Cikkek a(z) óra rovatból

Nézd élőben nálunk a Die Hard londoni díszbemutatóját

Tipp
Ma este, helyi idő szerint 19 órától élőben közvetítik a Die Hard - Drágább, mint az életed (16) londoni díszbemutatóját. A vörös szőnyegen ott lesz többek között Bruce Willis, Jai Courtney, a rendező John Moore és még sokan mások - és nálunk a sztárok bevonulását élőben meg is nézheted!

Első randi - Egy férfi tollából nőknek

Szerelem
Egy pasinak hét másodperc sok mindenre elég lehet. Kinyitni egy lakatot, meginni egy korsó sört, vagy el(be)sülni az ágyban. Azt azonban nem árt, ha tudjuk, ennyi idő ahhoz is elég, hogy a férfi eldöntse akar-e második randit vagy inkább kémia órásat játszik és eltűnik, mint a kámfor. Az első benyomás, mindent visz.

Leteszteltük, kipróbáltuk, ezek a leggyorsabban száradó körömlakkok!

Szépség
Te is a körömlakkok szerelmese vagy, de utálod, amikor órákat kell várnod, hogy az új szín teljesen megszáradjon és végre azt csinálhasd, amit akarsz? Pont ezért gyűjtöttük most nektek össze a leggyorsabban száradó körömlakkokat!

Az 5 legmerészebb vörös szőnyeges ruha 2012-ben

Divat
Van az úgy, hogy a vörös szőnyegen nem minden úgy sikerül, ahogy azt a sminkesek, stylistok - és persze maga a sztár azt előre megálmodta. Vagyis rossz ruhák kerülnek kedves emberekre. Szórakoztató válogatásunk célja természetesen nem az, hogy kinevessük ezeket a hírességeket, hanem az, hogy levonjuk a tanulságot, és meglássuk a pozitívumot.

Nejem, nőm, csajom premier sztárokkal! Fotók a bemutatóról!

Sztárok
December 18-án mutatták be Szajki Péter Nejem, nőm, csajom című új vígjátékát. A díszbemutatón teltház volt, a filmnek pedig óriási sikere volt.

Tökéletes karácsonyi választás

Promóciók
Lepd meg párodat a legjobb autós játékkal, vagy eddzetek együtt a Nike+ Kinect training segítségével! Az Xbox 360 játékkonzol mindkettőtöknek egyedülálló szórakozást biztosít!

Villáminterjú az 2012-es X-Faktor győztesével, Oláh Gergővel!

Sztárok
Oláh Gergő vasárnap este élete egyik legszebb pillanatát élte át, mikor Ördög Nóra az ő nevét kiáltotta. A győzelmi mámorban végig ott volt mellette a felesége, Niki – és később bulizni is együtt mentek, de Gergő még mindig nem hiszi el, hogy ez az álom vele történik.

Újabb karácsonyi ajándék tippek: Lepd meg szeretteidet ékszerrel!

Divat
Unod már, hogy mindig pulcsit, zoknit, sapkát, esetleg nyakkendőt ajándékozol? Jó lenne valami tartósabb, elegánsabb megoldás? Ha így érzel, az azt jelenti, eljött a pillanat, ideje az ékszerek felé nyitni! Nincs is szebb ajándék egy csillogó karkötőnél, fülbevalónál, esetleg óránál, amit a megajándékozott mindig viselhet, és mindig te jutsz róla az eszébe! Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeállítottuk egy kis gyűjteményt a kedvenc darbjainkból, ráadásul azt is megsúgjuk, melyiket kinek ajándékozd.

Óriási kínálat az ÓraVilág.com-nál!

Promóciók
Az ÓraVilág.com-on rengeteg szebbnél szebb óra közül választhatsz, a klasszikus férfi és női márkáktól kezdve a divatos, minőségi órákon át. Ráadásul még ékszereket is találhatsz az oldal böngészése közben!

Színdarab a Je Suis Belle showroomjába

Tipp
Egy fantasztikus monodrámát láthatnak a Je Suis Belle márka és a drámák kedvelői november 29-től három időpontban december 14-ig.

Ismerd meg a tinibálványt! Exkluzív interjú Justin Bieberrel!

Sztárok
Ma este 21 órától a TLC-n Oprah interjúját láthatjátok a többszörös platinalemezes szupersztárral, Justin Bieberrel.

