Cikkek a(z) stylist rovatból

Schreiter Lilla, a Joy stylist-ja bekerült a Metropol Karl Lagerfeld stílusverseny nemzetközi döntőjébe!

Divat
Lilla első helyezett lett a magyar versenyen, és bekerült a nemzetközi döntőbe. Kövess minket, hogy bepillanthass a ma esti zártkörű díjátadó partira!

Íme a nagy JOY-F&F átalakítás végeredménye! Képek

Divat
Tavaly az F&F a Facebook oldalán elindított egy játékot, ahol a JOY stylistjai segítségével 2 nyertest és barátaikat átalakítottuk profi sminkes, fodrász, stylist és fotós segítségével. Most bemutatjuk a két csapat átváltozását.

Programajánló: FashionEVE 2014 – Divatelméleti konferencia a Corvinus Egyetemen

Promóciók
November 20-án 14 órától divatelméleti- és történeti konferenciát tartanak a Budapesti Corvinus Egyetemen, diákoknak és minden divat iránt érdeklődő fiatalnak. Ismert előadók, stylistok, divattervezők, szaktekintélyek beszélgetnek érdekes témákról.

Versace for H&M - Reggeli élmény-beszámoló

Divat
Mától kapható a H&M Vörösmarty téri üzletében a Versace for H&M kollekció. A nyitás pillanatában az első vásárlók között volt a JOY stylistja, Schreiter Lilla és testvére. Az ő beszámolójukat olvashatjátok most.

Őszi-téli cipő tippek a JOY stylistjától! 3. rész

JoyTV

Őszi-téli cipő tippek! 2. rész

JoyTV

Őszi-téli cipő tippek a JOY stylistjától! 1. rész

JoyTV

A JOY stylistja, Igor a 2011-es New York-i divathétről!

Divat
Olvassátok el Igor rövid beszámolóját, véleményét a nemrég lezajlott New York Fashion Weekről. Stylistunk azt is elárulja, hogy mely tervezők kollekciói voltak a kedvencei.

Selena Gomez kölcsönvette Victoria Beckham stylistját

Sztárok
Selena Gomez legújabb albumának a “When The Sun Goes Down” megjelenése alkalmából a fiatal énekesnő egy nagyon különlegese fotózáson vett részt, …

Íme 5 hollywoodi csillag szépségtitka!

Szépség
A hollywoodi csillagok szépségtitka a megfelelő haj- és make up stylist. A profik trükkjeivel Te is egy csapásra sztár lehetsz!

VIII. Fashion Awards Hungary

Divat
Május 26-án került megrendezésre a VIII. Fashion Awards Hungary, amelyen bár a JOY stylistja is jelölt volt. Bár Igor díj nélkül jött el, mi nagyon büszkék vagyunk rá! Íme néhány kép az eseményről!

Divat tippek a JOY stylistjától!

JoyTV

Drukkolunk, Igor!

Divat
A Joy kedvelt stylistja, Igor jelölve lett a 2011-es Fashion Awards év stylistja kategóriájában. Az eredmény a holnapi díjátadón derül ki, addig is drukkoljunk neki!

A JOY stylistját is jelölték a VIII. Fashion Awards-on!

Divat
Holnap este kerül megrendezésre a nyolcadik Fashion Awards Hungary – Divat Díjkiosztó Gála, amin a JOY főszerkesztője, Anry Soós Éva díjat ad át, a stylistunk, Igor pedig a jelöltek között található.

Ki mit viselt a JOY&CKM Top100 Díjátadó Partin?

Divat
Ha buliról van szó, a fő kérdés az, mit rántasz elő a szekrényből! Van aki órákat tölt a tükör előtt, van aki tanácsot kér a stylistól és akad olyan is, aki csak hirtelen felindulásból magára kap valamit. Most megtudhatod, hogy a JOY Top50 álompasi díjátadójára a sztárok mit "kaptak" magukra!

Múlt héten útjára indult a Budapest Essential Looks INSTYLE STÍLUS RAZZIA csapata!

Divat
Magyar hírességek és mesterfodrászok vállalták el a részvételt, akik az Instyle és a Joy vezető stylistjaival jelennek meg trendi helyeken a STÍLUS RAZZIA Lancia-val.

Király L. Norbi végre megmutatja a saját stílusát

Divat
A Pólus Stylist verseny résztvevői a napokban a legfrissebb tavaszi divattrendeket mutatták be, amikből a legjobbakat stylistunk, Igor választotta ki. A divatbemutatón koncertet adott Király L. Norbi is, aki szeretné megőrizni egyéniségét az öltözködésben és a zenében is.

Külön stylist dobja fel Michelle Obama ruhatárát és külsejét!

Divat
Amerika első nője sem tökéletes, és ha úgy adódik, segítségre szorul. Ruhái kiválasztásában például egy 29 éves stylist lány segíti nap, mint nap.

Jelentkezz Te is! Pólus Center Stylist verseny!

Divat
Add a stílusod, hozd a formád, mi adjuk a menő ruhákat és a nyereményeket!

Bemutatjuk a Je Suis Belle 2011 tavaszi-nyári kollekcióját! Videóval!

Divat
A JOY TV és Igor, a JOY stylistja segítségével most bemutatjuk nektek a Je Suis Belle tavaszi-nyári kollekcióját és annak legszebb darabjait.

Szavazz a JOY két stylistja által tervezett PUMA cipőkre!

Divat
Tegnap mutatták be a Puma Creative Factory keretein belül a celebek és segítőik által megtervezett cipőket, amik egy hétig lesznek láthatók az Ötkertben. Szavazni is lehet rájuk a Facebook Puma rajongói oldalán december 10-ig. Amelyikre a legtöbben szavaztak, a jövőben akár majd be is szerezheted magadnak!

Kiállítás az Ötkertben

Tipp
A KREA Kortárs Művészeti Iskola STYLISTOLOGY című fotókiállításán a másod- és harmadéves stylist szakos hallgatók 2009/2010-es tanév folyamán készült munkái lesznek bemutatva a Fotóhónap keretében.

Exkluzív divat tanácsok a JOY stylistjától!

Divat
Ha kérdésed lenne, vagy tanácsot kérnél, akkor itt a helyed neked is!

Nicole Kidman szépségtippje - Szexi féloldalas konty!

Szépség
Nicole Kidman üde és elbűvölő ezzel a féloldalas, elegáns konttyal. Stylistja, Kerry Warn remekül választott: ez a modern konty nagyon jól mutat, főleg egy gyönyörű ruhával együtt.

Maximálisan divat: a maxi ruha!

Divat
Mai napi divat tippünk a maxi ruha. Nézd meg, melyiket ajánlja a JOY stylistja idén nyárra!