Cikkek a(z) ajánló rovatból

Nagy téli szüneti programajánló!

Tipp
Ha a téli szünetre csak annyit terveztél, hogy megnézed századjára a Reszkessetek betörőket, vagy végighallgatod ezredjére Michael Bublé karácsonyi albumát, akkor Neked tovább kell olvasni ezt cikket! Most az extra programajánlónkban több lehetőséget is bemutatunk a kikapcsolódásra, amelyek miatt szeretjük csak igazán a telet!

Ha egy nő gyereket akar

Tipp
Dr. Csermely Gyula egy szülész apa szemszögéből mondja el, hogyan fogant meg, milyen életet élt az anyja méhében és hogyan jött a világra apai/szülészi asszisztenciával kisfia, Móric.

Programajánló: fényt!

Tipp
Az ünnepi szezonban tuti, hogy nem fogtok unatkozni, hiszen jobbnál jobb progamokat ajánlunk nektek. 2011.december 8.- 2012. január 5. között látogass el a Sterling Ékszergaléria karácsonyi kiállítására.

Íme a legújabb sikerkönyv a fogyni vágyóknak!

Tipp
A legtöbb nő életében már mindennapos dolog a diétázás. A fogyókúra a XXI században már nem kihívás, az viszont igen, hogy megtaláljuk az életvitelünkhöz a legalkalmasabbat. Most bemutatunk egy „régi-új” típusú diétát, amelynek Ori Hofmekler szentelt egy teljes könyvet.

Best of Stilblog

Tipp
A Best of Stilblog rendezvényen a Stilblog legstílusosabb bejegyzései elevenednek meg! 2011. november 19-én a Merlin Színházban bárki találkozhat a bloggerek kedvenc művészeivel, akik nagy része vásáron árulja majd alkotásait, néhányuk pedig vetítettképes előadáson mesél munkásságáról. Emellett ökodesign workshop, filmvetítések, tombolajáték és a Lamantin DJ-k teszik teljessé a különleges eseményt.

Megérkezett Michael Bublé karácsonyi albuma, a Christmas!

Tipp
Ha az idei téli estéket Michael Bubléval töltöd, akkor garantáltan klasszikus és egyedi élményben lesz részed!

Tuti programajánló: Moszkvai Városi Balett

Tipp
Régóta tervezed, hogy egy karácsonykor tényleg megnézed a Diótörőt? Vagy csak egyszerűen amióta láttad a Fekete Hattyút, kedvet érzel egy igazi balett előadáshoz? Most itt a lehetőség, ugyanis a szakma etalonjai: a moszkvai balett táncosok látogatnak hazánkba, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsanak.

Igazából mennyország

Tipp
Az Igazából mennyország (írta Todd Burpo és Lynn Vincent) az Egyesült Államokban sikerkönyv lett és az eladási listák élére ugrott. Nálunk, október 20.-tól lehet megvásárolni a XXI. század kiadó jóvoltából.

Colette Baron-Reid: Éntérkép

Tipp
Az önvádaskodás sosem volt trendi dolog, de most 150 oldalon át győzheted meg magad, hogy miért kell lemondanod erről a rossz szokásodról. Térj le az Éntérkép segítségével az önmarcangolás útjáról a helyes önismeret irányába!

Design Award 2011

Tipp
A különleges, kreatív alkotások világa vonz? 2011.10.06-16. között vár a Szépmüvészeti Múzeum Reneszánsz Csarnoka.

Danielle Steel: Charles Street 44.

Tipp
Megérkezett az idei év egyik utolsó "románca", Danielle Steel legújabb könyve, a Charles Street 44.

I. Yorki fesztivál

Tipp
Yorki tulajdonosok figyelem! Szeptember 24-e szóljon a játékos jókedvrôl és a színvonalas programokról!

Az Éjféli Kristály

Tipp
Az átok és Az Égő lámpa, az Álomfény-trilógia első két könyvének eseményei bedobtak minket a vadregényes mély vízbe. A harmadik könyvben minden kérdésre választ kapunk.

Beyonce: 1+1 Video!!

JoyTV

Októberben ismét Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál a Várban!

Tipp
A legnemesebb pálinkák, ételkülönlegességek, pazar kolbászkínálat, valamint vérpezsdítő zene várja a látogatókat a Budai Várban október 6-9 között, ahová idén Oroszországot és nemzeti italát, a vodkát hívták meg vendégségbe a Pálinka- és Kolbászfesztivál szervezői.

Fájdalomcsillapítás gyorsan, természetesen

Tipp
Gyorsan, természetesen-olvasható Peggy W. Brill legújabb könyvének borítóján. A neves amerikai gyógytornász most megosztja velünk a gyógyszerek nélküli, felszabadult élet titkát.

Tánc Mindenkinek

Tipp
A két részből álló táncnépszerűsítő programsorozat idén harmadik alkalommal várja az érdeklődőket, akik nemcsak kipróbálhatják a különböző kortárstánc technikákat - Tánc Mindenkinek -, hanem a Tánckommandón keresztül a hazai táncélet sokszínűségébe is bepillantást nyerhetnek.

LoveClub

Tipp
Neked mi a szex?Teszi fel ezt az intim kérdést Lakatos Levente a LoveClub című nagy sikerű könyvében. A fiatal író izgalmas történetbe csomagolja a szenvedély és szexualitás erejét, melyek bármelyik pillanatban felszínre törhetnek.

25.Mesterségek Ünnepe a Budai Várban!

Tipp
Újabb klassz rendezvényt ajánlunk a figyelmedbe, amit nem érdemes kihagyni. A Mesterségek Ünnepe a hagyományőrzés fontosságát mutatja be számtalan szórakoztató program keretében.

Minden amit tudni akartál az exről

Tipp
Már a legjobb barátaid sem tudnak jó tanácsot adni, hogy mihez kezdj a volt szerelmeddel? Bízdd magad két ex-szakértő pszichoterapeutára, akik kíméletlenül megmondják, hogy mikor haldokló vagy újjászülető az exszel való kapcsolat!

Megérkezett: A második X

Tipp
Ha személyesen is szeretnél kedvenceiddel találkozni és dedikáltatni cédéjüket, holnap megteheted. Részletekért olvass tovább!

Kalandozz! A Robin Hood musical ismét a színpadon

Tipp
A kosztümös kaland közkívántra újra látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Odaáig vagy a középkori romantikért? Ez neked való lesz.

Jacksontánc Villámcsődület 2011

Tipp
Biztos láttál már olyan videókat a neten, amikor valamilyen nyilvános helyen felcsendül a zene és páran elkezdenek táncolni, majd egyre többen csatlakoznak hozzájuk végül több száz ember mozog egyszerre. Aztán szétszélednek mintha mi se történt volna. Elég klassz lenne egyszer egy ilyenben részt venni, ugye?

Éld jól az életed – most!

Tipp
Tanuld meg használni a megerősítéseket

Sport a természetben - Garnier BOOT CAMP augusztus 13-án a Margitszigeten!

Tipp
Augusztus 13-án (esőnap aug. 27.) Garnier Boot Camp lesz a Margitszigeten a Hold Udvarban.