Cikkek a(z) hát rovatból

Szuper forró! Íme A szürke ötven árnyalata előzetese!

Tipp
Hátborzongatóan szexi a film előzetese, reméljük az egész ilyen túlfűtöttre és izgalmasra sikerült!

Az Olsen-ikrek csodás esküvői ruhát terveztek

Divat
A testvérpár barátnőjük esküvőjére készítette el ezt a különleges menyasszonyi ruhát!

Zac Efron félmeztelenül, lóháton - Szuper szexi!

Sztárok
Elállt a lélegzetünk ettől a képtől! Kíváncsiak vagyunk, hova tudja még fokozni Zac a szexisségét! És igen, még mindig Michelle Rodriguezzel kavar...

Fújd be magad kristállyal!

Promóciók
Nyakunkon a kánikula, de a kellemes, hűs levegőt adó légkondicionálót nem vihetjük mindenhová magunkkal – és hát a hosszú távú haszálata még ártalmas is lehet. Mit szólnál ha ajánlanánk Neked egy áthidaló, elegáns megoldást? A Vanita kristályos arc-, és tespermetét.

Boldog gyerekek, pihenő szülők

Promóciók
Ha hihetünk az időjósoknak, meleg nyarunk lesz idén - érdemes hát jól körülnézni az utazási ajánlatok rengetegében, hogy választott úticélunk minőségben és programválaszték tekintetében is megfeleljen az elvárásainknak.

Kim Kardashian egyiptomi hercegnőként Cannes-ban

Divat
Egyedi, fehér kötelekből álló ruhát viselt, neked hogy tetszik ez a ruha?

Pénteki Pasi #41 - Taylor Kinney

Sztárok
Talán névről nem ugrik be, ki lehet ez a pasi, viszont a fotóját elnézve rémlik valami? Tuti, hogy láttad már őt, ha máshol nem, Lady Gaga egyik klipjében, vagy A csajok bosszúja című filmben, mint a főszereplőt alakító Cameron Diaz pasiját? Esetleg a számtalan nyomozós sorozat egyikében? Vagy a Vámpírnaplókban!? Na ugye, tudtuk, hogy ismered! Hát most ismerd meg még jobban.

Ezért tedd magasra a lécet! 9 ok, miért randizz magas pasival!

Szerelem
Túl magas a kiszemelt pasi, és félsz, hogy bizonyos szituációkban ez hátrány lehet? Most 9 okot is összegyűjtöttünk, amiért jó választás lehet egy magasabb férfi.

Emily Blunt ördögien szexi Pradában

Divat
A színésznő irtó dögös, merész dekoltázsú piros ruhát viselt új filmje premierjén! Igazi "Az ördög Pradát visel" stílusban! Nézd meg szuper szülés utáni alakját, és hogy milyen vicces sztorija van kollégájávall, Tom Cruise-zal!

Tiszta anyja ez a gyerek! Egyforma cuki fotók Katalin hercegnéről és György hercegről!

Sztárok
Most már tudjuk, honnan örökölte cuki vonásait György herceg. Hát édesanyjától, Katalin hercegnétől!

Divattippek Emma Stone-tól

Divat
Júniusi címlaplányunk, Emma Stone azon kevés hírességek egyike, aki a vörös szőnyegen és a civil életben is mindig makulátlanul fest. Megmutatjuk, hogy mi alapján választ ruhát a mindennapokra és a különleges eseményekre.

5 cuki nyári ruha, amiben tutira nagy sikered lenne

Divat
Mutatunk néhány nagyon cuki kis nyári ruhát, ami biztos, hogy csodásan állna rajtad is, divatos is, ráadásul a JOY Napok alatt olcsóbban szerezheted be!

Készítsd el 4 egyszerű lépésből magadnak Katalin hercegné frizuráját!

Szépség
Habár Katalin hercegné inkább a laza, hullámos frizura híve, azt is képes variálni. Mostanában leginkább egyféle stílust kedvel, méghozzá a hátul összefogott half-up, half-down frizurát. A hátul összetekert tincsek találkozása olyan, mintha egy korona lenne gesztenyebarna haján. Most megmutatjuk, hogyan lehet neked is ilyen frizurád.

