Cikkek a(z) Ősz rovatból

Három felejthetetlen kis fekete

Divat
Mi az, kicsi, fekete és minden alkalomkor bevethető? Természetesen az örök klasszikus kis fekete ruha, amit a sztárok is előszeretettel hordanak. Vessünk egy pillantást a legemlékezetesebbekre!

Íme a Pandora őszi/téli ékszer kollekciója!

Divat
A PANDORA 2011-es őszi/téli kollekciója kiemelkedő minőségű. A vad és elegáns ékszer design ezúttal a rock stílusából merített ihletet egy nosztalgikus csavarral. Az izgalmas kollekció hangulatában egyszerre vintage és különc.

Bemutatjuk a Springfield 2011-es őszi kollekcióját!

Divat
Idén ősszel a Springfield több elemet ötvöz, hogy a szürkülő napokat színesebbé és vidámabbá tegye. A három csajos, lázadó összeállítás visszateleportál Téged a nyár hosszú, napos heteibe, amikor igazán jól érezted magad.

Versace lesz idén a vendégtervező a H&M-nél

Divat
Tudjuk mit teszel idén ősszel! A H&M november 17-én garantáltan kirángat az őszi depressziódból, ugyanis ismét elérhetővé válik egy luxusbrand a boltok polcain. A svéd márka ezúttal Donatella Versace-t kérte fel tervezésre, amelyet az olasz divatkirálynő örömmel el is vállalt! Hurrá!

Így tartsd meg a súlyodat a sikeres fogyókúra után

Tipp
Súlyunk folyamatos odafigyelést igényel, de ez nem mindig könnyű. A Nestlé most elárulja nekünk új felfedezését, ami segíthet átvészelni a nyári finomságok hívogató időszakát.

Cipőápolási tippek a Deichmanntól 2. rész - Főszerepben a higiénia és a kényelem

Divat
Ahhoz, hogy a nyári hőséget lábunk is élvezhesse, fontos, hogy cipőnket is felvértezzük az izzadás ellen.

A JOY stylistját is jelölték a VIII. Fashion Awards-on!

Divat
Holnap este kerül megrendezésre a nyolcadik Fashion Awards Hungary – Divat Díjkiosztó Gála, amin a JOY főszerkesztője, Anry Soós Éva díjat ad át, a stylistunk, Igor pedig a jelöltek között található.

Drága kéj - Szofi újra mesél

Tipp
A luxusnak ára van. Szalai Vivien még mélyebbre ásott a gátlástalan, vágyakkal teli világba, ahol a nő csak egy statisztaként játssza el a főszerepet.

Kate Moss a Mango 2011 őszi/téli kollekciójának divatbemutatóján! Videóval!

Divat
A nagyszabású divatshow kifutóját nem csak a ruhák tündöklése, hanem az Eiffel-torony fényei is beragyogták.

7 alapérzelemhez tartozó őszinte arckifejezés jellemzői

Szerelem
Szeretnéd megtudni, hogy beszélgetőpartnered hazudik-e neked. A magazinban csalhatatlan technikákat találsz arra, hogy leleplezd a füllentőket. Itt összegyűjtöttük neked a hét alapérzelemhez tartozó, kontrollálhatatlan, őszinte arckifejezés jellemzőit, hogy bárkiről egy pillantásra megállapíthasd, valóban vidám, dühös, vagy csak megjátssza.

Nézd élőben az Éjsötét árnyék londoni premierjét ma este!

Sztárok
Londonban ma este mutatják be az Éjsötét árnyék című filmet, melynek premierjén a film főszereplői is jelen lesznek! A joy.hu élőben közvetíti az eseményt este 19.00-tól!

Íme az F&F őszi-téli kollekció divatbemutató képekben!

Divat
Elegancia, letisztultság, klasszikus vonalvezetés, stílusos, jól variálható darabok - ez jellemzi az F&F 2011 Őszi-Téli kollekcióját, amit egy nagyszabású, látványos divat show keretében tekinthetett meg a magyar közönség május 5-én a VAM Design Centerben. Az F&F csapata Párizsba repítette a résztvevőket.

12 sztár tipp egy tökéletes Anyák napjához!

Sztárok
Hamarosan eljön az az idő, amikor csak is az anyukáké a főszerep. Kényeztessük és lepjük meg Őket, ahogy ezt a sztárok is megteszik.

Jennifer Lopez lett a TOUS új arca

Divat
Kylie Minogue után Jennifer Lopez fogja népszerűsíteni a TOUS ékszereit. Az új reklámkampány fenomenálisra sikeredett a díva főszereplésével.

Enikő a BoBo arca

Sztárok
Mihalik Enikővel reklámozza a brazil divatcég őszi kollekcióját! Nézd meg a különleges ruhákat!

Magyar bronz a nemzetközi divatversenyen

Divat
A németországi Apolda városában idén 18. alkalommal rendezték meg a rangos divatversenyt. Kele Ildikó jött, látott és győzött. Először indult a versenyen és egyből elnyerte a harmadik helyezést!

Kate Middleton divat tippek

Divat
A májusi JOY-ban már megmutattunk néhány olyan darabot, amit Kate Middleton előszeretettel visel. Most még mutatunk néhányat!

Divatszenzáció – Anna Wintour farmerban!

Divat
Nem akárhogyan kapták lencsevégre a hírhedt főszerkesztőt, a divat egyik nagyasszonyát! Lezseren, farmerban!

2011 a szilva éve a Budapesti Pálinkafesztiválon

Tipp
Új hagyományt teremtve, a szilva és az abból készült hungarikum, a szilvapálinka játssza a főszerepet a VI. Budapesti Pálinkafesztiválon, május 5-8 között.

Jennifer újra hallatja a hangját

Tipp
Hollywood kegyetlen. Hiába nyert Jennifer Hudson Oscart és Grammy-díjat, volt időszak, amikor a nyilvánosság nem falta fel a szemével, az újságírók sem keresték a kegyeit. De most újra itt van és kész újra meghódítani minket.

JOY Top50 álompasi jelölt: James Franco

Sztárok
Az igéző kék szemű James Franco a főiskolán állt először színpadra egy dráma kurzuson, kíséreltképpen, hogy megbirkózzon a lámpalázzal. Pedig kisfiú kora óta készül a pályára. Még a fogszabályzót is bevállalta, mert szerinte borzalmas kapafogai voltak.

Döbbenet! Teljesen megváltozott Hilary Duff!

Szépség
Ismét új frizurája van Hilary Duffnak, amit először az interneten, rajongóinak mutatott meg.

Jakuzák Holdja

Tipp
Sokkoló, brutális és őszinte vallomás a japán alvilág szigorúan zárt világáról és egy nőről, aki képes volt kitörni belőle.

Megjelent a francia Vogue első "Alt" száma

Divat
Emmanuelle Alt a divatbiblia új főszerkesztője nemrég mutatta be a sajtónak a Vogue áprilisi számát. A magazin március 25-én kerül az újságos standokra.

Megjelent a Louis Vuitton legújabb őszi-téli kollekciója

Divat
A Louis Vuitton-nál beköszöntött az ősz. De a divat már csak ilyen. Mindig két lépéssel az évszakok előtt jár. A 2011-2012-es őszi-téli kollekciót március elején mutatták be.