Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) mobil kulcsszóra

Kép

4 jel, hogy egy mobilapp veszélyes az adataidra nézve

Ha új appot töltesz le, mindig extrán óvatosnak kell lenni!

Kép

3 dolog, amit soha, de soha ne tárolj a telefonodon

Nagy bajba kerülhetsz, ha bárki visszaél ezekkel az adatokkal.

Kép

Szondy Máté: „Nagyon sokszor a sikeresség vagy a maximális teljesítmény nem hozza el a várt boldogságot”

A rendelőből hazafelé tartva, a kocsijával félreállva, az interjú kedvéért egy mobilalkalmazást letöltve arról beszélt, miként nőhet meg a saját személyes szabadságunk, ha ezt igazán akarjuk. Szondy Máté klinikai szakpszichológus 2020. október 15-én az online Éva Psziché Est vendége lesz.

Kép

A telefonod az ébresztőórád is egyben? 3 oka is van annak, ez miért nem jó ötlet!

Ha te is a mobilodat használod erre a célra, ideje beszerezned egy ébresztőórát!

Kép

Sötét módban használod a telefonodat? Lehet, hogy nem kéne

Nem biztos, hogy jó ötlet a sötétített designt használni a mobilodon.

Kép

6 dolog, amire nagyon oda kell figyelni telefontöltés közben: nem csak a mobilod láthatja kárát!

Vajon te mindegyikre odafigyelsz? A telefonod élettartama miatt nagyon is sokat számít!

Kép

Papír lottószelvény? Ugyan már, néhány kattintással is nyerhetsz

A kanapéról sem kell felkelned ahhoz, hogy feladd virtuális "szelvényedet" Magyarország kedvenc lottójátékaira, hiszen interneten, SMS-ben vagy mobilalkalmazás segítségével is könnyedén tippelhetsz. Válaszd bármelyik játékmódot, mindhárommal bármikor kényelmesen játszhatsz a társaság valamennyi szerencsejátékával anélkül, hogy be kelljen térned egy lottózóba.

Kép

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

A sok százezer forintos csúcskészülékek világában üde színfolt a Huawei P40 Lite, amely prémium érzést és tudást ad jóval visszafogottabb áron.

Kép

Hogyan fertőtlenítsd a mobilod koronavírus ellen?

A telefonod ideális környezet a baktériumok és vírusok számára. Ezért aztán mindig fontos, hogy rendszeresen tisztítsd, különben mit sem érsz a gyakori kézmosással – ami egyébként az egyik legfontosabb óvintézkedés a koronavírus ellen.

Kép

Robert Pattinson Batmobilja óriási csalódást okozott

A jövőre érkezik Robert Pattinsonnal a legújabb Batman film, amelyről a rendező, Matt Reeves Twitteren osztott meg néhány képet.

Kép

Lady Gaga nem viccelte el! Ezzel forgatta le legújabb videoklipjét

Az énekesnő már jó ideje inkább a színészi karrierjére helyezte a hangsúlyt, holott a legtöbb rajongóját a dalaival nyerte meg évekkel ezelőtt.

Kép

Hogyan válasszunk Bluetooth headsetet?

A vezeték nélküli fejhallgatók közül a mobiltelefonok esetén általában a Bluetooth technológiát alkalmazzák a jelek továbbítására. A Bluetooth fejhallgatók biztosítják például, hogy az autóban biztonságosan és szabályszerűen telefonáljon valaki. A vezeték nélküli technológia szabadságot biztosít. Ezen típusú fejhallgatók között is hatalmas különbségek vannak, ezért megvizsgálunk néhány szempontot, amelyet a kiválasztásnál érdemes figyelembe venni.

Kép

Ajjaj! A sok mobilozástól tényleg hamarabb ráncos leszel?

Mindig is tudtuk, hogy a sok mobilozás nem tesz jót a bőrnek, de gondoltad volna, hogy a ráncok megjelenéséért is felelős lehet?

Kép

Hogyan védd meg a táblagéped?

A tabletek nagyszerű átmenetet képeznek az okostelefonok és a számítógépek között. Nagyobb a kijelzőjük és a teljesítményük, mint egy mobilnak, ezért jobban alkalmasak tartalomfogyasztásra vagy munkára. Jóval kisebbek és könnyebbek, mint egy laptop, ezért a hordozásuk és használatuk is sokkal egyszerűbb.

Kép

Igen, Marie Kondo most már a telefonod rendszerezésében is segít

Millió kép és videó, amit nem szívesen látnál újra, applikációk, amikről nem is tudod, hogy a telefonodon vannak, na meg a folyamatos pittyegés, ami szinte már őrületbe kerget. Itt az idő, hogy rendszert teremts a telefonod káoszában.

Kép

Felejtse el a lemerült telefon okozta stresszt! Itt a megoldás!

Napjainkban szinte minden háztartásban legalább egy okostelefon megtalálható. A modern világ embere számára már elképzelhetetlen az élet mobiltelefon nélkül.

Kép

Az okostelefonok elengedhetetlen kiegészítői

Napjainkban szinte minden háztartásban megtalálható legalább egy mobiltelefon. Az ember szinte elképzelni sem tudja napját az okos készüléke nélkül. Telefonhívások, sms-ek, interneten való szörfözés, GPS használat, filmnézés, játék, sőt még az időt is a telefonon nézi meg a legtöbb ember.

Kép

4 dolog, amit sose csinálj nyilvános WiFi-n: az adataid és az értékeid bánhatják!

Néha már csak az is elég a hackereknek, hogy kapcsolódsz a hálózathoz!

Kép

Egy tipp, ami segít, hogy hosszabb életű legyen a mobilod

Van valami, amire fontos odafigyelni, ha a telefonodat hosszú ideig szeretnéd használni.

Kép

II. Erzsébet profibban bánik a mobiltelefonnal, mint gondolnánk

Az, hogy a brit királynőt soha nem látjuk nyilvánosan telefonnal a kezében, még nem jelenti azt, hogy ne lenne saját készüléke.

Kép

Appok, amik nagyon veszélyesek rád és a telefonodra nézve - Az alábbiakat semmiképp se töltsd le

Vannak appok, amik izgalmas játékokat vagy ingyenes wi-fi spotokat ígérnek, de a valóságban az adataidra vadásznak, és a mobilodra is károsak.

Kép

Öt könyv, ami az utóbbi időben le tudott hozni a mobilozásról

Ezek a regények alaposan kiszakítanak a hétköznapokból a kevés szabad percemben, sokkal inkább, mint ha az üzenőfalamat böngészném.

Kép

8 híres nő, aki megmutatta, hogy az ő élete sem tökéletes

A tévéképernyő vagy a mobiltelefon kijelzője mögül nézve hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztárok élete tökéletes. Pedig az ő életük sem csupa csillogás, nekik is meg kell küzdeniük azokkal a problémákkal, amikkel nekünk.

Kép

Az alábbiakat törölheted: 4 tipp, amivel gyorsan szabad helyet csinálhatsz a mobilodon

Ha folyton azért küzdesz, hogy több szabad hely legyen a telefonodon, ezeket nézd meg először!

Kép

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre a Huawei és a PetersPlanet

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.

Előző oldal
Következő oldal