Cikkek a(z) új rovatból

Jamie Dornan visszatér, és ezúttal egy nagyon izgalmas sorozatban kapott főszerepet

Sztárok
Bár a világhírnevet A szürke ötven árnyalatának köszönheti, Jamie Dornan mégis igyekszik azon, hogy ne csak erről legyen ismert. Most például egy nagyon izgalmas minisorozat főszerepét vállalta el!

Forgatási szelfi - Készül a Demóna második része Angelina Jolie-val

Sztárok
Most minden Angelina Jolie-rajongó örülhet, ugyanis a színésznő újra forgat. Elle Fanninggel már nagyon készülődnek, hamarosan érkezik a Demóna 2.

A legfrissebb hírek szerint Cara Delevingne és Ashley Benson együtt járnak

Sztárok
Már május óta pletykálják, hogy a barátságnál jóval több alakult ki Cara Delevingne és Ashley Benson között, de eddig semmit sem tudhattunk biztosra. Legújabb fotóik viszont tényleg azt sejtetik, hogy együtt vannak!

Barátságos cicát szeretnél? Megmutatjuk az 5 legbújósabb macskafajtát

Életmód
Fajtától függően a macskák személyisége is változó; vannak olyan cicák, akik állandó törődésre vágynak, és olyanok is, akik imádnak egyedül lenni. Most eláruljuk, melyik cicafajták a legbarátságosabbak!

Első gyermekét várja Hollywood egyik legstílusosabb színésznője, Diane Kruger

Sztárok
Diane Kruger a saját bevallása szerint is jó ideje megérett az anyaságra. A 41 éves színésznő 10 évig volt Joshua Jackson kedvese, ám akkor nem jött össze a dolog... Most, új pasija mellett azonban teljesült az álma!

Elhunyt Skála Kópé és Hurka Gyurka atyja – íme Sas István 10 legemlékezetesebb reklámfilmje, egyenesen a 80-as évekből!

Sztárok
Sas István életének 72. évében, váratlanul távozott. Kétezer reklámfilm fűződik a nevéhez, és némelyikért Cannes-ban is díjat nyert. A 80-as évek akkor még nemigen létező marketingszcénájának központi figurája volt. Nézd újra velünk a legemlékezetesebb reklámfilmjeit!

Nagy az esélye annak, hogy az alábbi 4 történetet mutatják be a Trónok harca spin-off sorozatai

Sztárok
Még nem tudni, a készülő spin-offok közül mi valósul meg, de annyit elárultak a készítők, hogy mindenképpen előzménytörténetet akarnak bemutatni, új szereplőkkel. Ez alapján van is négy ötletünk arra, miről szólhatnak nagy eséllyel a testvérsorozatok.

Pamela Anderson exe fürdőköpenyben jelent meg saját esküvőjén: Fotó!

Sztárok
Az biztos, hogy olyan esküvői outfitet még nem igazán láttunk, amit Tommy Lee, Pamela Anderson exe és a zenész új felesége viseltek. Elképesztő!

Így lesz újra fehér kerti műanyag széked

Lakberendezés
Minden éveben új kerti garnitúrát veszel, mert nem szereted, hogy szürke foltok jelennek meg a újkorában hófehér műanyag bútorokon? Ne tedd! Itt a módszer, mellyel eltávolíthatod az időjárás nyomait.

Nincs több találgatás - Csókolózós posztban mutatta meg új pasiját Tóth Andi

Sztárok
Jó ideje pletykálnak már arról, hogy Tóth Andi egy ismert magyar zenésszel van együtt. Andi most úgy döntött, nem titkolóznak tovább, és egy egyértelmű fotón mutatta meg szerelmét.

Kit Harington Trónok harcás kollégáival legénybúcsúzott: Friss fotók

Sztárok
A szemfülesek kiszúrták, hogy merre töltötte idejét Kit Harington Trónok harcás kollégáival, és sokak szerint ez már a sztár legénybúcsúja volt.

Gigi Hadid levágatta haját - Vajon ez lesz a nyár legmenőbb trendje?

Sztárok
Időnként mindannyian szeretünk megújulni, a sztárok körében pedig szinte elengedhetetlen, hogy időnként valami újdonsággal rukkoljanak elő. Gigi Hadid most a hajvágás mellett döntött!

