Cikkek a(z) nők rovatból

4 öltözködési trükk, amitől vékonyabbnak tűnsz

Divat
A nők örökös súlykérdése. Vannak napok, amikor csak szimplán “nagyobbnak” érezzük magunkat mint máskor, de megesik, hogy egy rosszabb időszakban tényleg felszalad pár plusz kiló. Néhány egyszerű trükkel leplezhetjük ezeket a kilengéseket, és ha gyorsan orvosoljuk a problémát, olyan mintha nem is történt volna semmi. Hogyan tűnhetsz vékonyabbnak? Íme pár tipp!

Sztárok, akik a Topmodell leszek! műsornak köszönhetik a sikert

Sztárok
Sok híresség köszönheti a modellkedésnek, hogy megismerték az arcát. Így vannak ezzel az alábbi fiatal színésznők is, akiket Tyra Banks indított el a pályán.

A szép hajú nők 13 jó szokása

Szépség
Ha rád igaz mind a 13 pont, akkor szerencsés vagy! Ha pedig te is lenyűgöző tincsekre vágysz, ezeket a dolgokat iktasd be a mindennapjaidba, és figyeld meg, nemsokára a csodájára járnak majd a hajkoronádnak!

Kaley exe, Johnny Galecki miatt válik a színésznő?

Sztárok
Felreppentek a pletykák, miszerint a Penny-t és Leonard-öt alakító ex-szerelmesek újra fellángolása miatt ment tönkre a színésznő házassága...

Ezek a legnépszerűbb babanevek Európában!

Tipp
Ha kiderül, hogy babát vársz, természetes, hogy szinte rögtön elkezdesz neveken agyalni, hiszen ez is egy izgalmas része a gyermekvállalásnak. Összeszedtük neked, hogy a környező országokban milyen fiú-és lánynevek most a menők, hátha a „magyar változatuk” neked is megtetszik...

A legbizarrabb fogyókúrás módszerek a világból

Tipp
A nők szinte bármire képesek azért, hogy elérjék azt a külsőt, amit szeretnének viszontlátni a tükörben, ám néhány országban olyan extrém módszerek is tarolnak, amiket szinte el sem hiszünk...

Forró csókok a filmvásznon! – A 15 legjobb romantikus film

Szerelem
Pasival vagy pasi nélkül – a romantikus film, olyan szükséglet egy nő számára akárcsak a levegő. Egyesek úgy tartják, a nők pornó helyett csöpögős love storyk és forró csókok bambulásával élik ki titkos vágyaikat. Ha épp kifogytál az ötletekből, zsepiket elő, mert itt az InStyle 15 kedvenc szerelmes jelenete!

A '90-es évek szépségtrendjei, amik most is menők!

Szépség
Van pár olyan szépségtrend a '90-es évekből, amiket jobb elfelejteni (például a szupervékony szemöldök), de mások igenis aktuálisak ma is. Nézd csak meg!

6 divattipp, amit érdemes eltanulni a Disney hercegnőktől

Divat
A mesékben bármi megtörténhet. A hercegnők nem csak a kiszemelt pasit édesgetik magukhoz, az öltözködéssel sincsenek problémáik. Mázlisták! Érdemes néhány divattippet eltanulni tőlük, elvégre sose tudhatod, mikor jön veled szembe a herceged azon a bizonyos fehér lovon.

Kiderült: valójában Kaley miatt válik a sztárpár

Sztárok
Eddig azt gondoltad, hogy az Agymenők szöszi sztárja egy igazi tündér? Egy új hír ezt teljesen megcáfolja!

A legégetőbb beauty-kérdések a világ minden tájáról!

