Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mindig a jelen döntései formálják a jövőt - Fontos ügy mellett áll ki a Kia

Mindig a jelen döntései formálják a jövőt - Fontos ügy mellett áll ki a Kia

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Folyamatosan zajlik a környezetünk megmentéséért való küzdelem, most a Kia is egy hatalmas lépést tett.

A Kia Niro EV nem véletlenül lett 2021 után 2022-ben is az év legnépszerűbb elektromos autója. Megjelenésén, intelligens funkcióin és technikai fejlesztésein túl környezetbarát és újrahasznosított anyagok alkalmazásával is a jövő zöldautója kíván lenni. A Kia felelős globális gyártóként még ezen is jóval túllép. Ezért hétéves együttműködésbe kezd a The Ocean Cleanup nonprofit szervezettel, hogy segítségükkel az óceánokból származó újrahasznosított műanyagokat is fel tudja használni az új modellek gyártása során.

Tiszta, környezetbarát és újrahasznosított

A Kia környezetvédelmi törekvéseinek mindig is fontos részét képezte a tiszta üzemű modellpaletta. A mostani elektromos hajtás mellett 2028-tól például a hidrogén üzemanyagcellás járművek is megjelennek majd a választékban. Az új Kia Niro csúcstechnológiája sem csak a páratlan vezetési élményben valósul meg – az utastérben alkalmazott anyagokban is az élen jár. Az új Niro kárpitjai például újrahasznosított tapétából és eukaliptuszlevelekből készülnek, emellett a vízbázisú festékek használata a gyártás során szintén hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez.

A Kia a következő években növelni fogja a hasonló anyagok használatát a járművekben. Sőt, 2030-ra modelljeik műanyag alkatrészeinek legalább 20%-a kizárólag újrahasznosított műanyag lesz.

Kép
forrás: KIA

Az óceánok és tengerek műanyag-mentesítése

A Kia számára kulcsfontosságú, hogy ne csak termékeivel és szolgáltatásaival járuljon hozzá a fenntartható jövőhöz, de az egész bolygó jövőjéért is tegyen. A Kia ezért támogatja a következő hét évben a The Ocean Cleanup világszintű tevékenységét, működését, és tisztítóinak fejlesztését. Ezzel hozzájárul egy olyan rendszer kiépítéséhez, amely megakadályozza, hogy az óceánokból már kigyűjtött műanyagok újra visszakerüljenek a környezetbe és a vizekbe. Sőt, sok más ehhez hasonló szervezet innovatív megoldásait is támogatja majd, hogy így segítse a tisztább és élhetőbb jövőbe való átmenetet.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!