Cikkek a(z) has rovatból

Walter Mitty titos élete

Promóciók
A kritikusok szerint A Walter Mitty titkos élete a Forrest Gump-hoz és a Truman Show-hoz hasonló alkotás, ami biztosan klasszikussá fog válni. Nézz bele!

A karácsonyi bevásárláskor is használja bankkártyáját!

Promóciók
Manapság különösen érdemes átgondolnunk, hogy hol és mire a legpraktikusabb használni bankkártyánkat.

Heather, a Disney hercegnők sminkjeiben Disney dalokat éneklő lány - Videók!

Tipp
Ismerjétek meg Heathert, aki nem csak gyönyörűen énekel, de maga készíti, veszi fel, vágja össze videóit, és a gyönyörű Disney sztárokra kísértetiesen hasonló sminkjei, ruhái és frizurái is mind az ő keze munkáját dicsérik. Szóval jöjjön most Heather!

Különleges élmények a szaunában

Promóciók
A hideg, fagyos napok beköszöntével egy jó forró szaunázás nagyszerű hatással lehet hangulatunkra. Egyre több helyen lehet látni, hogy szaunázás önálló használatát felváltja valami egész más, új aspektusba helyezve a szaunázásról vallott korábbi elképzeléseinknek; nevezetesen a szaunaprogramok.

Lélegezd be a győzelem illatát!

Promóciók
Paco Rabanne divattervező és művész, a divattörténet meghatározó figurája. Imádott és meg nem értett egyszerre, az 1960-as évek közepén kezdett radikálisan modern munkáihoz. Sosem ijedt meg a legmerészebb választástól sem, fekete modelljei, divatbemutatói, és mindezek felett a fém és más addig szokatlan anyagok használata felkavarta az állóvizet.

1 éves a Pixibox!

Promóciók
Biztosan találkoztál már azzal a problémával, hogy a méregdrágán vásárolt vadiúj kenceficéd nem vált be. Hiába hagyták az üzletben, hogy ide-oda kenve kipróbáld, bár ott jónak tűnt (és kellemetlen is lett volna otthagyni ennyi győzködés után), hazaérve mégis megbántad, vagy néhány napos használatot követően csalódnod kellett. Mostanra világszerte nagy sikernek örvendenek és gombamód szaporodnak külföldön a beauty box szolgáltatók, így itthon sem lehettünk meg egy ilyen kis csodadoboz-küldő cég nélkül, ami nem más, mint a PIXIBOX.

5 igazi karácsonyi tea recept

Tipp
Nincs is jobb télen felhúzni egy jó vastag mamuszot, belebújni a legmelegebb pulcsinkba, összebújni a kanapén a szerelmünkkel, nézni egy romantikus, karácsonyi filmet és közben teát kortyolgatni. Íme 5 igazi karácsonyi tea recept, amivel tökéletessé teheted az ehhez hasonló pillanatokat.

Így készülünk mi a JOY Napokra #8 - Csillag Szilvia, a JOY divatszerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Most divatszerkesztőnk, Csillag Szilvia mutatja be 5 kedvenc kuponját.

Így készülünk mi a JOY Napokra #7 - Kosina Anett, a JOY képszerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Ezúttal képszerkesztőnk, Kosina Anett árulta el, melyikek az ő kedvenc kuponjai.

Így készülünk mi a JOY Napokra #6 - Schreiter Lilla, a JOY stylistja

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Most stylistunk, Schreiter Lilla árulja el, melyik az ő 3 kedvenc kuponja!

Ki volt a legjobb Marilyn Monroe? 7 sztár Marilyn Monroe bőrében

Sztárok
Sokan megpróbálták utánozni, hasonlítani Marilyn Monroe-ra, eljátszani egy klip, esetleg egy film erejéig. Kinek kisebb, kinek nagyobb sikerrel. Szerinted ki volt eddig a legjobb Marilyn Monroe? Szavazz!

Így készülünk mi a JOY Napokra #5 - Margl Dorka, a JOY fotó producere

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Ezúttal fotó producerünk, Margl Dorka árulja el, melyik a 3 kedvenc kuponja!

Pasik Póló Nélkül #35 - Szexi félmeztelen pasik farmerban

Sztárok
Az egyik legfontosabb alapdarab egy nő gardróbjában egy jó farmernadrág. És egy pasiéban is. Igazából ha egy pasi jól akar kinézni, nincs is szüksége másra, mint egy csípőre letolt farmerra és esetleg némi kockára hastájékon... Ó, de hiányzik nekünk a nyár!

Így készülünk mi a JOY Napokra #4 - Tarapcsák Dalma, a JOY szerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Most szerkesztőnk, Tarapcsák Dalma árulja el, melyik a 3+1 kedvenc kuponja!

Így készülünk mi a JOY Napokra #3 - Rinyu Piroska, a JOY szépségszerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Íme most szépségszerkesztőnk, Rinyu Piroska 3 kedvenc kuponja!

Így készülünk mi a JOY Napokra #2 - Tamás Anita, a JOY főszerkesztő-helyettese

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Most lássátok főszerkesztő-helyettesünk, Tamás Anita 3 kedvenc kuponját!

A legszexibb sztár-izmok

Sztárok
A hollywood-i pasik mindent megtesznek, hogy tökéletes kockahassal gyönyörködtessenek minket!

Így készülünk mi a JOY Napokra #1 - Balogh Edina, a JOY főszerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Főszerkesztőnkkel, Balogh Edinával nyitjuk a sort.

Pasik Póló Nélkül #33 - Szexi félmeztelen pasik kabátban

Sztárok
Az eheti pasijainkon bár nincs póló, igazából mégsem félmeztelenek. Csak majdnem. Egy kabátka takarja gyönyörűen kockásodó hasukat.

Milyen párra vágyunk? #1 - Ilyen pasit akarnak a nők

Szerelem
Inkább erőteljesebb testalkat mint modell alak, George Clooney-hoz hasonló őszülő halánték és csakis tetoválás nélkül. Ilyen pasikra vágyunk mi, nők.

5 menő állatmintás cucc

Divat
Az állatmintás ruhák és kiegészítők soha nem mennek ki a divatból, csak tudni kell őket ésszel és mértékkel használni. Íme most 5 menő állatmintás cucc, amit mi is bátran ajánlunk neked a hűvösebb napokra.

Jennifer Lopez teste szexibb, mint valaha! Fotó!

Sztárok
Szuperszexi fotót töltött fel magáról az internetre J.Lo, amelyen egy kis haskivillantós farmering és hozzá illő farmergatya van rajta. Ha nem tudnánk, hogy az énekes-színésznő idén töltötte a 44-et, nem mondanánk meg róla...

Szexi félmeztelen fotók Clint Eastwood fiáról!

Sztárok
Tudtátok, hogy Clint Eastwood fia színész? És hogy állati jóképű is? És hogy még a hasa is kockás?? Na, akkor most megmutatjuk, hogy mennyire!

Íme a ZEMA új kollekciója

Promóciók
Megérkezett a ZEMA kollekció, amelynek szettjeihez finomporcelán alapra kézzel festett art-deco motívumokat használtak.

5 hasznos tipp, ha el szeretnél kezdeni futni

Tipp
Megfogadtad, hogy ha elmúlik a kánikula és véget ér a nyár, akkor elkezdesz futni? Vajda Zsuzsannától, a Nike futóklub edzőjétől 5 hasznos tippet is kapnak a kezdők!