Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Többé nem titok, hogyan váltak meg Samanthától: Kim Cattrall visszafogottan reagált arra, mit gondol a karakter távozásáról

Többé nem titok, hogyan váltak meg Samanthától: Kim Cattrall visszafogottan reagált arra, mit gondol a karakter távozásáról

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Úgy fest, azt sem bánja, hogy végül nem mondott igent a visszatérésre.

Már évekkel ezelőtt felröppent a hír, hogy készülhet a Szex és New York folytatása, ám amikor a legtöbb főszereplő és a sorozat készítői igent mondtak rá, Kim Cattrall Kim Cattrall Színésznő 36cikk 1galéria 0videó Még több róla nál zárt ajtókba ütköztek. A 65 éves színésznő már akkor megmondta, hogy nem szeretne Samanthaként visszatérni egy 3. részben, döntésével pedig egy online vitát robbantott ki, amiből kiderült, hogy Sarah Jessica Parkerrel való viszonya nagyon megromlott. Amikor kiderült, hogy És egyszer csak... címmel jön egy minisorozat az HBO-ra, ő továbbra is kitartott döntése mellett.

Így hát a készítőknek ki kellett találniuk, hogyan írják ki Samanthát a sorozatból. Többször is felröppentek pletykák, miszerint a karakter meghalhat a Szex és New York folytatásában, de olyan is, hogy összeveszik a többiekkel, és emiatt távozik. Nos, múlt héten megérkezett az első két rész, így erre a kérdésre választ kaphattunk:

Samantha büszkesége megsérült, miután Carrie az éppen hanyatló könyvpiac miatt megvált barátnőjétől, mint menedzserétől.

Ez pedig olyannyira felháborította Samanthát, hogy fogta minden holmiját és elköltözött Londonba, miközben ráadásul Mirandával és Charlotte-tal is megszakította a kapcsolatot. Ráadásul a sorozatban többször is elmondták, hogy bizony Carrie próbálta felvenni vele a kapcsolatot, írt neki, akárcsak a többiek, de Samantha még csak válaszra sem méltatta. Sőt, még egy olyan mondat is elhangzott, miszerint "azt hittem, többet jelentek neki, mint egy ATM."

Ezt követően rengeteg hozzászólás jelent meg a neten, és egészen megosztóak voltak a vélemények. Volt, aki szerint tökéletesen írták ki Samanthát, hiszen így érthető, hogy miért nincs ott, de közben nyitva maradt egy kiskapu, hogy ha visszatérne, lehetősége legyen rá a színésznőnek. Mások viszont kiakadtak azon, hogy Samanthát állítják be rossznak, hiszen meg sem tudja védeni magát, ráadásul a karakteréhez nem is passzolt volna ez a fajta viselkedés.

Akárhogy is, úgy fest, Kim Cattrall Kim Cattrall Színésznő 36cikk 1galéria 0videó Még több róla nak is megvan a véleménye, amit visszafogottan, de kifejezett. A Szex és New York folytatásának első részei után több tweet is született a témában, ezek közül hármat pedig maga a színésznő is belájkolt.

"És egyszer csak... inkább újranézném az HBO 2014-es kanadai, torontóban játszódó dramedyjét, a Sensitive Skint-t, főszerepben Kim Cattrall Kim Cattrall Színésznő 36cikk 1galéria 0videó Még több róla al."

" Kim Cattrall Kim Cattrall Színésznő 36cikk 1galéria 0videó Még több róla nem tért vissza a Szex és New Yorkban, mert scat karrierje [azaz amikor jazzre halandzsázva énekel valaki - a szerk.] elkezdett beindulni." - írta a rajongó Kim Cattrall Kim Cattrall Színésznő 36cikk 1galéria 0videó Még több róla egyik ikonikus videójára utalva, amiben exférje basszusgitározott, ő pedig halandzsázva énekelt rá.

"És egyszer csak... azon kapom magam, hogy inkább bármi mást néznék, amiben Kim Cattrall Kim Cattrall Színésznő 36cikk 1galéria 0videó Még több róla szerepel."

A színésznő mindhárom posztot belájkolta, ezzel is arra utalva, hogy nem bánja döntését, és nem akar továbbra sem visszatérni a sorozatba. És úgy fest, a Szex és New York folytatását negatívabban kritizálók véleményével ért egyet.

Ha neked is Samantha volt az egyik kedvenc karaktered, a galériát muszáj elolvasnod!

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Kép

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.