Cikkek a(z) fel rovatból

Ki a hátat! A legszebb hátul kivágott ruhák

Divat
Nem csak egy mélyen dekoltált ruha lehet figyelemfelkeltő. Ugyanúgy nagy feltűnést kelthet egy hátul kivágott ruha. Be is bizonyítjuk!

Az 5 kedvenc Shakira dalunk! Hallgasd meg őket!

Tipp
Rázzuk fel a hetet forró latinos ritmusokkal! És ki is lehetne erre nagyobb segítség, mint a 36 éves kolumbiai énekesnő, Shakira, akinek most felidézzük az 5 legjobb dalát. Nekünk legalábbis ez az 5 kedvencünk. És nektek?

Beyoncé Super Bowl-fellépése! Nézd meg a teljes videót!

Sztárok
Mára már hagyománnyá vált, hogy a Super Bowl félidejében különleges fellépésekkel készülnek az felkért sztárok. Tavaly Madonna nyűgözte le a fél világot, idén pedig Beyoncé és a Destiny's Child két másik tagja, Michelle és Kelly.

5 bíztató jel, amiből tudhatod, hogy bejössz a pasinak

Szerelem
Míg a múlt héten végigvettünk néhány esetet, mikor kell hanyatt-homlok menekülnöd, és beleírni a telefonodba a nevéhez, hogy „Ne vedd fel, mert pszichopata!”, most nézzünk néhány olyan pozitív előjelet, amelyek azt sejtetik, hogy egészen jó kis randi elé nézel.

5 szerelmes dal, amitől azonnal romantikus hangulatba kerültök

Tipp
Manapság mindig zenét hallgatunk. Útban a munkahelyünkre, néha munka közben, ha sportolunk, ha iszunk egy pohár bort a csajokkal, vagy ha egy igazán romantikus estét trevezünk a pasinkkal. Mindig a kedvünkben megfelelőt választjuk,és szerencsére néha azokat az érzéseket is megfogalmazzák helyettünk, ami nekünk éppen nem megy. Tudjátok jól, ránk mindig számíthattok! Összedugtuk a fejünket itt a szerkesztőségben, meghallgattuk nagy kedvenceinekt, és most megmutatunk 5 olyan dalt, amit mi is előszeretettel hallgatunk, ha éppen nagyon boldogok vagyunk, vagy ha összetört a szívünk...

Így flörtölnek! 3 pasi elárulta a hódítási technikáját!

Szerelem
Szeretnéd megtudni, hogyan hódíthatod meg például egy nyaralás alkalmával a külhoni férfik szívét világszerte, lapozd fel júliusi számunkat. Itt magyar srácok mondják el csajozós trükkjeiket.

Lea Michele is ombré lett! Fotó!

Szépség
Lea Michele, a Glee sztárja eddig is az egyik nagy hajikonunk volt, a legutóbbi hollywoodi díjátadó gálán pedig még önmagát is felülmúlta.

5 étel a szuper egészséges testért!

Tipp
A téli szürkeség és mozgásszegény életvitel megviseli mindenki szervezetét, ezért nagyon fontos, hogy tavaszra és nyárra feltöltsd a tartalékokat és elérd a legjobb formádat. Ha te is szeretnél egyszerűen kicsattanó formába lenni, akkor nem kell mást tenned, mint a következő 5 tippünket betartani és tavaszra te is szuperegészséges leszel és a testedet is feltöltöd energiával.

Nézd meg Miranda Kerr szexi fekete-fehér Jalouse magazinos fotóit

Divat
A csodaszép topmodell, Orlando Bloom párja, a Jalouse magazin címlapján szerepel. Csodás alakját már röviddel Flynn fiuk születése után visszanyerte, és azóta is töretlenül ível felfelé modellkarierrje.

Hogyan tervezd meg a tökéletes első randit

Szerelem
Ha már volt részed kínos első randiban, akkor tudod, hogy mennyire lehangolóak lehetnek. De ne csüggedj, mert ezeket a helyzeteket elkerülheted, ha jó előre megtervezed az első találkozót. Mert igenis fel lehet készülni a lehetetlenre is. Következő tippjeinkkel pedig segítünk neked felkészülni erre és tanácsokat adunk a tökéletes randi kivitelezéshez.

Tudd meg, mit csinálnak és hogy néznek ki az egykori gyereksztárok most!

Sztárok
Hollywood sorra gyártja a sztárokat. Van, akire csak későn talál a szerencse, akad azonban olyan is, aki soha nem fut be. Az igazán szerencsések karrierje viszont folyamatosan ível felfelé. Ilyenek azok a gyerek sztárok, akiknek sikerül a mosolygós gyerek szerepeken túl is a reflektor fényben maradni. És hogy kik is ők? Megmutatunk néhányat, és biztosak vagyunk benne, hogy ti is emlékeztek rájuk.

A Clannad február 16-án az A38-on lép fel!

Promóciók
Aki hamisítatlan ír zenére vágyik és az eredeti Clannad-et akarja hallani és látni, annak február 16-án szombaton, este fél nyolctól az A38 Hajón a helye!

