Cikkek a(z) nők rovatból

Segítünk! Ápold megfelelően a bőröd!

Szépség
A nők számára a mindennapi bőrápolás valódi rituálé - da vajon tisztában vagy azzal, milyen termékekkel érdemes kényeztetned a bőröd? Megmutatjuk, hogyan előzheted meg a leggyakoribb bőrhibák kialakulását.

Karrier, smink és öltözködési tippek a sikeres álláskereséshez

Tipp
Hogyan vegyük sikerrel nőként az álláskeresés akadályait? És egyáltalán, hogyan öltözködjünk, hogyan jelenjünk meg egy állásinterjún? Válaszok a kattintás után!

Durva! Nézd meg Lady Gaga-t smink nélkül!

Sztárok
Az egyik legnagyobb átváltozóművész megdöbbentő fotósorozattal kavarta fel a kedélyeket. Láttuk már sárga hajjal, marhahúsba öltözve, nőként, férfiként, de smink nélkül még nem nagyon.

Ismert nők kezeit fotózta Nánási Pál! Képek!

Sztárok
Chili paprikával, párbajtőrrel, fuvolával és más jellegzetes tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Magyarország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál. A művészi képek szeptemberben láthatóak a Westend bevásárlóközpontban. A tíz elragadó fotó lehet az ihletője a Tündérszép kezek szépségverseny résztvevői számára. A verseny szeptember 8-án indul és győztese félmillió forintért válogathat majd ékszereket magának.

Ímea grúz Tamara Barnoff Haute Couture kollekciója

Divat
Tekintsd meg a tervezőnő magyar nők ihlette új, légies és lélegzetelállító kollekcióját.

Megérkezett Charles Vögele új irodai kollekciója

Divat
Sokan dolgoznak olyan irodákban, ahol nem szabad decens megjelenésükből egy percig sem engedni. Attól, hogy ruháid konzervatívak, még lehetnek nagyon is stílusosak. Tekintsd meg velünk a Charles Vögele legújabb lookbookját, amit a legelegánsabb dolgozó nők számára terveztek!

Készülőben az új Szex és New York mozi!

Sztárok
Új színésznők veszik át a stafétabotot Manhattanban!

Férfiak és az öregedés

Szerelem
A magazinban arról olvashatsz, miért is jó betölteni a harmadik X-et. Nőként kiteljesedsz, ráadásul elég élettapasztalat rendelkezel már ahhoz, hogy az élet minden örömét maximálisan kiélvezhesd. Itt három srác mesél arról, hogyan érinti őket az évek múlása.

Milyen smink illik a kis feketéhez?

Szépség
Coco Chanel talán nem is sejtette, hogy „kis fekete ruháját” még a XXI. században is imájukba foglalják majd a nők. A klasszikus ruhához, amely ott kell, hogy lapuljon minden nő szekrényében, elegáns smink is dukál. Most eláruljuk milyen!

Mango már nem csak nőknek

Divat
Újból megnyitotta kapuit a felújított belvárosi spanyol világmárka, a Mango. Ezzel egyidejűleg bevezették a H.E. By Mango férfikollekcióját is, így szeretettel várják azokat a férfi vásárlókat akik nyitottak az újdonságokra és szeretik élvezni az életet.

A Transformers 3 szexi sztárja 10 perc alatt összekapja magát

Sztárok
Rengeteg rosszindulatú vicc született már arról, hogy a nők milyen sokáig tollászkodnak a tükör meg a ruhásszekrény előtt, mindez azonban távolról sem igaz Rosie Huntington-Whiteley-re.

Colin Egglesfield – öt dolog, amit 38 évesen tanult meg a nőkről

Sztárok
A Szerelem kölcsönbe sztárja sokat tanult a film forgatásán. No, nem a színész szakma csínjáról- bínjáról, hanem a "kiismerhetetlen" ellenkező nemről, vagyis rólunk és a párkapcsolat rejtelmeiről.

Avon mellrák szűrés - az emlőrák ellen a nőkért

Szépség
Tudja ezt az Avon magyarországi ügynöksége és az Egészségliget is. Ezért rendezik meg idén is a mellrák elleni kampány részeként a következő programokat.

Lily Allen Chanel-es lagzija

Sztárok
Legyen szó hétköznapi hölgyekről vagy világsztárokról, a nők mindig megbolondulnak, ha közeleg a nagy nap. Lily Allen lassan kimeríti az esküvőjére szánt büdzsét.

Robert Pattinson imádja az idősebb nőket!

Sztárok
Bár évek óta Kristen Stewart a barátnője, Rob Pattinson nem szégyellte bevallani, hogy rajong az idősebb nőkért. Harmincasok, negyvenesek vigyázzatok!

Egészségesebb mindennapok okostelefonnal

Tipp
Már nem csak a férfiak, de a nők is egyre többen használnak okostelefont. Nem meglepő, hiszen az Androidos készülékek valódi szabadságot adnak.

Palvin Barbi igazi díva!

Sztárok
Fiatal modellünk komoly nőként pózol a Harper's Bazaar-ban!

Boldog születésnapot Nivea!

Szépség
100 éves lett a kis kéktégelyes bőrápoló. Gondoltad volna, hogy a népszerű testápoló már egy évszázada kényezteti a nők (és férfiak) bőrét?

Magyar lányok az Avon Voices elődöntőjében!

Tipp
Magyar hölgyek a legjobbak között. Az Avon Voices büszkén hirdette ki az elődöntősök névsorát.

Harc a narancsbőr ellen - Így szabadulj meg a cellulitisztől!

Szépség
A nők 90%-ának életét keseríti meg a makacs narancsbőr. Ha te is ezzel a problémával küzdesz, olvasd el tippjeinket és vedd fel a kesztyűt a gödröcskék ellen.

Timberlake körül hemzsegnek a nők!

Tipp
Justin Timberlake nem szűkölködik szép társnőkben. Augusztusban Cameron Diaz oldalán láthatjuk a Rossz tanár című meglehetősen szabad szájú vígjátékban, és nem sokkal utána a Barátság extrákkal című szerelemmel és erotikával teli komédiában játszik Mila Kunis-szal és Emma Stone-nal.

Xtreme3 Refresh és Coconut Dream

Promóciók
A Wilkinson legújabb illatosított eldobható borortvái férfiaknak és nőknek

Mi a legfontosabb egy nőben? 3 pasi őszintén elmondja!

Szerelem
A szőke herceg még csak megközelítőleg sem hasonlít arra a mesés figurára, akit rajzfilmekből ismerünk. A magazinból megtudhatod, hogy olvasóinknak milyen a tökéletes férfi. Érdekes, széles a paletta. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. Itt három fiú mondja el, hogy szerinte mi a legfontosabb egy nőben.

Így boldogul felvett kölcsönével a JOY 3 olvasója!

Tipp
A kölcsön segíthet abban, hogy gyorsabban elérd a céljaidat – saját lakás, autó, álomutazás, viszont komoly veszélyeket is rejt, elvégre előre elköltöd a még meg nem keresett pénzedet. A magazinban arról olvashatsz, hogy milyen szempontok alapján válassz hitelt, itt három olvasónk mesél arról, hogyan boldogultak a kölcsönükkel ez elmúlt években.

A Nike így inspirálja mozgásra a nőket!

Divat
A Nike a nők és a férfiak számára előállt a legújabb Nike Free futó és edzőcipőkkel, hogy világszerte inspirálja a sportolókat és rábírja őket az edzésre.