy mi is történt valójában, és a koszorúslány miért nem segített a menyasszonynak. De ha elmondom a választ, akkor valószínűleg ledöbbensz majd!” – mondta Susan, majd rátért a lényegre:

„A menyasszony ugyanis azért rúgta ki a LEGJOBB BARÁTNŐJÉT, mert az több hétig kórházban volt egy súlyos betegség miatt, és mivel ágyhoz volt kötve, így nyilvánvalóan nem tudott segíteni az esküvő szervezésében. Amikor megtudtam, hogy mi történt, először el sem akartam hinni. Nem jó egy olyan világban élni, ahol ilyen gonosz, önző és érzéketlen emberek járnak-kelnek... Mindenesetre szegény lánynak visszafizettük a koszorúslány ruha árát, és kívánjuk, hogy mihamarabb meggyógyuljon!”

Persze a kommentelőknek sem kellett több a Redditen, és azonnal megírták a véleményüket erről az egészről, most ezekből csemegéztünk egy kicsit:

„Nagyon remélem, hogy szegény lány már nem barátkozik ezzel a borzalmas menyasszonnyal és minél előbb meggyógyul! Felfordul a gyomrom, hogy vannak ilyen emberek...”

„Azt hiszem ez minden idők legmérgezőbb barátsága. Fel sem akarom fogni, hogy ez megtörténhetett!”

„Nos, a menyasszonyt remélem majd egyszer valaki észhez téríti, ha más nem, akkor a karma, szegény lánynak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!!”

„Vajon a menyasszony elmondta az igazságot a barátainak, szeretteinek? Ők mit reagáltak erre? Nem tudom elhinni, hogy erre valaki bólogatni tudna... Szégyen!”

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

Így tették tönkre koszorúslányok az alábbi menyasszonyok esküvőjét

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.