Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) város kulcsszóra

Kép

Ott voltunk a varsói Beyoncé koncerten, ahol Tom Holland és Zendaya egy pillanatra ellopták a show-t

A lengyel főváros volt Queen B európai turnéjának legutolsó állomása, ami nem csak az énekesnő lélegzetelállítóan látványos műsora miatt vált emlékezetessé, hiszen a közönség soraiban a Pókember-filmek álompárja duettezett egymással…

Kép

Sejtelmes csókok: Tom Cruise kolléganőjével romantikázott

A Mission Impossible 7 szereplői hétfő este érkeztek az olasz fővárosba, a hamarosan debütáló új rész világpremierjére.

Kép

A világ 5 városa, ahol a legjobb élni – Fantasztikus lehetőségekkel várják a fiatalokat!

Csúcskategóriás szórakozási lehetőségek, stabil munkaerőpiac és rengeteg szabadidős tevékenység várja a fiatalokat a világ öt városában. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Máris mutatjuk! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Fiat 500 és 500C: A boldogsághoz vezető út egy kulcsfordítással kezdődik!

Ha a stílus a mindened, imádod a kütyüket, és igazi urbánus életet élsz, akkor az alacsony fogyasztású, 70LE-s hybrid benzinmotoros Fiat 500 és 500C modelleket neked találták ki. Az ikonikus széria most kabrió és ferdehátú kivitelben is elérhető, és a gyártó mindent belepakolt, hogy stílusosan és a lehető legkomfortosabban cirkálhass a városban.

Kép

Ha meglátod a következő kinézetű felhőt, akkor azonnal fuss

Különleges „időjárási jelenségek”, amire csak a tudomány adhatja meg a választ. Hihetetlen, milyen helyek léteznek a Földön!

Kép

Lefotózták Kylie Jennert és Timothée Chalamet-t együtt – járj nyitott szemmel Budapesten!

A sztárok valószínűleg most is a főváros utcáin sétálgatnak.

Kép

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

Vitán felül áll, hogy Budapestnek égető szüksége volt egy nyugati minőséget biztosító nyári oázisra, ahol a hét majdnem minden napján magas színvonalon szórakozhatunk.

Kép

Kiderült, melyek a szexuálisan legelfogadóbb városok

A szexualitás elfogadása elválaszthatatlanul összefügg a szabadsággal és az életminőséggel. Sajnos egyelőre azonban nem minden országban vagy városban ugyanannyira elfogadóak az emberek.

Kép

Nyár a városban! – Fedezd fel az F&F nyári kollekcióját! Galéria!

A nyár üdeségét hozza el a gardróbunkba az új F&F nyári kollekciója, célja, hogy magával ragadjon mindenkit, aki stílusos és kényelmes öltözéket keres az idei szezonban. Vagány és izgalmas ruhadarabok széles skáláját kínálja, hogy bárhová is menj, kitűnj a tömegből!

Kép

4 álomszép város Horvátországban, amiről még nem hallottál, pedig leesik az állad tőle

Tudtad, hogy nemcsak a nyaralásodtól, hanem akár már annak a megtervezésétől is jobb hangulatod lehet? Úgyhogy pörgesd át a listánkat inspirációért na meg egy kis boldogságturbóért!

Kép

Könnyű léptekkel a szabadban

Te is a friss levegőről, gyönyörű tájról és a természettel való újrakapcsolódásról álmodozol, és már tervezed az első, nagy tavaszi sétákat a városon kívül? Akkor ideje az izomfeszülés és izomhúzódás kezelésére is felkészülnöd, de ne aggódj, a VoltaNatura gél pont be fog férni a legkisebb túrahátizsákodba is!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Kép

A top 10 legolcsóbb európai város, ha kiruccannál egy hétvégére, de nem akarsz sokat költeni

Utazásra fel!

Kép

Csak a legnagyobb utazóknak sikerül: felismered a várost a karácsonyi vásárról?

Hangolódj velünk ezzel a játékos kvízzel!

Kép

5 budapesti étterem, amit egy külföldi TikToker ajánlott, és ami aztán felszántotta a platformot: érdemes őket kipróbálni télen

Irány Budapest belvárosa, ha egy igazán finomat akarsz enni!

Kép

Elátkozott telek, Gábor Zsazsáék butikja, boszorkányok találkozóhelye: 10 különleges történet a ma 149. születésnapját ünneplő Budapestről

„Budapest, Budapest, te csodás” - énekelte meg egykoron Rátonyi Róbert és abban mindannyian egyetértünk, hogy fővárosunk megannyi csodás szegletet rejt.

Kép

Azonnal dobj el mindent: Katy Perry Budapesten van

Ahogy már pár hete tudni lehet, Orlando Bloom Budapesten forgatja legújabb filmjét és jelenleg is a magyar fővárosban tartózkodik.

Kép

Azt hitted, ismered Krakkót? Mutatjuk, mit hagytál ki, ha eddig csak az óvárost fedezted fel

Kommunista atombunker? Elhagyatott, óriási gyártelep? Európa egyik legszürkébb, mégis legszínesebb temploma? Lengyelország egyik legsokszínűbb városában ezeket mind megtalálod!

Kép

A Vad angyal csillaga, Facundo Arana megérkezett Budapestre

Ivo Di Carlo megformálója nemrég landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, úgyhogy mostantól nem csak a Netflixes Én még sosem... című sorozat főszereplőbe futhatsz bele a fővárosban…

Kép

Itt a ZIA budapest harmadik dropja; A back to work

A ZIA budapest egy izgalmas újdonsággal indítja a szezont: a Back to Work drop olyan darabokból épül fel, amelyek ízlésesen ötvözik az irodai sikket és a városi, modern kényelmet.

Kép

Divatkincsek kedvező árakon - megnyitott Budapest első HalfPrice plázaüzlete a Mammutban

Igazi nagyágyúkkal nyitotta a szezont a népszerű fővárosi bevásárlóközpont.

Kép

Hat városban, több mint ötezer nézőt varázsolt el az MVM ZENERGIA gálakoncertje

Hetedik alkalommal hívta életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét az MVM. Újragondolt klasszikusok csendültek fel Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában 2022. augusztus 27-én 19:30-tól. A fényfestéssel kísért koncert idén a teltházas Erkel Színház mellett öt vidéki nagyvárosban és online is követhető volt, így rekordszámú néző lehetett részese az élménynek országszerte. A teljes jegybevételt idén is jótékony célra ajánlotta fel az MVM.

Kép

Magyarországhoz legközelebb eső, csodás tengerpartok nyár végi, kora őszi hosszú hétvégékre

A következő Magyarországhoz közeli, gyönyörű tengerpartokat, tengerparti városokat 4-5 órás vezetéssel is elérhetitek. Kiváló úticélok nyár végi nyaraláshoz vagy akár őszi hosszú hétvégés kikapcsolódáshoz. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Nyárvégi utazás: a legszebb városok, ahol strandolni és kirándulni is lehet

Szeretnéd kimaxolni a 2022-es nyarat, de még nem döntötted el, merre veszed az irányt az utolsó nyári hetekben? Segítünk!

Kép

A legjobb módszer, amivel újra fehérré varázsolhatod a tornacipődet

Fesztiválok, játszótér, városi kirándulás - a fehér cipő igen igényes darab és sok pornak, piszoknak van kitéve nap, mint nap. Íme egy könnyen elkészíthető házi recept, amivel újra hófehérré varázsolhatod a cipődet!

Előző oldal
Következő oldal