Cikkek a(z) filmes rovatból

Megvan! Ő lesz A szürke ötven árnyalata férfi főszereplője!

Sztárok
Hivatalosan is megerősítették, úgyhogy már biztosan megvan, hogy ki lesz Charlie Hunnam helyett Christian Grey A szürke ötven árnyalata filmes változatában.

Játssz és nyerj A nagy Gatsby DVD csomagot!

Promóciók
Készen állsz egy pazar partira….Leonardo DiCaprioval és Carey Mulligannel? Akkor játssz velünk, és tied lehet a 3 filmes csomag egyike (toll, jegyzetfüzet, post-it, boríték és levélpapír).

6 dolog, amit nem tudtál Mark Wahlbergről és amiért szeretjük

Sztárok
Tegye fel a kezét, akinek még nem jutott eszébe Mark Wahlberget látva a moziban, milyen is volt ő, mikor még Marky Mark-ként, kilógó Calvin Klein alsónadrággal énekelt a Good Vibrationsról? Ugye? És lássuk be, egyre gyarapodó filmes szerepei is azt igazolják: bizony, tehetséges színész vált belőle.

Játssz és nyerj
A Burok DVD csomagot!

Promóciók
Ha a nyár utolsó napjaiban szeretnél részese lenni egy különleges világnak, akkor játssz velünk, és tied lehet a 2 filmes csomag egyike (egy csomag tartalma: A burok DVD, A burok eredeti filmes póló és A burok könyv).

Megvannak A szürke ötven árnyalata főszereplői?

Sztárok
Hónapok óta folynak a találgatások, kik lennének a legalkalmasabbak A szürke ötven árnyalata című világsikerű könyv filmes adaptációjának főszerepeire. Most két újabb név merült fel. Lehet, hogy meg is vannak a végleges szereplők?

Játssz és nyerj Óz, a hatalmas DVD csomagot!

Promóciók
Ha szeretnéd, hogy Óz világa téged is elvarázsoljon, kíváncsi vagy, hogy mi történt Dorothy, és Toto előtt, akkor játssz velünk, és tiéd lehet a 2 filmes csomag egyike (egy csomag tartalma: Óz, a hatalmas DVD, könyvjelző, kinyitható képeslap Óz földjének egy darabkájával).

Tedd szebbé az esős napokat! Íme az 5 legromantikusabb esős filmjelenet

Tipp
Tele van már a hócipőd az esős nyári napokkal? Akkor tedd szebbé! Nincs is annál romantikusabb helyzet, mint amikor a nyári zivatarban kap el téged a nagy Ő egy csókra. Lesd meg a filmes összeállításunkat, hogy te is kedvet kapj hozzá!

A 9 leghíresebb filmes szerelmespár, akik a legtöbbet harcoltak egymásért

Sztárok
Szíveket kinyitni, kezdjünk el mosolyogni a világra, és nézzük meg együtt, kik a filmes világ igazi nagy szerelmespárjai.

Anne Hathaway-nek fájdalmai voltak haja levágásakor

Szépség
Néhány Anne Hathaway rajongó meglepődhetett, amikor gyönyörű hosszú haját egy nagyon rövid fiús hajra cserélte a színésznő a Nyomorultak című Broadway darab megfilmesített változatának kedvéért.

Filmes tábor a Budapesti Film Akadémia szervezésében

Promóciók
Tele vagy rövidfilm ötletekkel, de csak a jegyzetfüzeted hátoldalán válnak valóra? Szeretsz fesztiválokra járni, és részt akarsz venni a Szigeten zajló kulturális kavalkádban?

MTV Movie Awards 2012 - A nyertesek és 5 ruha a vörös szőnyegről!

Sztárok
Idén is megrendezésre került az év egyik legfontosabb és egyben legviccesebb filmes díjátadója, az MTV Movie Awards, ahol átadták a legjobbaknak az Arany Popcorn szobrocskákat.

Oscar 2012 - A nyertesek és a legszebb vörös szőnyeges ruhák

Divat
Néhány órája ért véget a 84. Oscar-gála, ahol kiosztották az év legrangosabb filmes díjait. Idén tarolt a A némafilmes (The Artist) és A leleményes Hugo című filmek. Lássuk a részletesebb listát és természetesen a gyönyörű vörös szőnyeges ruhákat!

Vásárolj, akárcsak a filmekben! Videókkal!

Sztárok
Létezik olyan, hogy egy nőnek nincs kedve a vásárláshoz? Szerintünk kizárt! Most felidézzük a legemlékezetesebb filmes vásárlásokat!

Erotikus filmjelenetek férfi szemmel

Tipp
A változatosság gyönyörködtet, de a jó szex nem azon múlik, hogy hány pozitúrát ismersz a Káma-szútrából, hanem, hogyan váltogatod a hangulatot éjszakáról éjszakára. A magazinban található tippjeink segítenek abban, hogy soha ne unatkozzatok. Itt három különböző korú srác mesél "filmes" vágyaikról. Mi indítja be őket, miről fantáziálnak?

Hófehérke és a két mozifilmje

Tipp
A filmesek nem restek. Kijött már a Piroska és a farkas „felnőtt” változata, megannyi képregény adaptációval és még tucatnyi Grimm feldolgozással egyetemben. Nemsokára jön a hollywoodi Hófehérke is.

A nézők jelölhetik kedvenceiket az MTV Movie Awards díjára

Tipp
Vedd ki a részed a legszemtelenebb és legextrémebb filmes díj kiosztásában és legyél Te is az MTV szókimondó filmkritikusa! Június 5-én immár 20. alkalommal kerül megrendezésre az MTV Movie Awards gála, ahol a csatorna a nézőkre bízza a jelöltlista összeállítását.

JOY Top50 álompasi jelölt: Chris Evans

Sztárok
A vajszívű rosszfiú, aki minden nyilatokzatában kimondja a bé betűs szót. Kissé faragatlan, de eszméletlenül jóképű. A helyes arcánál már csak színészi képességei a jobbak. Hamarosan Amerika kapitány szerepében láthatjuk, ő lesz a legújabb megfilmesített hőse az amerikai nemzetnek.

Az Egek ura, George Clooney nélkül

Tipp
Bár filmesített formában, George Clooney főszereplésével néhány hete már játsszák a hazai mozik az Egek ura című filmet, azért jó ha tudod, a film alapja a Walter Kirn által papírra vetett nagy sikerű regény, az Egek ura.

A legszenvedélyesebb hollywoodi csókjelenetek - A győztesek!

Sztárok
Folytatjuk sorozatunkat, melyből most megtudhatod, melyik a három legszenvedélyesebb filmes csókjelenet. Plusz, kaptok egy kis ráadást is...

Bruce Willis még mindig a toppon!

Sztárok
Úgy tűnik a filmes szakma még nem akarja nyugdíjazni a sztárt.

10 dolog, ami csak a filmekben van

Tipp
Te is bosszankodsz, amikor észreveszed a filmek hátterében a papírmasé díszletet? Mi az utóbbi időben újabb és újabb visszatérő filmes bénaságokra leszünk figyelmesek.