Cikkek a(z) társ rovatból

Megjelent a JOY 2013-as szeptemberi száma!

Promóciók
Itt van az ősz, itt van újra - és mi is! Címlapunkon az egyik kedvenc új generációs színésznőnkkel, Amanda Seyfrieddel, aki a szupersztárság mellett ugyanolyan természetes és őszinte tudott maradni, mint korábban volt.

Beragyogta a vörös szőnyeget Amanda Seyfried! Fotó!

Divat
Amanda Seyfried csillog! És nem csak azért, mert egyre sikeresebb.

Jaden Smith extrém stílusa

Divat
Ráférne egy stylist tanácsadása Will Smith és Jada Pinkett-Smith legifjabb sarjára. A 15 éves Jaden Smith nemrég ugyanis igen fura öltözékben ment szusizni a haverjával.

Sztárok bikiniben - Galéria!

Sztárok
Összegyűjtöttünk néhány képet, hogy megmutassuk nektek, miben is strandolnak idén nyáron a kedvenc hírességeink!

Sztárok tornacipőben - Galéria!

Divat
A kényelmes tornacipőket mindenki szereti, mindenkinek van, mindenki hordja, mert mindig divat is. Most mutatunk 10 sztárt, aki előszeretettel hordja kedvenc lábbelijét az év minden szakában, minden alkalommal.

Irány a Sziget, a fesztiválköztársaság!

Tipp
Már tűkön ülve várjuk, hogy végre megnyissa kapuját az idei Sziget Fesztivál! Kiváncsiak vagytok rá, hogy a JOY szerkesztőségének tagjai melyik koncertet várják leginkább?

Showdown: Kate vs. Suri

Divat
Hogy ki az igazi stílusikon? Döntsd el Te!

Instalove #35: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
A sztárok nem tudnak leszokni az instagramról, úgy, ahogy mi sem! Most a legcukibb csoportképeket gyűjtöttük össze nektek - nézzétek meg, kivel bulizik Jessica Alba, milyen társaságba keveredett Miley Cyrus, Beyonce, Ciara és Cara Delevingne.

Jessica Alba 5 legjobb nyári szettje

Divat
Felfrissítenéd a nyári ruhatárad? Itt a leárazások ideje, csak egy kis inspiráció kell, és már indulhatsz is shoppingolni - vagy csak feltúrni a szekrényedet néhány elfeledett, de nagyon menő darabért! Hogy segítsünk, összegyűjtöttük Jessica Alba legmenőbb nyári outfitjeit.

Kate Middleton terhességének 9 hónapja képekben

Divat
Bár néhány forrás szerint Kate Middleton július 11-re, azaz tegnapra volt kiírva - néhány szerint mára, de van, aki azt mondja, holnapra, agyis július 13-ra - a pici az eddigi hírek szerint még nem született meg. Vagy legalábbis még nem jelentették be. Addig is, amíg ez megtörténik, elevenítsük fel képekben Kate terhességének 9 hónapját!

5 stílustipp Jessica Albától

Divat
A mindig csinos színésznőtől csak tanulni lehet, hiszen stylistja segítségével mindig olyan szettekben jelenik meg, amelyek hibátlanok. Ráadásul igazi stíluskaméleon, aki éppoly magabiztosan visel élénk színeket, mint szexi fekete ruhát vagy férfias nadrágkosztümöt. Íme, 5 stílustipp, amit tőle leshetünk el.

Trükkös kontyok - Jessica Alba 5 legmenőbb alkalmi hajviselete

Szépség
A szép színésznő, Jessica Alba (32) míg a hétköznapokon az egyszerű frizurát részesíti előnyben, addig a rendezvények alkalmával szívesebben választ inkább egy rafinált kontyot!

Maxi mánia! A sztárok kedvence a maxiruha

Divat
A maxiruhát rengeteg téves elképzelés övezi - például, hogy alacsony lányoknak nem áll, jól, vagy hogy a kerekded formákat túlságosan kihangsúlyozza. Nos, kedves JOY Lányok, jó hírünk van, ugyanis ezek a pletykák nem igazak, és ezt most be is fogjuk bizonyítani.

5 dögös sztársmink az esti randira

Szépség
A kiszemelt pasi már el is hívott randira? Ha megvan, hogy mit veszel fel, akkor ne hanyagold el a tökéletes sminket sem. Összegyűjtöttünk neked pár könnyen elkészíthető sztársminket, hogy csillagként tündökölhess.

A 2013-as Royal Ascot legemlékezetesebb kalapjai - Galéria!

Divat
A Royal Ascot Anglia legfontosabb lóversenysorozata, ami a brit arisztokrácia és a társadalmi elit gyülekezőhelyének számít. Maga a királynő és családja is minden évben részt vesz az eseményen. A rendezvény 5 napig, idén nemrég ért véget. Lássuk, hogy 2013-ban milyen különleges kalapok vonultak fel az eseményen.

