Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kínai horoszkóp 2023: a Tigrisek nagy előrelépésre számíthatnak, a Kecskékre hatalmas boldogság vár

Kínai horoszkóp 2023: a Tigrisek nagy előrelépésre számíthatnak, a Kecskékre hatalmas boldogság vár
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Vajon mit hoz számodra a Nyúl éve? Most végre megtudhatod nagy kínai horoszkópunkból!

Kínai horoszkóp 2023

Patkány

(születési évek: 1972, 1984, 1996, 2008)

A 2023-as év nagy lehetőségeket tartogat számodra, olyan álmok megvalósítása kerülhet ugyanis előtérbe, amelyeket már régen a fiókba zártál, mondván, hogy sosem lesz belőlük semmi. A Nyúl évében azonban végre egyértelmű jelet kapsz arra, hogy érdemes nekiindulnod a nagy kalandoknak, hisz az általad befektetett munka busásan megtérülhet, hosszútávú sikereket hozva magával! Ami a szerelmet illeti, boldogabb és kiegyensúlyozottabb nem is lehetnél, úgy érzed, teljes harmóniában élsz a pároddal, ez pedig olyasfajta biztonságot jelent számodra, amelyet nem mindenki mondhat el magáról. Sok boldogságot!

Bivaly

(születési évek: 1973, 1985, 1997)

A nagy hajtás, a sok-sok veszélytelennek nem mondható kaland után úgy érzed, hogy az előtted álló évben inkább arra lenne szükséged, hogy kicsit visszább vegyél a tempóból, lenyugodj és azzal foglalatoskodj, hogy inspirálódj, illetve belülről építsd önmagad. Ez roppant ideálisan hangzik, ám mivel általában nagyobb lánggal égsz másoknál, így a takarékláng számodra eléggé ismeretlen fogalom. Mégis érdemes ezúttal az ösztöneid helyett az eszeddel irányítanod, hiszen ha mindig ösztönből ugrálsz bele mindenféle kalandba, annak a vége nagy sérülés is lehet. Módjával vállalkozz új dolgokra, neked ugyanis a Nyúl évében legfőképp arra van szükséged, hogy összeszedd magad mindig mentális-, mind pedig fizikai értelemben!

Tigris

(születési évek: 1974, 1986, 1998)

Nagy előrelépésre számíthatsz a karrieredben, a Nyúl éve ugyanis elhozza számodra azt a vissza nem térő lehetőséget, amely ahhoz szükséges feltétlenül, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Épp ezért érdemes apait-anyait beleadnod abba, hogy mindenki számára bizonyítsd azt a rátermettséget és tudást, amellyel indokoltan érdemelheted ki az előrelépést. Ami a pénzügyeidet illeti, nem árt óvatosnak lenned, lesznek ugyanis olyan személyek körülötted, akik kecsegtető üzleti ajánlattal keresnek meg annak reményében, hogy legyen valaki, aki helyettük fektet be egy nagyobb összeget. Határozottan védd azt, ami a tiéd és ne engedd magad akármibe belerántani!

Nyúl

(születési évek: 1975, 1987, 1999)

2023 a Nyúl éve, ennek megfelelően az előtted álló időszak számos sikert tartogat számodra, mind a karriered-, mind pedig a magánéleted tekintetében. Roppant nagy elszántsággal vágsz bele új dolgokba annak reményében, hogy hosszú időre bevésheted a neved a történelem könyvekbe. Az az akaraterő, amellyel rendelkezel, meg is hozza számodra az elismerést, te pedig roppant büszke lehetsz magadra, hisz sikerülhet olyasféle magasságokba elérned, ahol mások már csak oxigénpalackkal mernek tartózkodni. Használj ki minden percet arra, hogy tanulj, fejlődj, előrelépj, meglátod az elvetett magvak zamatos gyümölcsöt hoznak majd. A szerelmi életed szintén szárnyal, ennél boldogabb és kiegyensúlyozottabb tehát már nem is lehetnél!