Márk Világa
Biztos bennetek is felmerültek már olyan szépségápolási kérdések, amire AZONNAL választ akartatok, amint kipattant a fejetekből. Sokszor mondják, hogy a legjobb barátod a Google – legalábbis mindig őszinte választ ad – de azt talán nem is gondolnátok, hogy minden országban más problémák miatt rágják a körmüket a nők. Íme, országok szerint a kérdések – és persze a válaszok! ;)

14 mondat, amit a gyermektelen nők többé nem akarnak hallani

Tipp
Gyerek nélkül élni nem alacsonyabb rendű állapot; ha a saját döntésünk nyomán alakult így, akkor azért, ha nem, akkor meg azért nem az.

4 dolog, amit minden pasi ellenállhatatlannak tart egy nőben

Szerelem
Jó hír a szingli lányoknak, hogy a pasik többre vágynak egy szép arcocskánál, ha a nőkről van szó. Összeszedtük azokat a tulajdonságokat, amiket szinte az összes férfi vonzónak talál a csajokban!

Ők idén a legeredményesebb magyar tudósnők

Tipp
A „L’Oréal - UNESCO A nőkért és a tudományért” program keretében, Dr. Farkas Eszter agykutató és Dr. Kóspál Ágnes csillagász vehette át nemrégiben a Magyar Tudományos Akadémián a 4 000 0000 Ft összdíjazású elismerést.

5 októberi program szingli lányoknak

Tipp
Attól még, hogy nincs kivel összebújnod a hűvös őszi estéken, nem kell rosszul érezned magad! Mutatunk 5 olyan programot, ami egyedül vagy barátnőkkel is fantasztikus élmény!

Ők a legjobban fizetett modellek 2015-ben

Sztárok
A Forbes idén is összeállította a legjobban kereső modellek listáját. Ezek a gyönyörű nők nem csupán híresek, a világ legnagyobb kifutóit uralják, és még egy csinos kis bankszámlával is büszkélkedhetnek. Jöjjön a 2015-ös toplista!

9 ok, amiért a nők megőrülnek a kopasz férfiakért

Szerelem
Sok férfi szégyelli, ha kopaszodik, mások pedig szándékosan borotválják le a hajukat. Mindegy, ki miért kopasz, mi összeszedtük azokat a dolgokat, amik miatt nagyon jó egy ilyen sráccal járni!

Zseniális: Pasik figurázzák ki a nők Instagram fotóit

Szerelem
Ezeket a képeket elnézve talán kicsit tényleg túl sok néha, amit a képmegosztó oldalon csinálunk...

Kiderült! Ezért ment tönkre Kaley Cuoco-ék házassága!

Sztárok
Mióta bejelentették a válást, több pletyka is terjedt arról, hogy mi is vezetett valójában a kapcsolatuk végéhez. Végül a pár egyik ismerőse fedte fel a nagy titkot!

Vége! 21 hónap után válik a színésznő!

Sztárok
Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja, és férje Ryan Sweeting bejelentették, hogy véget vetnek majdnem két éve tartó házasságuknak!

Amerikai foci és nők? Bizony! Itt az első női NFL edző

Tipp
Vannak tipikusan férfias elfoglaltságok és szakmák, az amerikai fociedzősködés pedig egyike (volt) ezeknek.

Szupermodell-karrier vár Harry herceg szerelmére?

Sztárok
Cressida Bonas most már nem csak színésznőként egyre sikeresebb, de úgy tűnik, fényes modellkarrier is vár rá… Csoda, hogy a herceg újra beleszeretett?

Kardashian-lánnyal randizik Orlando Bloom?

Sztárok
Orlando Bloomnak igazán jó ízlése van a nők tekintetében, Miranda Kerr után az egyik dögös Kardashian-lányt szemelte ki magának!

Ilyen luxusban élnek a 30 alatti hírességek - FOTÓK

Sztárok
Szépek, híresek és gazdagok. Ezek a fiatal nők még nem töltötték be a harmincat, de már most királynőként élnek,saját ingatlanukban, amit maguknak vásároltak! Te kinek a házába költöznél be?

Michael Fassbender újra szingli

Sztárok
Nők millióiba térhet vissza ma a hit, hiszen az egyik szexi sztárpasiról kiderült, hogy újra facér!