Cikkek a(z) és rovatból

Te láttad már őket? Tündériek Gal Gadot ritkán látott gyerekei

Sztárok
Gal Gadot vörös szőnyegen életéről a lehető legkevesebbet tudni. A színésznő igyekszik a nyilvánosság elől elrejteni két kislányát, pedig a friss fotók is bizonyítják, hogy elképesztően cuki a családjuk!

Merész váltás: Demi Lovato szőke lett

Sztárok
A 25 éves énekesnő sötét hajkoronájáról (is) ismert, hiszen a karakteréhez abszolút ez a hajszín illik. Demi Lovato azonban most mégis szőkére váltott!

15+1 dolog, amit eddig nem tudhattál A szolgálólány meséjéről

Életmód
A szolgálólány meséje 2017-ben robbant be a köztudatba, és a nem túl távoli jövőben játszódó történet azonnal hatalmas siker lett, díjak hegyeit zsebelte be a stáb, köztük a legjobb drámai sorozatnak járó Golden Globe-díjat.

24 dolog, amit nem tudtál Margaret Atwoodról

Életmód
A szolgálólány meséje önmagában is ellentmondásos módon nyugtalanító mű, éspedig az eredeti regény legalább annyira, mint a belőle készült tévésorozat. De az evamagazin.hu most a mögötte álló írónőre, Margaret Atwoodra volt kíváncsi.

5 jövő évi trend, amire kár lenne még egy évet várni

Divat
2018 még javában tart, de a divatházaknál nincs megállás. Ráadásul a bemutatott resort kollekcióiknak hála már van egy kis sejtésünk arról, mikre kell majd számítani a következő évben.

Valóra vált álom: lélegzetelállító panorámák Európában

Életmód
Nem csak Magyarországon, de a közeli országokban is vannak olyan helyek, ahol mesébe illő látványban lehet részed. Mutatunk is tízet!

5 dolog, amit, ha elkövetsz, sokkal stresszmentesebb lesz az életed

Önismeret
Tartsd be a sikeres emberek 5 szokását, és szabadulj meg az állandó stresszeléstől, feszkótól. Kövesd tippjeinket, és kezdd el az életmódváltást sikeresen.

Meryl Streep és Cher kamerák előtt csókot váltottak

Sztárok
Sokmindenre számítottak a rajongók a Mamma Mia második részének premierjén, de arra nem, hogy Chert és Meryl Streepet csókolózni látják majd.

Kylie Jenner videóban tesztelte le, mennyire ismeri őt pasija

JoyTV
Noha még csak kicsivel több, mint egy éve vannak együtt, Kylie Jenner és Travis Scott máris szülők. De hogy mennyire ismerik egymást, az most egy videóból kiderült!

Folytatódhat a 2000-es évek egyik legjobb romantikus filmje

Sztárok
Már 16 év eltelt azóta, hogy elkészült a 2000-es évek egyik legnépszerűbb romantikus filmje, most pedig nagyon úgy fest, hogy jöhet a folytatás is!

Az orvos szerint nem lenne szabad borotvát használni nyáron

Egészség
Nyáron sokan elkövetnek egy bizonyos hibát a borotválkozás terén, ami aztán irritált, sérült bőrhöz vezet. Most eláruljuk, mikor ne használd ezt szőrtelenítéshez!

Mit árul el a személyiségedről az (álom)autód színe?

Önismeret
Legyünk őszinték, nőként fontos az, hogy milyen színű a kocsink - gyakran a kinézet alapján dől el, hogy melyik négykerekű lesz az új családtag. Azonban a színválasztás a személyiségedbe is betekintést enged.

Kevés a ruha: Intim fotót mutatott meg Tóth Gabi szerelme a rajongóknak

Sztárok
Hűha, Tóth Gabi szerelme, Krausz Gábor beengedte egy kicsit követőiket az ágyukba. Egészen intim fotót posztoltak az Instagramra.

Liptai Claudia nagyon meghatóan köszöntötte férjét

Sztárok
Liptai Claudia nagyon szerelmes férjébe, Pataki Ádámba, és ezt nem fél megmutatni a közösségi oldalakon sem. Nagyon cuki üzenetet írt neki.

Megszületett Nyári Dia kisfia

Sztárok
Újabb Barátok közt bébi jött világra, megszületett Nyári Dia kisfia. A fiatal színésznő és szerelme különleges nevet választottak a kicsinek, és a közösségi oldalakon tudatták is.

Kávé terhesség alatt: szabad vagy sem?

Egészség
Amikor a várandós hírességek kávéval a kezükben sétálnak az utcán, rengeteg támadást kapnak, hogy a koffein mennyire árt a babának, és nem megengedett a kávé terhesség alatt.

Az 5 legolcsóbb európai nyaralóhely, amelyek egyszerűen meseszépek

Életmód
Gondoltad volna, hogy számtalan meseszép európai sziget és város is felkerült a legolcsóbb nyaralóhelyek listájára? Az alábbiakat egyenesen imádni fogod!

Minden, amit a Stranger Things harmadik évadáról tudnod kell

Életmód
Készülj fel a nagy és ijesztő dolgokra, hiszen hamarosan folytatódik harmadik évadával a Stranger Things, te pedig tutira imádni fogod az új részeket is.

Nagyon rosszul fest George Clooney a balesete óta

Sztárok
George Clooney még mindig nincs jól durva motorbalesete után, amit egy forgatásra tartva szenvedett el Olaszországban. Egy friss videó szivárgott ki a színészről.

Etikett a királyi családban: 9 szó, amit nem mondhatnak ki

Sztárok
Egyáltalán nem könnyű a brit királyi család tagjainak, pláne, ha azt nézzük, mennyi szabálynak kell megfelelniük. A következő szavak viszont nem hagyják el a szájukat, egyrészt a szabályok miatt, másrészt pedig annak köszönhetően, hogy a legfelsőbb társadalmi réteghez tartoznak, így a beszédüknek is ezt kell tükröznie.

Madonna régóta először pózolt az összes gyermekével egy fotón

Sztárok
Már hosszú ideje nem lehetett az énekesnőt mind a hat gyermekével együtt látni, most azonban Madonna az egész családdal közös fotón pózol.

Őszinte vallomás: ez hiányzik Meghan hercegnének régi életéből

Sztárok
Esküvőjét követően Meghan Markle élete alaposan megváltozott, és több számára fontos dologról is le kellett mondania. Most elárulta, mi hiányzik neki nagyon.

50 kcal nem sok! Íme 24 alacsony kalóriatartalmú snack

Fitt
Ha képtelen vagy lemondani a nassolásról, ha nem bírod ki vacsoráig, de nem mindegy, mennyi energiát tartalmaz, amihez nyúlsz, akkor készítsd be előre egyet-egyet ezekből az alacsony kalóriatartalmú snackekből.

Napi horoszkóp július 17.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Rákok hirtelen válnak népszerűvé

Önismeret
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Elolvadt az internet! Itt vannak az első fotók, amiken látszik Amal és George Clooney kislányának arca

Sztárok
Megvagy, Ella! Ez volt az első, ami eszünkbe jutott, mikor megláttuk Amal és George Clooney kislányáról a következő képeket!