Sárkány

(születési évek: 1976, 1988, 2000)

Általában véve a végletek embere vagy, akire érzelmi értelemben is jellemző ez a fajta szélsőségesség. Nagyon könnyen ki lehet hozni a sodrodból, ugyanakkor képes vagy belátni, ha hibáztál, a bocsánatkérés képessége abszolút nem jelent problémát számodra. Szenvedélyesen tudsz szeretni, a párkapcsolataidban pedig ugyanezt várod el a partneredtől, ami gyakran konfliktushelyzetet okoz számodra. A Nyúl évében sem lesz ez másként, ugyanaz a szélsőségesség jellemzi majd az életedet, mely sokszor már-már kissé túlzóan sok lehet minden téren. Épp ezért érdemes mind a munkában, mind az emberi kapcsolataidban visszább venni és egy picit a belső önfejlesztésre helyezned a hangsúlyt. Érdemes egy esélyt adnod magadnak, hisz sokkal nyugodtabb lehet az életed, ha a helyükön tudod kezelni a téged érő ingereket!

Kígyó

(születési évek: 1965, 1977, 1989, 2001)

Minden élethelyzetben fontos számodra a kommunikáció, szereted töviről hegyire kivesézni a dolgokat, sokszor hajlamos is vagy túlbeszélni vagy túlgondolni bizonyos helyzeteket. Ez a munkádban gyakran okoz bonyodalmat, hisz egy kis bolhából egy pillanat alatt képes vagy elefántot csinálni. Az előtted álló évben azonban érdemes egy kicsit lazítanod és nem azonnal farkast kiáltanod minden apró-cseprő szituációban, igyekezz ezen tudatosan dolgozni, meditálj, próbálj utána olvasni, hogy miképp tudsz ezen javítani és tudatosan irányítani magad a pozitív gondolkodás felé. Hidd el, nem lehetetlen, te is képes vagy rá! Ami a párkapcsolatodat illeti, végre nyitott vagy egy új szerelemre, az előző év tele volt hepe-hupákkal és csalódásokkal, most azonban úgy érzed, sikerült bezárnod minden, félig még nyitott ajtót és végre kitárhatsz olyanokat, amik a boldogságodat rejtik. Hajrá, keresd a “Boldogság” feliratú ajtót!

(születési évek: 1966, 1978, 1990, 2002)

Általában szeretsz a komfortzónádon belül mozogni, nem igazán vagy a kiszámíthatatlan helyzetek híve, amennyiben váratlan szituációba kerülsz, abban az esetben kétségbeesetten kapálózol, hátha valaki gyorsan dob neked egy mentőövet, amelybe belekapaszkodhatsz. Amennyiben azonban belegondolsz, nem érdemes mindig egy bizonyos sávon belül mozognod, hisz abban az esetben könnyen lemaradhatsz a nagy lehetőségekről, amelyeket megragadva maradandó élményeket szerezhetnél. A Nyúl évében alkalmad nyílik majd arra, hogy tágíts a komfortzónádon és egy időre átadd magad az események sodrásának. Megtapasztalhatod, hogy mennyivel izgalmasabb az élet akkor, ha nem egy csőbe szorult fejjel, folyton aggodalmaskodva csinálsz valamit, hanem egyszerűen csak élvezed azt, ami veled és körülötted történik. Adj egy esélyt magadnak!

Kecske

(születési évek: 1967, 1979, 1991, 2003)

A Nyúl éve hatalmas boldogságot hozhat számodra mind a karriered, mind pedig a párkapcsolatod terén. Ehhez azonban neked is rengeteg áldozatot kell hoznod, hisz a siker, a kiteljesedés nem hullik csak úgy az ölébe az embernek, helyenként borzasztóan nagy erőfeszítéseket is meg kell tenni ahhoz, hogy az elégedettség érzésével élhesd az életedet. A munkád terén elég magas léceket kell megugranod, pontosan tudod azonban, hogy amennyiben kellő lendületet veszel, abban az esetben a megfelelő tudással és tapasztalattal nem fog gondot okozni az, hogy fennmaradjanak azok a bizonyos lécek. Ami a szerelmi életedet illeti, úgy tűnik, megtaláltad azt az embert, akivel szeretnéd az életedet leélni, akivel teljesen egy hullámhosszon vagytok, így léphettek előre egy nagyot és szorosabbra fűzhetitek a közöttetek lévő kötődést. Ne feledd azonban, annak a bizonyos lángnak mindig égnie kell ehhez, neked pedig ugyanakkora felelősséged van abban, hogy ki ne aludjon, mint amekkora a párodé!