Indul a Kutyabarát Balaton szezon

Kutyadolog
A szakma érintettjei egy ünnepélyes balatoni szezonnyitó alkalmával 2018. május 24-én, csütörtökön, Balatonlellén számoltak be a kutyásokat érintő újdonságokról, hogy megismertessék a gazdikkal a 2018-as sokszínű balatoni kutyás életet. A kutyatulajdonosok már tavaly is saját, számukra készült térkép segítségével keresgélhettek a kutyabarát szolgáltatások, lehetőségek között, idén már egy egész magazin lesz útitársuk a nyári kalandokban – természetesen kedvencük mellett.

A metálfényű ajkak a nyár legújabb kedvencei

Szépség
Mindegy, hogy piros, rózsaszín, korall vagy lila, a lényeg, hogy metálfényben csillogjon a rúzsod, ugyanis ez a nyár legnagyobb slágere a rúzsozás terén.

Nem fogod elhinni, milyen ruhában jár edzeni Blake Lively - FOTÓ

Sztárok
A kétgyerekes hollywoodi sztármami szuper alakjának mostanában mindenki csodájára jár, de vajon milyen titkokat rejt Blake Lively edzése? Talán valami új mozgásforma, vagy zsírégető csodaszer? Nos, most talán egy lépéssel közelebb kerültünk a válaszhoz!

Az ezredfordulósok kedvenc színe már a sminkelésben is hódít

Szépség
Meglepő, feltűnő és nagyon vidám az az ezredfordulós generáció új kedvenc színe, ami az egész szezont uralni fogja smink és öltözködés terén is.

Emilia Clarke-nak már megint új frizurája van

Sztárok
Néhány centi plusz vagy mínusz nagyon sokat tud számítani a frizurában, ezt bizonyítja Emilia Clarke új haja is. Neked hogy tetszik a friss változtatása?

Ez a sármos színész játssza A Notre Dame-i toronyőr új változatában Quasimodót

Sztárok
Egyelőre nem is tudjuk elképzelni, milyen lesz Quasimodo a filmben, hiszen annyira sármos színészt választottak a szerepre, hogy nehéz lesz átváltoztatni.

Esküvőre vagy hivatalos? Megmutatjuk, milyen cipőt viselj a ceremónia típusától függően

Green Stiletto
Beindult az esküvőszezon, ez pedig azt jelenti, hogy kénytelen vagy néhány csinosabb ruhára és cipőre beújítani. De mielőtt vásárlásba kezdesz, nézz utána, milyen esküvőre milyen lábbelit érdemes viselned!

Na, hogy tetszik? Istenes Bence megmutatta új otthonát!

Sztárok
A műsorvezető egy hónapja él a világ másik végén, most pedig úgy döntött, végre megmutatja, milyen helyen is lakik már hetek óta.

Új funkcióval bővül az Instagram, te pedig igazán hálás leszel érte

Életmód
Biztos, hogy már te is régóta vártad a képmegosztó alkalmazás ezen újítását. Az Instagramon valami olyan történhet mostantól, ami megkönnyíti a használatot.

A Bűbájos boszorkák álompárja új fotót töltött fel Instára, ettől pedig rögtön nosztalgikus hangulatba kerülsz

Sztárok
Már több, mint 12 év eltelt a Bűbájos boszorkák záróepizódja óta, de a sorozat főszereplői a mai napig nagyon jóban vannak. Ezért a hétvégén még arra is sort kerítettek, hogy közösen megünnepeljék egyikük születésnapját.

Ki gondolta volna? Így néznek ki a Deadpool szereplői a való életben

Sztárok
Múlt hét közepén került mozikba a Deadpool folytatása, főszerepben Ryan Reynoldsszal, és rengeteg új színésszel. A film már most hatalmas siker, ennek apropóján pedig megmutatjuk, hogy néznek ki a szereplők a való életben!

Napi horoszkóp május 23.: az Ikrek fontos döntést készülnek meghozni, a Halak teljesen új kalandnak vágnak neki

Önismeret
Ma se feledd elolvasni a horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Már hivatalos: Ariana Grande ezzel a jóképű pasival randizik

Sztárok
Nem sokkal szakítása után egy új, és igazán jóképű lovagja lett Ariana Grandénak. Nézd meg, milyen helyes pasival randizik most az énekesnő.