Szexi fürdőgatyás pasikkal forgatja új klipjét Jennifer Lopez! Fotók!

Sztárok
Megmutatjuk, hogy telik címlaplányunk, Jennifer Lopez egy átlagos, munkával teli napja. Hát, nem sajnáljuk...

Hátizsákos sztárok - Galéria!

Divat
A hátizsák most nagyon menő, a sztárok körében is. Mutatunk is néhány hírességet, akik gyakran hordanak ilyet.

Jennifer Lawrence "tönkreteszi" a filmes kosztümjeit

Sztárok
A színésznő imád nassolni, és ebben még az sem gátolja meg, ha gyönyörű, a forgatásokra szánt ruhát visel!

Karácsonyi szokások régen és most

Promóciók
Ahogyan minden jeles alkalmat, az év legszebb ünnepét is méltó módon szeretnénk megünnepelni. Megajándékozzuk szeretteinket, kedveskedünk családtagjainknak, testben és lélekben is ráhangolódunk az ünnepekre. A karácsony körüli hagyományok egy része átalakult, másik része pedig a feledés homályába merült. Minden családnak megvannak a szokásai, a kedvenc ételei a karácsonyi terítéken, és az ajándékozás körüli apró rituáléi. Elevenítsünk fel pár régi szokást, és gondoljuk át, hátha a modern kori karácsonyunkat még szebbé tehetjük néhánnyal.

Keira Knightley harmadszor vette fel esküvői ruháját! Bizonyító fotók!

Sztárok
Keira Knightley nem az a fajta sztár, aki egy ruhát szigorúan csak egyszer vesz fel. Menyasszonyi ruháját például már az esküvője előtt is felvette már egy vörös szőnyeges eseményre, és most, pár hónappal később is újra ezt lehetett látni rajta.

Kedvenc ruháink az AMA díjátadóról

Divat
Kiosztották a legjobb előadóknak járó díjakat, mi pedig a top 3 ruhát díjaztuk!

Viselj bátran hosszú ujjú ruhát

Divat
Hosszú ujjú fazonból is létezik olyan, ami kifinomult és szép, sőt valamikor még praktikusabb is!

Szerelemcsütörtök ihlette szívecskés kivágású ruhák

Divat
Nagyon szerelmes hangulatba kerültünk ezen a "szép", esős szerelemcsütörtökön. Hogy feldobjuk a mi és a te napodat is, összegyűjtöttünk néhány cuki szívecskés kivágású ruhát.

Íme a döbbenetes válaszok 12 gyakran feltett kérdésre

Tipp
Vajon miért lépnek félre a férfiak, miért irigyeljük mások boldogságát és miért fogy el mindig olyan hamar a havi pénzünk? A dolgok hátterében meglepő pszichológiai jelenségek rejtőznek – 12 gyakran ismételt kérdésre döbbenetes válaszokat kapsz!

5 ok, amiért szeretjük Bear Grylls-t

Sztárok
A brit túlélőművész a jég hátán és a perzselő sivatag közepén is feltalálja magát. Legújabb életmentő technikáit a Discovery Channel-en nézheted meg. De miért is szeretjük annyira?

Szerkesztőségünk kedvencei #5 - Kedvenc sorozataink

Tipp
Sok mindenben különbözünk egymástól, de két dolog biztos az életünkben. Mindannyian imádjuk a JOY-t és mindannyian imádjuk a sorozatokat is. Hogy szerkesztőségünkből ki melyik sorozatért van oda? Mivel néhányan szinte már sorozatfüggőnek számítunk, így néhányunknak nehéz volt csak egyet választanunk. Azért nagy nehezen sikerült. Íme tehát a kedvenc sorozataink!

Óriási dekoltázsok a Hajsza a győzelemért londoni premierjén! Fotók!

Sztárok
Végre elérkezett az idő és Londonban megtartották a Hajsza a győzelemért című film világpremierjét, amelyre Olivia Wilde és Naomi Campbell is olyan ruhát vett fel, amelyből szinte az egész melle kilátszik. Előbbinél olykor-olykor ki is látszott.