Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A csillagjegyed elárulja, mi a legmélyebb fájdalmad és mi a legnagyobb erősséged

A csillagjegyed elárulja, mi a legmélyebb fájdalmad és mi a legnagyobb erősséged

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hallottál már a Kheirón jegyedről? Ha nem, most megtudhatod, hogyan befolyásolja a személyiségedet!

Azt már biztosan nagyon jól tudod, mi a napjegyed, az aszcendensed és a holdjegyed, de talán az is érdekelhet, mit árul el rólad az úgynevezett Kheirón jegyed. Az asztrológiában Kheirónt úgy nevezik, a sebesült gyógyító. Gondolkodtál már valaha azon, miért van az, hogy az életed bizonyos területei igazi gyengepontok a számodra? Vajon mások miért sikeresebbek ezeken a területeken, mint te?

A Kheirón jegyed felfedi, mi a legmélyebb fájdalmad, sebed, ugyanakkor azt is megmutatja, ez hogyan lehet a legnagyobb erősséged is. Azok a sebek, amiket ezen a területen szereztél, segíthetnek abban, hogy másoknak példát mutass, történeteddel pedig nem csak másokat, de magadat is gyógyíthatod.

A KHEIRÓN JEGYEDET IDE KATTINTVA SZÁMOLHATOD KI!

A Kheirón jegyek és jelentésük

Kos

A Kheirón a Kosban azt jelenti, olyan típus vagy, aki a hagyományos út helyett a szokatlant keresi, a kalandot hajtja. Diplomaszerzés helyett lehet, hogy elmentél és bejártad az egész világot. Ezzel csak az a baj, hogy mélyen belül úgy érzed, bánod, hogy nem mutattad meg a világnak mennyit érsz.

Bika

A Kheirón a Bikában azt eredményezi, hogy bármennyire is imádod a finom, luxus holmikat és ételeket, állandóan azzal kínzod magad, hogy jobb lenne, ha kevesebbel is beérnéd. Alapvető problémád, hogy azt gondolod, nem érdemled meg a minőségi dolgokat.

Ikrek

A Kheirón az Ikrekben arra sarkall, hogy állandóan megkérdőjelezd magadban, vajon elég okos, ötletes és kreatív vagy-e. Néha azt érezheted, azért nem mersz élni egy lehetőséggel, mert nem tartod magad elég intelligensnek hozzá magad.

Rák

A Kheirón a Rákban azzal az érzéssel tölt fel, hogy te vagy a fekete bárány a családban, valahogy úgy érzed, nem tartozol senkihez. Ennek talán az az oka, hogy más szeretetnyelvet beszélsz, mint ők.

Oroszlán

A Kheirón az Oroszlánban egy olyan személyiséget takar, aki mindig annak megfelelően öltözik, milyen épp a kedve. Simán lehet, hogy full sminkben mész a kisboltba, de mackóban a barátnőd szülinapi bulijára. Bár nagyszerű vagy, te ezt nem hiszed el, ezért zavarba jössz, ha dicsérnek.

Szűz

A Kheirón a Szűzben egy olyan emberről árulkodik, aki igazi problémamegoldó. Mindig van egy jó ötlete a barátai, szerettei problémájára, gondoskodik róluk. A baj csak az, hogy magaddal szemben ezt nem gyakorlod, mintha az öngondoskodást nem érdemelnéd meg.

Mérleg

A Kheirón a Mérleg jegyében azt okozza, hogy meglehetősen szerencsétlen vagy a szerelemben. Na, nem arról van szó, hogy nem tudsz szeretni, de valahogy mindig nagyon rosszul választasz. Másoknak jó tanácsokat adsz, hallgass saját magadra!

Skorpió

A Kheirón a Skorpióban olyan emberré teszi, aki ki nem állhatja a változásokat. A barátaidat közel tartod, az ellenségeidet még közelebb. Extra lojális típus vagy, emiatt olyan barátságokat tartasz fent, amiknek már rég lejárt az ideje.

Nyilas

A Nyilas Kheirón állandóan amiatt aggódik, hogy nem elég tanult és művelt, mindig azt figyeled, másoknak mennyivel komolyabb lehetőségeik adódtak az életben. Mindennek ellenére nagyszerű tanár vagy, sokat tehetsz másokért, ha ezt észreveszed.

Bak

A Bak Kheirón állandóan amiatt aggódik, hogy nem tud megfelelni a saját elvárásainak, holott olyan céltudatos, mint senki más. Észre sem veszed, pedig példakép vagy nagyon sokak számára.

Vízöntő

A Kheirón a Vízöntőben egy olyan személyiségre vall, aki nem nagyon tudja elképzelni, hogy egy konkrét társasághoz tartozzon. Már gyerekként sem illettél sehova, felnőttként ezt már megszoktad, ugyanakkor nagyon bánt. Talán észre sem veszed, milyen sokan nyitottak rád, nézz körül jobban magad körül!

Halak

A Halak Kheirónnak köszönhetően te bárkinek bármit megbocsájtasz, de magadnak a legapróbb hibát sem tudod elnézni. Igazi kis különc vagy, nem ismered a mai zenéket, a divat sem izgat. Azt gondolnád, emiatt sokan nem csípnek, de ennek éppen az ellenkezője az igaz!

És ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Ez a netflixes karakter lennél a csillagjegyed alapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!