Íme két könyv a szürke hétköznapok ellen!

Tipp
Amikor beköszönt a borongós, esős rossz idő, akkor kimozdulni sincs kedvünk és előszeretettel gubbasztunk otthon vagy szomorkodunk egész nap, ezért cél, hogy megtaláld azt, ami lefoglal és jobb kedvre derít. A következő két könyv segít neked elmerülni egy-egy izgalmas történetben, hogy a rossz kedvnek nyoma se maradjon.

Játék!! Nyerd meg a 10 db IO?ION! óra egyikét!

Promóciók
Szeretnéd megnyerni a 10 db IO?ION! óra egyikét? Akkor válaszolj helyesen az alábbi kérdésre!

Programajánló: Sztárkoncert ingyen

Tipp
Ingyenes családi rendezvényen vehetsz részt az Egy Csepp Világnapon! A jótékony szórakozás garantáltan feldob majd, meglásd! A lényeg, hogy jól érezd magad, és még az egézséges életmóddal kapcsolatban is kaphatsz tájékoztatást.

Miről árulkodnak a hollywoodi sztárok körmei?

Szépség
Minden vörös szőnyeges esemény alkalmával a hírességek órákat töltenek a külsejük tökéletesítésével. Ez alól természetesen a körmük sem kivétel.

Nyerd meg Ördög Nóra könyvét vagy részvételt az Angyalképzőben

Promóciók
Csak egy kérdésre kell helyesen válaszolnod és megnyerheted Ördög Nóra és Törköly Erika Angyalműhely című könyvét, vagy részvételt az Angyalképzőben!

3 csajos album ajánló novemberre

Tipp
Egy ilyen hideg, esős őszi időszakban mindenkinek meg kell találnia a számára legjobb szórakozásmódot és kikapcsolódási lehetőséget. Hogy ezeken a szürke napokon is jókedved legyen, íme 3 CD, ami garantáltan felvidít!

Vedd meg kedvezményesen Ördög Nóri könyvét, majd dedikáltasd is vele!

Promóciók
Már kapható Ördög Nóra és Törköly Erika közös könyve, az Angyalműhely, amit a JOY Vásárlási Láz alatt a JOY-os kuponoddal 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a Libri üzleteiben, ráadásul utána még maguk a könyv szerzői is dedikálják a Te példányodat!

JOY - BENETTON
Shopping Night
20% kedvezmény 2012. november 8-án 17-22 óra között

Promóciók
Vegyél részt te is egy különleges estén, melyen minden a fazonok és a színek összhatásáról szól, az olasz stílus, avagy a legendásan jól öltözött olaszok jegyében!

Téli trend a kifutóról: Idén télen nagy divat a 'nagykabát'

Divat
Ha beköszönt a zord idő, óhatatlanul felbukkan a kabátprobléma. Milyet is vegyek? Hol? Mi most a divat? Segítünk, hogy jól dönts!

Britt-magyar jazz fesztivál a Budapest Jazz Clubban

Tipp
Október 18. és 20. között háromnapos britt-magyar jazz fesztivál a Budapest Jazz Clubban. Íme a koncertek listája!

Eláruljuk, miért jobb a vásárlás még a szexnél is!

Szerelem
20 érv, miért jobb egy vásárlással töltött óra, mint egy pásztoróra!

Íme a limitált kiadású Morgan órák

Promóciók
Immáron 10 éve, hogy a világhírű Francia divatcég, a Morgan elkészítette első órakollekcióját. Ennek tiszteletére egy speciális modell kerül a boltokba karácsony előtt.

Ilyen volt a Louis Vuitton divatbemutató - Képek és videó!

Divat
Szerdán, azaz október 5-én, reggel 10 órakor került sor Marc Jacobs látványos show-jára.

Jean Paul Gaultier kollekcióját a 80-as évek ihlették

Divat
Jean Paul Gaultier bemutatói mindig különlegesek, igazi, nagybetűs Show-k. A ruhák prezntálásán túl tervező gondoskodik vendégei szórakoztatásáról is. Nem volt ez másképp most sem, hiszen a 2013 tavaszi kollekció kifutóján (majdnem) személyesen jelen voltak az inspirációul szolgáló sztárok is.