Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) jóga kulcsszóra

Kép

Napi 15 perc jógázásra hatalmas szükséged lesz az ünnepek alatt

Könnyű elcsúszni az ünnepek alatt az étkezéssel, ha azonban ez az állapot több napig is tart, nemcsak az energiaszinted csökken drasztikusan, de az emésztésed is lassul, és a puffadással is számolni kell... A Runner's World írása.

Kép

Nem találunk szavakat: 3 hónappal az 5. babája születése után Hilaria Baldwin bombacsinos

Ha tényleg ennyit számít a napi jógázás, akkor most azonnal belekezdünk! Hilaria ugyanis minden nap jógázik, az eredmény pedig elképesztő!

Kép

6 jógapóz, ami jobbá teszi a szeretkezést

Aki rendszeres jógagyakorló az jól tudja, hogy ez a mozgásforma nemcsak szellemiség és testgyakorlatozás, hanem szervezetünk számos működésére ható jótékony mozgásforma is. A jóga növeli a fizikai kondíciónkat, oldja a stresszt, segíti a hatékony emésztést, támogatja a fogyást és bizony: erősíti a szexuális energiánk fokozását is. Az Éva magazin írása.

Kép

Emiatt érdemes futóként elkezdeni jógázni - mutatunk 5 szuper jógapózt futóknak

Ha nekiállsz, rengeteg pozitív hatását érzed majd a jógagyakorlásnak - néhány egyszerű rutinfeladat segít ellazítani a feszes területeket, erősíti a gyenge pontokat, de ami a legjobb, kevésbé leszel sérülékeny.

Kép

Gisele Bündchen új kampánya meglepően vadítóra sikerült

Az utóbbi időben leginkább a jógázásról, meditálásról vagy gyermekeiről posztolt a szupermodell – most azonban egy gyönyörű kampány készült Gisele Bündchennel!

Kép

Iszak Eszti szakmát váltott

Már gyakorolja is, és nagyon élvezi.

Kép

5 jógagyakorlat, amelytől erős hasizmaid lesznek

A Runner's World írása: Futás után mindig van egy kis hasizom erősítés? Mutatunk néhány nem épp kezdőknek való jógagyakorlatot, amik tökéletesen megedzik a hasizmokat, emellett szuper hatással vannak az emésztésre is!

Kép

4 Pilates-gyakorlat, amik felérnek akár egy kőkemény kardióedzéssel is

Sokan - természetesen tévesen - máig hiszik, hogy a jóga, a Pilates csak a matracon ommozgatásról és némi gerincgördülésről szól. Pedig dehogy: mutatunk 4 Pilates-gyakorlatot, amiket megfelelően elvégezve alaposan lefáradsz majd! A Runner's World magazin írása.

Kép

Nem tudsz keresztezett lábakkal ülni? Ezt üzeni a tested!

Ami gyerekként még a legkényelmesebb póz volt, az felnőttként maga lehet a pokol.

Kép

Ma van a jóga világnapja: 3 jógavideó, amivel minden nap gyakorolhatsz

Június 21-én ünnepeljük a jóga világnapját, ennek apropóján pedig mutatunk is három olyan videót, ami nagy segítség lehet a gyakorlásban!

Kép

10 perces reggeli jóga, ami beválik kávé helyett is

A jóga jótékonyan hat a a testre, az elmére, a lélekre, és a lassú, koncentrált gyakorlatokat általában a relaxációval, elcsendesedéssel kapcsoljuk össze magunkban. Pedig ez a mozgásforma akár arra is alkalmas, hogy felpörgesse a napod. Az Éva magazin írása.

Kép

A stressztől nehezen alszol el? Van egy módszer, amit érdemes lenne kipróbálnod

Hónapok óta a szokottnál is sokkal többet idegeskedsz, ez pedig nyomot hagy az alvásodon? A következő, abszolút természetes módszert itt az ideje megtanulni és alkalmazni! A Runner's World magazin írása.

