Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Exkluzív interjú! Király Viktor: Szükségem volt egy múzsára

Exkluzív interjú! Király Viktor: Szükségem volt egy múzsára
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
Interjú Király Viktorral.

Király Viktor, aki mostanság az egyik legkeresettebb hazai előadó, egy izgalmas dallal nevezett A Dalba, azaz az Eurovíziós Dalfesztiválra. Viktort a döntőbe jutásig repítette a Budapest Girl, amelyről kifaggattuk, és még jó pár kérdésre választ adott nekünk.

Melyik előadót érzed a legnagyobb vetélytársadnak A Dalban?

Az igazság az, hogy én a mezőny minden előadóját nagyon tehetségesnek és esélyesnek tartom. Mindannyian letettek már valamit az asztalra vagy a múltban vagy most, ebben a versenyben. Én azonban úgy szeretem élni az életemet és a zenei karrieremet is, hogy nem gondolkodom a vetélytársakon, szakmailag magammal foglalkozom, és magamból próbálom a legjobbat kihozni. Egyébként pedig sok sikert kívánok minden még versenyben maradt zenésznek, mert szerintem mindenki egyformán esélyes!

Ki ihlette a dalodat? Ki volt ez a bizonyos budapesti lány?

Az inspiráció és a dalszerzés a Budapest Girl-lel kapcsolatban egy hosszabb folyamat volt. Valamikor nyáron kezdtem el dolgozni rajta, amikor ültem a teraszon gitárral a kezemben, és néztem a budapesti panorámát, friss nyári emlékekkel a fejemben. Így a dal első felét könnyedén, lazán írtam meg. De sokszor van úgy, hogy egy ötletet félre kell tenni érni – én is így tettem a Budapest Girl-lel, elég sokáig érleltem, egyszerűen képtelen voltam végigvinni, mert szükségem volt egy múzsára. De szerencsére az életemben megjelent a szerelmem, s ettől megkaptam a hiányzó ihletlöketet, így teljesen őszinte gondolatokkal tudtam befejezni a dalt. Azt viszont szeretném hangsúlyozni, hogy ez a szám nem egyetlen személyről szól, hanem bárki lehet a budapesti lány vagy a budapesti fiú – a Budapest Girl jó emlékek összegzése, illetve egy általános pozitív budapesti életérzés.

Általában angolul könnyebb énekelned vagy magyarul?

Sajnos még a mai napig érződik a beszédemen is, hogy a magyarnál erősebb az angoltudásom, emiatt nekem angolul könnyebb énekelnem is. De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretek magyarul énekelni, sőt, az utóbbi pár évben egyre jobban szeretek magyarul énekelni, és remélem, hogy hamarosan ugyanolyan könnyedséggel tudom majd kiejteni a szavakat ezen a gyönyörű nyelven is, mint angolul.

Megnyertél már egy Megasztárt, sokáig jutottál a Voice-ban, zseniálisan szerepeltél a Sztárban sztárban. Imádsz versenyezni, azért indultál most A Dalban is?

Igen, viccelődtem is már azzal, hogy versenyfüggő vagyok… Biztos van benne igazság, egyesek például repülőből ugranak ki, mások bungee jumpingolnak, extrém sportokat űznek – és úgy látszik, hogy nekem a versenyhelyzet adja meg azt az adrenalinlöketet, amire szükségem van. De persze ez csak vicc… 😊 Úgy érzem, hogy minden verseny más miatt jött az életembe. A Sztárban sztárt én nem úgy fogom fel, mint egy versenyt, hanem úgy, mint egy szórakoztató műsort, hiszen ott nem a karrierünk van előtérben, hanem az, hogyan tudunk imitálni mást. Ez puszta szórakoztatás. A Voice és a Megasztár valóban egy-egy megmérettetés volt. Ilyen szempontból A Dal is egy megmérettetés – de szeretném hangsúlyozni, hogy nekem a végső célom, amire igazán vágyom, az az, hogy kijussak az Eurovíziós Dalversenyre. És ahhoz, hogy ezt elérjem, kötelező itt Magyarországon is versenybe szállnom ebben a műsorban. Semmivel sem tartom magamat jobbnak, mint az ellenfeleimet, alázattal állok ehhez a helyzethez és teszem a dolgomat, azaz zenélek A Dalban.

A barátnőd mit szól ahhoz, hogy egy "Budapest Girl"-ről énekelsz?

A barátnőm nagyon örül ennek a dalnak, hiszen részben ő inspirálta, ami mindig jól esik egy partnernek. Ha nem is teljes mértékben neki írtam, múzsám volt a dalszerzésnél, és ezt ő is tudja. De gondolom arra utalsz, hogy bárki lehet ez a Budapest Girl… Nézd, a barátnőm egy intelligens felnőtt nő, tisztában van vele, hogy nekem a zenélés a szakmám, és egy-egy dalszöveg miatt nem indokolt féltékenynek lenni. Nagyon örülök, hogy ez kettőnk között egyáltalán nem jelent problémát.

Ha már Budapest, mi a legjobb szerinted Budapestben?