Majom

(születési évek: 1968, 1980, 1992, 2004)

Folyamatos rohanásban éled az életed, egyik feladatból ugrálsz a másikba, nem is érted, hogy miképp tud valaki rendszerben működni, neked ugyanis ez teljesen ismeretlen fogalom. A Nyúl évében azonban melléd sodor valakit az Sors, aki mellett nem lesz más választásod, mint abszolút átalakítani a gondolkodásodat és egy másfajta életvitelt felvenni, ami bizonyosan nem lesz egy sétagalopp, hisz hozzá vagy szokva ahhoz az összevisszasághoz, amely általában minden fronton jellemez. Azt azonban te is beláthatod, hogy nem árt néha rendszerben, összeszedetten gondolkodni, hisz így tudod minimálisra csökkenteni a hibázás kockázatát is. Légy tehát nyitott arra az új útvonalra, amelyet az illető mutat, hidd el, nem fogod megbánni. Még az is lehet, hogy olyasféle érzelmeket vált ki belőled, amelyek egy új szerelem kezdetét jelenthetik. Érdemes tehát mindenképp esélyt adnod a dolognak, másképp lehet, hogy meg fogod bánni!

Kakas

(születési évek: 1969, 1981, 1993, 2005)

A Nyúl éve gyökeres változást hozhat az életedben, olyan lehetőséget hoz ugyanis az élet, amellyel egyszer, s mindenkorra anyagi biztonságba kerülhetsz, ehhez azonban hatalmas lépést kell tenned és nagyjából teljes mértékben hátrahagynod a jelenlegi életedet. Mivel az ember nem hoz egyik pillanatról a másikra ilyen volumenű döntéseket, épp ezért neked is érdemes időd adnod magadnak arra, hogy A-tól Zs-ig mindent végigzongorázz, minden lehetséges pro- és kontra érvet felsorolj magadnak és csak akkor vágj bele, ha mindent számításba vettél és nem csupán illúziókból építed az életed. Amennyiben nekivágsz, abban az esetben kellő határozottsággal indulj el az úton, felkészülve azokra az esetleges bonyodalmakra, amelyek útközben adódhatnak. Bízz magadban!

Kutya

(születési évek: 1970, 1982, 1994, 2006)

Tanulságos leckét hozhat számodra a Nyúl éve, amely az első pillanatban abszolút mellbevágásként hat rád minden szempontból, nem is nagyon tudsz egy darabig felállni a dologból. Amennyiben azonban sikerül elérned abba a fázisba, amelyben képes vagy tisztán gondolkodni, abban az esetben vondd le a megfelelő következtetéseket és csak a tanulságokat vidd tovább magaddal. Sajnos az élet időnként produkál olyan szituációkat, amelyeket az ember szíve szerint kilométeres körzetben kikerülne, ám pozitív gondolkodással hozzáállva, a megfelelő konzekvenciák levonásával csak hozzáadhatnak hosszútávon az életedhez, semmint elvegyenek belőle. Ne add fel tehát, igyekezz továbbmenni, hisz a boldogság neked is alanyi jogon jár!

Disznó

(születési évek: 1971, 1983, 1995, 2007)

A Nyúl éve nagyobb anyagi terhet hozhat számodra, melyre nem igazán vagy berendezkedve, épp ezért ejt olyannyira kétségbe az első pillanatban. Mivel azonban nincs választásod, mint beleállni a szituációba és valamiképp pozitív irányba elmozdítani azt, épp ezért érdemes elővenni a rejtett tartalékaidat és olyasformán megoldani a helyzetet, hogy az ne okozzon hosszútávú károkat az életedben. Igen, vannak ilyen gödrök, amelyekbe akaratlanul is belelép az ember, az nem mindegy azonban, hogy van-e akaratereje kimászni valamennyiből. Gondolkodj pozitívan, hisz a negatív hozzáállás még senki ember fiát nem segített ki semmiféle kátyúból. Szerencsére nem vagy egyedül, a párod, a családod, a barátaid teljes mellszélességgel állnak melletted, így van, kinek fognod a kezét és ez bizony sokat számít!

Olvastad már?

Galéria / 12 kép

Vége a Mars retrográdnak: csillagjegyed elárulja, mi változik az életedben ezután

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!