Cikkek a(z) smink rovatból

JOY 2012-es júliusi átváltoztatjuk! 1. rész

JoyTV

3 kérdés Palvin Barbarához

Szépség
Palvin Barbara, a L'Oréal Paris szépségnagykövete is részt vett a márka sminktrendeket és újdonságokat bemutató sajtótájékoztatóján. Az eseményen ott volt a JOY szépségszerkesztője, Rinyu Piroska is, akinek a gyönyörű modell örömmel válaszolt a kérdéseire.

8 lépésben a tökéletes bőr titka!

Szépség
Az alapozó akkor az igazi, ha láthatatlan - hiszen csak így érvényesülhet rajta megfelelően a smink. Megmutatjuk, hogyan készítsd el nyolc lépésben a megfelelő alapot, hogy álomszép porcelánbőröd lehessen.

Palvin Barbara a Cannes-i Fimfesztiválon

JoyTV

Így készült a Megasztáros fotósorozatunk! 3.rész

JoyTV

Így készült a Megasztáros fotósorozatunk! 2.rész

JoyTV

Így készült a Megasztáros fotósorozatunk! 1.rész

JoyTV

JOY 2012-es júniusi átváltoztatjuk 3. rész

JoyTV

2012-es júniusi átváltoztatjuk! 2. rész

JoyTV

Sminktippek zöld szeműeknek

Szépség
A zöld szem az egyik legritkább, ezért ha te is ebbe a táborba tartozol érdemes azt kiemelned. Most megmutatunk néhány sztársminket, melyet te is könnyedén elkészíthetsz.

A sötét ajkaké volt a főszerep a 2012-es Met Gálán

Szépség
Négy sztár, akik a napokban megrendezésre kerülő Met Gálán mély, drámai rúzst viseltek ajkaikon és ezzel magukra is vonták az emberek figyelmét.

2012 júniusi átváltoztatjuk 1.rész

JoyTV

2012 májusi divatanyag 3.rész

JoyTV

Shoppingolj akár Kim Kardashian!

Sztárok
Csajok, Vásárlási Lázra fel! Kim ellenállhatatlan sminkkel razziázott a New York-i üzletekben. Lehet, hogy itt nem leselkedik ránk paparazzik hada, de ugye sose lehet tudni…

2012 májusi átváltoztatjuk 3.rész

JoyTV

2012 májusi átváltoztatjuk 2.rész

JoyTV

Így sminkel Leighton Meester!

Szépség
A Pletykafészek sztárjáról nem mondhatjuk azt, hogy ellentétben a többi sztárral, ne variálgatná a sminkjét. A kedvencei a füstös, opálos szemek, natúr smink és a tüzes piros ajkak.

Így készült a JOY Illegal smink!

JoyTV

7 dolog, ami nem hiányozhat a táskádból a Vásárlási Lázon!

Divat
A vásárlás alatt sok mindenre lehet szükséged. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, amiknek ott kell lenniük a táskádban!

Itthon is hódítanak már a vad ajkak!

Szépség
A divatdiktátor Grammy díjas énekesnő Kelly Rowlandtól Kim Kardashianig több sztár is kinyilvánította rajongását a Violent Lips ajakminták iránt, ami nemcsak különleges, de vagány is.

Találd meg a stílusod!

Promóciók
Mit szólnátok, ha a hétvégén, négy napon keresztül stílus-, szín- és sminktanácsadáson vehetnétek részt teljesen ingyen? Kipróbálhatnátok az új Max Factor körömlakkokat bármely színben? Ami pedig a legfontosabb: szakértő gárdánk segítene megtalálni stílusotokat, hogy lélegzetelállítóak lehessetek minden nap?!

2012 májusi divatanyag 2.rész

JoyTV

4+1 tipp: Hogyan sminkelj vásárláshoz?

Szépség
Itt a tavasz, úgyhogy frissíts fel hozzá a ruhatáradat is. Gyűjtsd össze a barátnőidet és irány egy egész napos bevásárlókörút a kedvenc plazáitok egyikébe. De mielőtt elindulsz, adunk néhány smink tippet!

Lesd el Emma Stone extra bájos sminkjét!

Szépség
Ha már elcsábítottad a kiszemelt áldozatodat, jöhet a következő lépés, a teljes behálózás. Itt az ideje, hogy előhúzd az ellenállhatatlanul bájos kártyát.

Öltöztesd fel a telefonod és a laptopod is!

Tipp
Kényesen odafigyelünk arra, hogy jó legyen a hajunk, a sminkünk, tökéletes és az aktuális trendeknek megfelelő ruhákat viseljünk és mindez a kiegészítőinkre is igaz legyen. Akkor miért ne öltöztethetnénk igazán trendivé a telefonunkat vagy éppen a laptopunkat?