Cikkek a(z) a ruha rovatból

Szuperhasznos tippek ruhaproblémákra!

Márk Világa
Vannak olyan szituk, Lányok, amikor jól jön, ha ismerünk egy-két házi praktikát a ruha- és cipőproblémák gyors orvoslására. A körömlakkos gerillaakciót harisnyafelfutás ellen például már mindenki ismeri, de van még néhány csel, amit jó, ha időnként be tudtok vetni. Össze is gyűjtöttem nektek párat! ;)

Két sztár, ugyanaz a ruha – szavazz, melyiken mutat jobban!

Divat
Olykor előfordul, hogy két híresség ugyanabba a ruhába, outfitbe szerelmesedik bele. Juhéé, jöhet a kedvenc kérdésünk: kinek áll jobban?

Titokban férjhez ment a Pretty Little Liars sztárja

Sztárok
A sorozat színésznője hozzáment zenész pasijához, megmutatjuk a képeket az esküvőről és a ruháról!

A legtutibb strandkiegészítők

Divat
Nézd meg, mik azok az alapdarabok, amik nem hiányozhatnak a ruhatáradból, ha strandra indulsz!

Ők Hollywood legdivatosabb stílusnővérei

Divat
Hiába a stylistok gondos munkája, a legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy ugyanabban a ruhában kapják őket lencsevégre, amiben nem sokkal előtte egy másik híresség is tündökölt. Ilyenkor gyakran nagy a pánik, vajon ki mutatott jobban, kiről készült előnyösebb fotó? A Harper’s Bazaar összeállításában most Hollywood legdivatosabb stílusnővérei kaptak helyet, akik nem csak egyforma ruhát választottak, de mindannyian tökéletesen is viselték azt. Nektek ki a kedvenc párosotok?

3 érdekesség a Magic Mike XXL-ről

Sztárok
A Magic Mike legújabb része július 2-án érkezik a mozikba, amikor a srácok újra ledobják a ruháikat. Már alig várjuk, ezért elárulunk néhány érdekes tényt a moziról!

Ezeken esel át, miközben a tökéletes outfitet keresed

Divat
A tökéletes szett megtalálása nem könnyű feladat, főleg ha egy fontos eseményre készülsz. Ezeken a szinteken te is biztosan átesel, miközben a ruhák között válogatsz.

2015 15 legfontosabb trendje

Divat
Tarts lépést az idei divattal, ha még nem tetted meg, ezt a 15 dolgot mindenképp újítsd be a ruhatáradba!

12 jel, hogy lakberendezés-függő vagy

Tipp
Nem csak a ruhák, de a lakberendezési tárgyak szerelmesévé is könnyen válhat az ember, hiszen egy szépen berendezett lakásba sokkal boldogabban térünk haza! Nézd meg, rád igazak-e ezek a pontok!

6 tipp, hogyan csinálj rendet a ruhásszekrényedben

Tipp
Elhatalmasodott a káosz a gardróbszekrényedben? Íme néhány tipp, hogyan tudsz megszabadulni könnyen és gyorsan a felesleges dolgoktól, valamint hogyan tudod a szükségeseket logikusan és átláthatóan elrendezni.

Megmutatom, milyen az, ha a pasid próbál felöltöztetni!

Márk Világa
Megérkezett A pasim újratervez videó legújabb epizódja, Lányok!! Most épp Feri irányítja a ruhák utáni vadászatot és Edina várja türelmesen, hogy párja megtalálja a hozzá leginkább illő ruhákat. Vagyis azokat, amik Ferinek tetszenének Edinán…

6 ok, miért aludj meztelenül

Tipp
Tudományos kísérletek igazolják, milyen jótékony hatásai vannak, ha ruha nélkül alszol. A pasid pedig garantáltan díjazni fogja!

Katalin hercegné pénztárcabarát ruháját bárki megveheti

Divat
Öltözz úgy, mint egy hercegné! A cambridge-i hercegné pöttyös kismama ruhája az ASOS webáruházban elérhető áron vásárolható meg! Plusz: kiderült, mikor érkezik a legújabb trónörökös.

Szerezz magadnak egyedi tervezésű neszeszert!

Szépség
Mit szólnál hozzá, ha a ruháid és a kiegészítőid mellett még a sminktáskád is szuperdizájnos lenne?

Milyen táskát viselsz idén tavasszal?

Divat
Itt a tavasz, amikor nem csak a ruhatáradat, de a kiegészítős szekrényedet is érdemes felfrissíteni! Na, de melyek a legmenőbb táskafazonok?

A ruha, ami felrobbantotta az internetet

Tipp
Most akkor milyen színű ez a ruha?! Hatalmas talány miért, de ezt a ruhát van aki kék-feketének, és van aki fehér-aranynak látja. Szavazz, te melyik táborba tartozol!

Mit NE viselj az első randin?

Szerelem
Az első randin jó tuti biztosra menni – annyi mindenen szoktunk ilyenkor aggódni, izgulni, legalább a ruha ne okozzon problémát! - Az Éva magazin ajánlja.

Ő North West legjobb barátja

Sztárok
A kis North West a legmenőbb dizájnerektől kapja a ruháit és exkluzív rendezvényekre kap meghívót, így nem csoda, hogy a legjobb barátja sem akárki!

Vonzódunk a hasonló stílusúakhoz?

Divat
Szerintetek a ruha teszi az embert? Egy friss felmérés szerint a magyar nők nagyon fontosnak tartják a saját és a környezetük öltözködését.

A 10 legjobb tipp a karácsonyi pluszkilók ellen

Tipp
Ha nem vigyázunk, az ünnepek alatt könnyen változhat a ruhaméretünk. De nem, sajnos nem kisebbre...

Taylor Swift az ASOS arca - akár te is megveheted a ruháit

Divat
Az énekesnő a designer ruhák mellett az elérhető árú online márkát is előszeretettel viseli!

Tyúklábminta a kifutókon

Divat
A tervezőket az idei szezonban kimeríthetetlenül megihlette a tyúklábminta. Lehet színes, vagy fekete-fehér, és nem csak a ruhákat boríthatja, a kiegészítőket is.

Blake Lively a legcukibb és legstílusosabb kismama

Divat
Még mindig feldob minket a gondolat, illetve a tény, hogy kisbabát vár Blake Lively, pláne, hogy olyan cuki kismama ruhákba jár, hogy csak na. Ezt a fehér kis ruháját is egyenesen imádjuk!

10 jel, hogy túl sok ruhád van

Tipp
Hetek óta nem találod a kedvenc ingedet? Rendszeresen találsz a szekrényedben olyan ruhát, amin még a címke is rajta van? Ha elkezdenél számot vetni a ruháidon, ötnél is több olyat találnál, amire egyáltalán nem is emlékszel? Akkor neked is túl sok cuccod van. Íme 10 biztos jel, hogy túl sok ruhád van.

A legemlékezetesebb Oscar de la Renta ruhák

Divat
Összegyűjtöttük az elmúlt évek legszebb és legemlékezetesebb Oscar de la Renta ruháit, amit sztárok viseltek.