Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

4 csillagjegy, ami igazán különleges: ők a zodiákus kereső-gyógyítói

4 csillagjegy, ami igazán különleges: ők a zodiákus kereső-gyógyítói

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem mindannyian születünk spirituális, szabad lelkeknek, ők négyen azonban igen.

Nem mindannyiunknak szánt spirituális ösvényt az ég, sokan tökéletesen elégedettek vagyunk a „normális” életünkkel: dolgozni járunk, edzésre visszük délutánonként a gyerekeinket, egyszerre mindig csak egy nagy mérföldkövet lépünk meg az életünkben.

Olvasd el ezt is!

Mások azonban képtelenek elképzelni is, hogy egy ehhez hasonló „mókuskerékben” teljen az életük. Ők elképesztően szabad lelkek, gyerekkorukban többnyire különcök és vadócok, felnőttként pedig ők azok a barátaink, akik egyik pillanatról a másikra eladják a lakásukat és európai körútra indulnak vagy lakókocsiba költözve bejárják az országot. Őket nevezi az asztrológia kereső-gyógyító személyiségeknek, akiket az alábbiakban részletesebben is bemutatunk!

Ők a kereső-gyógyító csillagjegyek az asztrológia szerint

Halak

Szerintünk teljesen magától értetődő, hogy ez a lista nem kezdődhet mással, csak a Halakkal, hiszen ez a csillagjegy mind közül a legszabadabb és legspirituálisabb. Változékony, finom, érzékeny, érzelmes, empatikus, álmodozó, általában tehetséget mutat valamilyen művészeti ágban, szívesen él bohém, nem hétköznapi életet. Profi lélekgyógyászok, hiszen úgy itatják fel mások fájdalmát, akár egy szivacs. Egész életükben keresik a válaszokat az élet nagy kérdéseire, igyekeznek mindenkitől tanulni valamit, akivel összehozza őket a sors.

Nyilas

A Nyilasban olyan hihetetlen lendület van, igazi felfedezőnek, kíváncsi vezetőnek született, akiről az ember úgy érzi, a világ végéig is követné hatalmas kalandjában. Karizmatikus, úgy vonzza maga köré az embereket, mint a mágnes. Általában átlagon felül jó valamiben, tudását pedig szívesen osztja meg, sokszor valamilyen tanítónak, mesternek áll. Mindig van a másikhoz néhány jó, motiváló szava, képes bármikor lelket önteni másokba.

Olvasd el ezt is!

Szűz

Talán elsőre meglepő, hogy a praktikus, tökéletességmániás Szűz felkerült erre a listára, pedig nagyon is itt van a helye. Ő kívülről egy cseppet sem tűnik vadnak vagy szenvedélyesnek, őt az elméje, a kíváncsisága hajtja. Annyira ügyel a részletekre, hogy könnyen válik bölcs tanítóvá, akihez aztán szívesen fordulnak a szerettei, ismerősei jó tanácsért.

Skorpió

A Skorpió víz jegy, vagyis az érzelmek uralják őt, ugyanakkor egy kicsit olyan, mint a jég, óvatos, jó megfigyelő és nem szeret bizalmaskodni. Szeretteiért azonban bármikor szó szerint tűzbe teszi a kezét. Ha magadnak tudhatod egy Skorpió szeretetét, biztos lehetsz benne, hogy mindig meg fogja érezni, mikor van szükséged a támogatására, elképesztő, mennyire jó megérző. Különleges, sokoldalú, kissé titokzatos személyiség, aki sokak számára vonzó különcsége és ereje miatt.

És ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Az egyszavas mantra, amire szükséged van 2023-ban a csillagjegyed alapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!