Cikkek a(z) kollekci rovatból

Íme a Swarovski 2012-es Valentin napi kollekciója!

Divat
A Swarovski 2012-es Valentin napi kollekciójában a szív a fő elem. Minden formában.

Springfield 2012-es tavaszi-nyári kollekció

Divat
A Springfield 2012-es tavaszi-nyári kollekciójában a színek és textúrák kapták a főszerepet. A legfontosabb inspirációt pedig most is az elmúlt idők nyújtották, hiszen a retró már mainstream trenddé nőtte ki magát. A színek és a korábbi stílusok felidézése mellett ez a tavasz a természetességet hirdeti majd, ami mind a formavilágban, mind az anyaghasználatban megjelenik.

Bemutatták a Thomas Sabo új Glam & Soul ékszerkollekcióját!

Divat
A berlini GOYA klubban mutatták be a THOMAS SABO nemzetközi életmódmárka legújabb, GLAM & SOUL ékszerkollekcióját.

Ilyen volt a Swarovski 2012-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutató partija

Divat
2011 december 1-jén a Sugar! cukrászda rendkívül exkluzív rendezvénynek adott otthont. A gyönyörű Swarovski ékszerek legújabb kollekcióját csodálhatta meg a közönség, nem mindennapi díszletek között. Tekintsd meg a képeket, hogy mit tartogat számodra a Swarovski tavasz!

Íme a különleges karácsonyi zagabo mini kollekció!

Divat
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is egy különleges mini kollekciót jelentetett meg a zagabo. Azonban most nem egy új kapszulakollekciót, hanem egy, a zagabo gardróbban eddig ismeretlen ruhatípust alkottak meg.

InStyle & Stefanel VIP Shopping Party

Divat
25 % kedvezmény a Stefanel kollekciójából csak az InStyle olvasóinak!

Cristiano Ronaldo divattervező lett!

Divat
Cristiano Ronaldo a Nike-val közösen alkotta meg a CR7 névre hallgató kollekciót, aminek a sportosan-elegáns darabjai a sztárfocista stílusát tükrözik vissza.

Vásárolj 50-80% kedvezménnyel a USE ideiglenes üzletében!

Tipp
A USE unused decemberben ismét megnyitja ideiglenes üzletét a USE TEMPORARY-t a 6. kerület Hajós utca 41-ben, ahol ez alatt az idő alatt kapható csak a USE férfi kapszula kollekció.

Bemutatjuk a Crocs trendi téli csizmáit!

Divat
Nézzétek meg a Crocs legújabb, téli cipő kollekcióját. Ezekben idén télen nem csak hogy trendi lehetsz, de garantált, hogy még a lábad se fog fázni!

Marni lesz a H&M új vendégtervezője

Divat
Ma hivatalosan is bejelentették, hogy a Versace for H&M kollekció után jövőre a Marni lesz a H&M vendégtervezője.

Megérkeztek a Camaïeu színpompás karácsonyi ajándék tippjei

Divat
A ’80-as évek eleganciája, lágyan omló anyagok és olyan karakteres színek, mint a mélykék, tujazöld, narancs-vörös és málnaszín jellemzi a francia divatóriás, a Camaïeu karácsonyi kollekcióját.

DKNY 2011 téli ékszerkollekció

Promóciók
Elegáns és izgalmas ékszer-kombinációk a DKNY legújabb kollekciójában!

Scholl 2011 őszi-téli kollekció

Divat
A több, mint 100 éves Scholl számára fontos a stílusos elegancia, akárcsak a technológiai precizitás. És emellett a cipőik nőiesek, praktikusak, kényelmesek. Kell ennél több? Íme az őszi-téli kollekció legszebb darabjai!

Versace for H&M - Reggeli élmény-beszámoló

Divat
Mától kapható a H&M Vörösmarty téri üzletében a Versace for H&M kollekció. A nyitás pillanatában az első vásárlók között volt a JOY stylistja, Schreiter Lilla és testvére. Az ő beszámolójukat olvashatjátok most.

Sztárdömping a Victoria’s Secret divatbemutatóján! Képgaléria

Divat
Ismét sztárokkal és látványos dolgokkal teli show keretein belül mutatta be a Victoria's Secret a legújabb kollekcióját.

Versace for H&M New York-i divatbemutató

JoyTV

Megérkezett a legújabb Es tu un Ange? Kollekció

Divat
Újabb hazai márkának mutatjuk be legfrissebb darabjait. Kihívóra és provokatívra vagy inkább sokat sejtetőre vágysz? Az Es tu un Ange? őszi téli kínálatában elképesztően merész pólókat találsz.

Fuss télen is a karcsú jövődért!

Divat
A NIKE téli futókollekciója csábít a hidegben való kocogásra. Ezeket a szép sportos kiegészítőket az egész világnak látnia kell!

Limitált Tim Burton inspirálta Halloweeni Springfield kollekció!

Divat
A Springfield a tavalyi évhez hasonlóan idén is Tim Burtonnel ünnepli a Halloweent.

Megérkezett a legújabb Dora Mojzes kollekció

Divat
Nézd meg mivel kápráztat el minket az egyik legtehetségesebb hazai tervezőnk, akinek egy igazán divatos személy volt segítségére a kampányfotók készítésekor!

A Triumph "Shape Sensation" őszi kollekciója

Divat
A legújabb divat inspirálta "Shape Sensation" kollekció a lehető legcsábítóbb módon formálja az alakot. Széles termékválasztékának köszönhetően pont ott csökkenti vagy növeli az idomokat, ahol szükséges.

Itt az új, 2011/12-es őszi-téli Dori Tomcsányi kollekció!

Divat
A tervezőnő ismét egy „színkáprázatató” kollekcióval rukkolt elő, ahol a cseresznyepiros, kék és púderszín a domináns. Nézd meg a képeket, hogy tisztában légy azzal, hogy mely színekkel leszel elegáns a téli hidegben.

Ryan Reynolds és Rosie Huntington-Whiteley az őszi-téli Marks & Spencer kampányban! Képek!

Divat
A Marks & Spencer 2011-es őszi-téli kampányának arca a népszerű hollywoodi sztár, Ryan Reynolds és az angol topmodell, Rosie Huntington-Whiteley. Íme a kampányképek és a kollekció legszebb darabjai!

Íme az Intimissimi "basic" alakformáló fehérnemű kollekciója

Divat
Új alakformáló fehérneműcsalád az Intimissimi basic kollekciójában. Kényelem, tökéletes vonalak és a különleges LYCRA® teszik egyedülállóvá a kollekciót.

TOP 3 őszi sminkkellék, amit muszáj beszerezned!

Szépség
Még nem szerezted be az őszi sminkkollekciók darabjait? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd melyek az idei szezon legtrendibb sminkkellékei!