Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Kitessékelt az autóból és a parkoló közepén hagyott" - Nők meséltek életük legszörnyűbb randijáról

"Kitessékelt az autóból és a parkoló közepén hagyott" - Nők meséltek életük legszörnyűbb randijáról
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Senki sem mentesül a rossz randik alól, ám bármennyire kínosan, szörnyen sült el a találka, biztos, hogy pár hét múlva már viccesen sztorzgatsz róla az ismerőseidnek.

Most 5 nő meséli el élete legrosszabb randiját.

„Az én legrosszabb randim nem a srác miatt volt kínos, hanem azért, mert beteg lettem. Az első randi előtt biztos valami rosszat ettem és ételmérgezést kaptam. Kirohantam a wc-re és jó ideig ott is maradtam, ölelgetve a porcelán kamiont. Amikor visszamentem, a hajam borzalmasan állt és nagyon sápadt voltam. És persze érződött a róka szaga rajtam. Az egész annyira kínos volt. A pasi viszont örült, hogy látott - biztos azt hitte, ott fogom hagyni. Elmondtam neki, mi történt és hazavitt. Az egész út alat egy szót sem szóltunk egymáshoz. Hányingerem volt és nem is tudtam volna beszélgetni. Azt hittem, soha többet nem látom, de írt egy sms-t, amikor hazaért és megkérdezte hol vagyok. Két nappal később újra randiztunk és 3 hónapig jártunk.”

„Az első randinkon a férjem (akkor még persze nem volt az) csomót késett, ráadásul részeg is volt. Ez két hatalmas piros jel volt. Bűzlött a tequilától és 40 perccel később érkezett. A feje vörös volt, ráadásul alig tudott beszélni és majdnem elaludt. Amikor megkérdezte, mivel foglalkoztam, azt mondtam, ápoló vagyok. Ő úgy értelmezte, idős emberekkel foglalkozom. Mivel annyira részeg volt, rendeltem 3 felest, hogy felzárkózzak. Közben próbáltam elfelejteni, mennyire borzalmas volt a randi. Ennek ellenére aznap éjjel lefeküdtünk egymással. Amikor másnap reggel felébredtem, teljesen össze volt zavarodva, az este nagy részére nem is emlékezett. Bocsánatot kért és aznap elmentünk egy újabb randira. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Persze elmondta, hogy azért érkezett kapatosan, mivel az ügyfeleit próbálta lenyűgözni. 5 éve élünk boldog házasságban és jót nevetünk az első randinkon. Azóta sosem volt annyira részeg, mint akkor.”

„A második randinkon a vacsora után egy szórakozóhely felé vettük az irányt. Amikor onnan távoztunk, beültem mellé a kocsiba és elmondtam, merre lakom. Ekkor ő azt mondta, hogy inkább menjünk hozzá, ám én visszautasítottam, mert nem álltam készen az egészre. Amikor nemet mondtam, megfenyegetett, hogy soha többet nem beszél velem, ha visszautasítom. Annyira sokkolt, hogy mennyire agresszív, pedig tényleg kedveltem és végig úgy gondoltam, hogy rendes srác. Egész este bókolt nekem és persze ő fizetett mindenhol. Aztán káromkodva elküldtem a francba, majd ő kitessékelt az autóból és a parkoló közepén hagyott, 30 percre az otthonomtól. Taxit hívtam és hazamentem. Örülök, hogy megmutatta az igazi énjét.”

„Egy olyan férfival randiztam, akit a neten ismertem meg. Élőben annyira nem volt helyes és úgy tűnt, nincs bennünk sok közös. Amikor elkezdett a sportról beszélni, mondtam neki, hogy én nem nézek semmilyen sportot. Utána az amerikai elnökválasztásról kérdezett. Trumpot támogatta, én viszont kerek perec elmondtam neki, hogy szerintem ő egy nárcisztikus idióta. Erre visszavágott, hogy Hillary pedig egy báb. 20 percet veszekedtünk az asztalnál, aztán elkezdett bántó dolgokat a fejemhez vágni, hogy én biztos rossz iskolába jártam. Mikor a pincér jött a tányérokért, elment wc-re, de soha többet nem jött vissza. Megkértem a felszolgálót, hogy nézze meg, ott van-e, de már elment. Nekem kellett kifizetni a 40.000 Ft-os vacsorát és az italokat. Utána az sms-emre se válaszolt.”

„Az első randinkon elmentünk inni egy kicsit, egy üveg pezsgőt rendeltünk. Nagyon jól éreztük magunkat: sok közös volt bennünk és élmény volt a sráccal beszélgetni. A második randin egy francia étterembe mentünk, ahol minden fogás legalább 10.000 Ft-ba került. Nekem annyira nem tetszett a hely, de mivel kedveltem a randipartnerem, elmentem. Ez a randi is jól sikerült, végre személyes dolgokról is beszélgettünk. Ő rendelt nekem, mert én nem tudok franciául. Amikor kihozták a számlát, odacsúsztatta elém és megkérdezte, hogy akkor ezt én állom-e. Erre egyáltalán nem voltam felkészülve. Mondta, hogy mivel az első randin ő fizetett, most rajtam a sor. Hiába mondtam neki, hogy ezt a helyet ő választotta, nem akart fizetni. Beleegyeztem, hogy kifietem a számla felét, de ettől sem volt annyira feldobva, még meg is jegyezte, hogy nem volt szép dolog tőlem. Amikor kifizettük a számlát, felvettem a kabátom és el sem köszöntem. Sok szerencsét neki!”

Ezt is érdemes elolvasni!

Galéria / 6 kép

Magyar férfiak elárulták, mit gondolnak arról, ha már az első randin van szex

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!