7 tipp, hogyan legyen tüzes a kapcsolatod hideg időben is

Szerelem
Mindenki ismeri a forró nyári kapcsolatokat, de mi a helyzet télen? Akkor sem kell megijedni ha a hőmérő mínuszokat mutat, te attól még tüzes lehetsz. Forró csókok és együttlétek nem csak nyáron vannak. Ha nálad kezd lejjebb menni hőmérőd higanyszála, akkor most mutatunk 7 egyszerű módot, amellyel felhevítheted a levegőt körülöttetek.

Kozma Orsi kérdezz-felelek

Sztárok
Kozma Orsi a már kapható, január-februári InStyle magazinban bemutatja a kedvenc tárgyait. Itt nálunk pedig egy kérdezz-felelek hangulatú villáminterjúban megtudhatjátok, milyen ember ő, mit szeret, mit nem, hová utazna, milyen zenét hallgatott legutoljára, és így tovább. Következzék villáminterjúnk a 36 éves, mérleg jegyű énekesnővel, Kozma Orsival!

Vedd magadra a sakktáblád! Fekete fehér kockák a vörös szőnyegen!

Divat
Idén nem csak önmagában a fekete-fehér, de a fekete-fehér kockás mintás ruhák is nagyon menők lesz. Húzzátok fel Ti is magatokra a nektek leginkább tetsző, sakktábla mintás ruháitokat!

Miért jó egyedülállónak lenni? A szingli lét jó oldala

Szerelem
Ha nem régen vagy már túl régen ért véget a kapcsolatod és te még se találod a boldogságot, akkor sem kell feladnod! Így is lehetsz boldog, csak meg kell találnod önmagad, hogy megfelelően tudd várni a megfelelő partnert. Következő tippjeink segítségével addig is segítünk neked megmutatni a szingliség jó oldalait.

Villáminterjú Caramellel

Sztárok
Februári számunk Pasiportré rovatában Caramel, a The Voice mentora exkluzív interjút adott nekünk, amelyben új életéről mesélt. Azonban feltettünk neki 5 olyan kérdést, amire a választ csak itt, a joy.hu-n láthatjátok.

5 egyszerű lépés, amellyel garantáltan fogyhatsz

Tipp
Új és új fogadalmak. A legtöbbünk ilyenkor megígéri magának, hogy eléri az álomalakot és súlyt. Sajnos, idővel megkopik az elszántság és semmi nem változott. Nem kell semmilyen drasztikus diétába vagy sportba fognod, hogy valóban elérd az álmod. Következő 5 egyszerű diétás tippünkkel te is könnyen ledobhatod a felesleget 2013-ban!

Igor tippje: Hogyan viseljük fehér ruháinkat?

Divat
Ha nem megfelelően hordjuk fehér ruháinkat, akkor nagyon lepukkant, gagyi hatást érhetünk el. Ennek elkerülése érdekében adok most néhány tippet.

Miért nem jelentkezik a pasi a randi után? Az őszinte válasz!

Szerelem
A romantikus vacsora kifejezetten remekül sikerült, még sincs folytatás. Végre megtudod, miért nem jelentkezik a férfi - és mit tehetsz azért, hogy következő alkalommal felhívjon.

5 tipp, hogyan ne legyen unalmas a szex

Szerelem
Növelni szeretnéd a libidódat? Akkor nem kell mást tenned, mint a régen megszokott szexuális rituálékat meg kell szüntetned. Ki kell zárnod a stresszt az életedből az egészséged érdekében, valamint fel kell turbóznod az ellaposodott szexuális életedet.

5 divattipp Adele-tól!

Divat
Adele elsősorban nagyszerű hangja miatt tartozik a kedvenceink közé, de nemrégiben felfedeztük egy másik oldalát is. Az énekesnő a zenei tehetség mellett csodás stílusérzékkel van megáldva, és mindig hibátlan alakítást nyújt a vörös szőnyegen. Kerekded lányok, figyelem! Ti is lehettek szupercsinik, ha példát vesztek Adele-től, és figyelmesen elolvassátok a tippeket, amiket tőle lestünk el.

Igor tippje: Hogyan viseljünk bundát?

Divat
Azt gondolod, hogy a bunda csak az idős nénik színházi kiruccanásainak nélkülözhetetlen darabja? Pedig nem! Most bebizonyítom, hogy bundát egy átlagos hétköznap is felvehetsz. Megmutatjuk hogyan, mikkel.

Még mindig az Angelina Jolie féle lábvillantás a menő a vörös szőnyegen!

Divat
Viccnek volt szánva, úgy is kezeltük, aztán végül csak trend lett a combig felsliccelt hosszú esélyi ruhából furcsa pózban kiálló láb. Angelina Jolie megint divatot teremtett. Nézzük, hogy az idei Golden Globe-on kik követték a példáját.

Rajzák Kinga a spanyol Vogue-ban

Divat
Mihalik Enikő, Ebergényi Réka, Palvin Barbi és Vanessa Axente világsikerei mellett hajlamosak vagyunk elfeledkezni egy másik magyar csillagról, Rajzák Kingáról, aki most a spanyol Vogue-ban látható!