A 3 legszebb fehér ruha a 2013-as BET Gáláról

Divat
Tegnap este került megrendezésre az amerikai szórakoztatóiparban tevékenykedő afroamerikai zenészek, színészek és egyéb előadóművészek tevékenységeit díjazó BET Awards, ahol a vörös szőnyegen idén a fehér szín hódított.

CHIVAS LUXURY CLUB sponsored by Premium Brands ART OF HOSTING programja bemutatja: MONACO

Promóciók
2013. Június 11-én este a Chivas Luxury Club által szervezett különleges eseményen Európa, sőt a világ egyik legexluzívabb mini állama mutatkozott be a sajtónak, szakmának és a Monacót jellemző életstílusra fogékony magyar közönségnek. A kis városállam a nemzetközi high society kedvelt állomáshelye, az európai luxus és elegancia fellegvára, a társasági élet központja, ahol több mint 700 éve egy család, a Grimaldik uralkodnak. Monaco, a Vatikán után a második legkisebb állam a világon. Ezen a csodálatos kis területen egyesül a tenger varázsa a világ le csodálatosabb kertjeinek romantikája és a hegyek szépsége.

Többet mond minden szónál…nyáron is!

Promóciók
Jó társaság, a frissen vágott fű illata, varázslatos fények… Pillanatok, amelyeket érdemes megkoronázni! Tedd még emlékezetesebbé a nyár esti vendégségeket a Raffaello könnyed eleganciájával.

A farmer 2013-ban is hódít - Sztárok farmerben

Divat
Örök és megunhatatlan alapdarab mindannyiunk gardróbjában a farmer. A sztárok is imádják, hidd el! A legkülönfélébb fazonokban, színekben viselik. Megmutatjuk!

A stíluskaméleon Beyonce 7 legjobb Instagramos szettje

Divat
Beyonce az egyik legaktívabb Instagramozó sztár. Nem telik el nap, hogy ne osztana meg magáról vagy az életében történt fontos eseményről egy képet a rajongóival. Legjobban persze magát és szettjeit szereti bemutatni. Ezekből gyűjtöttük össze mi is a 7 legjobbat.

Eláruljuk Kate Middleton szépségének titkait!

Szépség
Amikor a világ különböző pontjain minden lépésedet figyelik a legjobb, ha a tökéletes megjelenésre törekszel. Kate Middletonnak eddig még nem sikerült rossz lépést tennie. Megmutatjuk nektek a tökéletességhez vezető leckéket, amelyek egyenesen Anglia legújabb hercegnőjétől származnak.

Allergénmentes otthon a Samsung vízszűrős porszívójával

Promóciók
Szemviszketés, orrcsavarás, tüsszögés – az allergiaszezon jól ismert jelei. Ezek a tünetek – bár szerencsére csak ritkán veszélyeztetik közvetlenül az életet – kifejezetten zavarók, életminőség rontók, teljesítmény csökkentők lehetnek, akár éveken keresztül is. Több szervünkön, (például a légutakon, bőrön, emésztőrendszeren) egyidőben jelentkezve zavarják a munkát, pihenést, sportot, családi és társadalmi kapcsolattartást. Könnyen érthető, hogy az érintettek szabadulni szeretnének az allergia tüneteitől. Erre kínál megoldást a Samsung vízszűrős porszívója, amely a víz erejével hatékonyan távolítja el a lakásban található port, polleneket, szennyeződéseket.

Ők a Gombold újra! nyertesei!

Divat
Szombat este a Central European Fashion Days-en kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat győzteseit, melynek négy fődíjasa: Newcomer öltözék kategóriában Csík Orsolya; Newcomer kiegészítő kategóriában Kovács Ágnes; Oldhands öltözék kategóriában a Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett alkotta NUBU; Oldhands kiegészítő kategóriában pedig a MASAMOD, vagyis Erdei Ildikó Virág lett.

A legdögösebb vörös hajú sztárok

Szépség
Még mindig nagyon divatos a vörös színű haj. Most össze is gyűjtöttünk nektek ezért néhány nagyon híres, nagyon tehetséges és nagyon szép vörös hajú hírességet.

Rihanna 5 legjobb frizurája

Szépség
Sosem lehet tudni, hogy épp rövid fekete hajjal vagy derékig érő égővörös loknikkal fog megjelenni. Rihanna szemlátomást szeret kísérletezni a különböző frizurákkal, kész művészet számon tartani az egymást követő változatokat. Most összeszedtük a mi 5 kedvenc Rihanna-frizuránkat. Neked melyik a kedvenced?