Kép

Rég láttuk! Lindsay Lohan egészen kivirult: jobban néz ki, mint az utóbbi években bármikor

Lindsay Lohan végre megtalálta önmagát? Úgy tűnik, igen, és ebben a jóga segít neki. A színésznő egy smink nélküli, jógázós képen mutatta meg, hogy mennyire remek formában van!

Kép

Sokat fáj a fejed? Jógázz, és biztos, hogy búcsút inthetsz a rémes migréneknek

Még ha sokszor annyira kínoz is a fájdalom, hogy pirulákat kell bevenend, akkor is hasznos bevezetni a jógát a mindennapjaidba. A fejfájás, sőt, a migrén ellen ugyanis nagyon hatékony, ezt pedig kutatások is bizonyítják! A Runner's World magazin írása.

Kép

Az 5 leggyakoribb hiba, amit elkövethetsz az otthoni jógázás közben

Gottschall Eszter, a jogaeletmod.hu vezetője hasznos tanácsokat ad azoknak, akik szeretnék kipróbálni az otthoni jógázást, vagy már egy ideje csinálják azt.

Kép

Sebestyén Balázs felesége ezzel üti el a karanténban az időt

Sebestyén Balázs családjával már három hete gyűri a karantént!

Kép

Eljött a jóga ideje: videók kezdőknek és haladóknak

Ideje rászánnod magad egy olyan edzésformára, ami nem csak az izmaidat formálja, lazítja, de mentálisan is sokat tesz azért, hogy elviseld a bezártságot.

Kép

Erős hátfájás gyötör? A következő jógafajta segít a gyógyulásban!

A jóga több, mint mozgásforma: amellett, hogy erősít, ellazít, nyújt és formál, mentálisan is fantasztikus hatásai vannak. A hát erősítésére és a gerinc egészségének megőrzésére kiváló a jóga, különösen az egyik fajtája!

Kép

Kipróbáltam 4 sikeres nő reggeli rutinját, rájöttem, mi a titok

Mind befutott nemzetközi médiaszemélyiségek, akiknek szintén kócosan indul a napjuk, mégis valahogy úgy gazdálkodnak az idejükkel, hogy fel tudnak készülni egy eredményes napra. Úgy gondoltam, eltanulok pár trükköt.

Kép

Jóga és mindfulness, hogy az újévi fogadalom ne csak ábránd maradjon!

Minden évben egy sor hangzatos fogadalmat teszel, mégsem tartod be őket? A JOY és a H&M Sport közös rendezvényén a szerencsések megtapasztalhatták, hogy milyen az, amikor csakis magukra figyelnek!

Kép

Joy & H&M Sport - Új Év, új kezdet, új én

A JOY és a H&M segít valóra váltani újévi fogadalmaid!

Kép

Milyen trükkökkel helyettesítheted a kávét?

Kicsivel több, mint két hete egy korty kávét sem ittam, mégis energikusan ébredek, és az ebéd utáni kajakóma sem üt ki. Mi a trükköm?

Kép

4 dolog, amit a jógának köszönhetek

A jóga világnapja alkalmából átgondoltam, és most veletek is megosztom, hogy mennyi mindent köszönhetek a jógának, hátha ti is kedvet kaptok hozzá!

Kép

Ma van a jóga világnapja – 5+1 jógás Insta, amit követned kell!

A jóga világnapján álljunk meg egy percre (vagy egy ászanára) és mondjuk köszönetet ennek a csodás mozgásformának. Ha pedig egy kis ihletre vágynál, akkor csekkold ezeket a fantasztikus Insta jógikat!

Kép

Megnéztem a Kölcsönlakás című filmet, és eszembe jutott, hány emlékezetes otthonom volt már. Szám szerint hat

Három testvér, két barát, egy lakberendező, egy jógaoktató, egy luxushölgy, egy írónő. És egy lakás. Ami mindenkinek kell. Dióhéjban így foglalnám össze azt az alaphelyzetet, amely a Kölcsönlakás című film összes félreértésének origója.

Előző oldal
Következő oldal