Bár a dalban igazából nem akarok kiemelni egyetlen helyszínt sem, hanem a budapesti életérzést szeretném általánosságban átadni, az elmúlt 5-6 évben erős változás érezhető a budapesti atmoszférában. Egyértelműen látszik, hogy sok fiatal kezd itthon új, modern kulturális vállalkozásokba, és nemcsak a turisták jönnek megnézni és megismerni a budapesti miliőt, hanem a magyarok is egyre inkább érdeklődnek a saját pezsgő fővárosuk iránt. És én imádok egy olyan helyen lakni, ahol a kultúra, a gasztronómia és a művészetek ilyen izgalmasan összpontosulnak.

A Budapest Girl olyan, mintha nemcsak egy lány, hanem a város is összetörte volna egy kicsit a szíved. Ez így van?

Ez egy nagyon jó kérdés! Ahogy minden kapcsolatban van hullámhegy és hullámvölgy, ugyanúgy egy városban is léteznek pozitív és negatív élmények is. Amikor ideköltöztem Magyarországra, egy teljesen új, szokatlan város volt számomra Budapest. Nagyon érdekelt, lenyűgözött, friss volt, nem a megszokott New York-i élet, hanem Európa! Számomra egy hihetetlenül pozitív időszak volt az. De ahogy egy kapcsolatban is előbb-utóbb felszáll a rózsaszín köd, ami az elején meggátolt abban, hogy tiszta, reális képet láss, Budapesttel kapcsolatban is volt a kezdetek után egy olyan korszakom, amikor nem éreztem magam olyan jól itt, nem találtam a helyemet és erősen gondolkodtam azon, hogy visszaköltözöm New Yorkba. Aztán – szintén úgy, ahogy egy kapcsolatban – elmúlt a hullámvölgy. Ha kitartó vagy és elhiszed, hogy valami működni fog, akkor teszel, dolgozol érte. Én kitartottam Budapest mellett, és ennek nagyon örülök – most már rengeteg pozitív élmény, emlék és siker köt ide.

Kép

Szerinted a dalod abszolút a te stílusodat tükrözi, vagy ez inkább egy kifejezett versenydal, és ezért született meg, hogy a zsűrit lenyűgözd?

Egyáltalán nem azért írok dalokat, hogy egy zsűrit lenyűgözzek. Én alapvetően – a versenyeken túl – egy zenész, egy dalszerző vagyok, és a dalaimat elsősorban magamnak és a közönségemnek készítem; a közönségemnek, ami az elmúlt 10 évben, a Megsztár óta hála Istennek nagyon szépen kialakult – és hűségesen támogat engem és azt a stílust, amit képviselek, ami szerintem egy elég egyedi zenei világ. Nagyon büszke vagyok arra, hogy sokszor, amikor hallják az emberek a rádióban a zenémet, még ha nem is ismerik azt az adott dalt, rávágják, hogy ez olyan Király Viktoros.
Egyébként nem az Eurovízióra készült a Budapest Girl. Ez egy véletlen egybeesés – megírtam ezt a dalt, és a körülöttem levő emberek, a szeretetteim javasolták, hogy adjam be A Dalba.

Kép

Ha nem jutnál tovább, megviselne, vagy jól bírod, ha kritikát kapsz?

Sokan kérdezik, hogy megviselne-e, ha ezúttal nem nyernék. Persze, nagyon szeretnék jól szerepelni, de próbálok ehhez is – mint az életemben minden máshoz – pozitívan állni és a jót leszűrni az egész helyzetből. Ez a jó jelenleg az, hogy egyre többen ismerik meg az új dalomat és látnak meg bennem valamit, amit eddig még nem. A Dalnak köszönhetően egyébként az utóbbi hetekben rengeteg olyan ember is találkozott a nevemmel és a zenémmel Európa-szerte, aki eddig nem, és ez nekem szintén sokat jelent.
Az a véleményem, hogy nagyon sok olyan tehetség van ebben az országban, aki megérdemelné, hogy képviselhesse Magyarországot az Eurovízión, épp ezért nem sajnálnám senkitől a győzelmet. Mindenképp büszke lennék a hazai nyertesre.

Lehetett hallani arról, hogy összeköltöztök a szerelmeddel. Ez megtörtént már? Milyen az együttélés?

Lépésről lépésre haladunk afelé, hogy egyre jobban összefűzzük az életünket. Kulcsot már adtam az otthonomhoz a szerelmemnek, ezzel is kifejezve azt, hogy remélem, a miénk egy maradandó kapcsolat lesz.

A barátnőd hogyan kezeli, hogy rengeteget dolgozol?

Jól kezeli, ugyanis ő is rengeteget dolgozik. De mivel egyikünknek sem olyan a munkája, ami reggel 8-tól délután 5-ig tart, mindig megtaláljuk azokat az alkalmakat, amikor együtt lehetünk. Sőt, nagyon sokat vagyunk együtt. Boldog vagyok, hogy egy olyan barátnőm van, aki eljön velem koncertekre, próbákra, nem tartja unalmasnak, ha mondjuk stúdióba kell menni… Szóval tényleg óriási pozitívumnak élem meg, hogy olyan ember van mellettem, aki igazán érdeklődik aziránt, amit csinálok.

Olvasd el ezt is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Kép

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.