Cikkek a(z) mag rovatból

Levadásztuk a világbajnok vízilabdást! Villáminterjú Szívós Mártonnal!

Sztárok
A magyar férfi vízilabda-válogatott a hétvégén megnyerte a vizes világbajnokságot. Nekünk pedig sikerült elkapnunk Szivós Mártont (31) egy rövid interjúra!

Így lehetsz lazán is trendi! A nyár 10 leglazább szettje

Divat
Olyan sokszor olvassuk különböző divatmagazinok oldalán, hogy 'laza' viselet. De mit is takar ez pontosan? Eláruljuk, megmutatjuk! Íme a nyár 10 leglazáb utcai szettje!

Döbbenet! Beyonce rövidre vágatta haját! Fotók!

Sztárok
Beyonce két nappal azután, hogy véget ért világkörüli Mrs. Carter Turnéja, megdöbbentő lépésre szánta el magát. Híresen csodaszép, dús és ami a legfontosabb, hosszú frizuráját fiúsan rövidre vágatta. A fotókat elsőként rajongóival osztotta meg. Nézzétek csak meg, milyen az új Beyonce!

Őszi újdonság: kimono farmer

Divat
A farmer örök! Pont ezért szeretjük annyira mi is, hiszen minden alkalomra tökéletes. Egy szexis magassarkúval tökéletes az esti bulikba, egy kényelmes torna cipővel viselve pedig a nyakadba veheted a várost a barátnőiddel. Ősszel pedig, ha ahhoz van kedved, az egész farmer kollekciódat felfrissítheted!

Rémesen vékony sztárok

Sztárok
Amikor a csapból is a fogyókúrás reklámok és nádszálvékony modellek folynak, ideje körülnéznünk, nehogy a ló túlsó oldalán találjuk magunkat.

Szexi vízilabdások a Joy-ban!

Sztárok
Tegnap este a magyar férfi vízilabda-válogatott legyőzte Horvátországot, így bejutott a barcelonai világbajnokság döntőjébe.

7 férfitípus, akivel randiznod kell, mielőtt elkötelezed magad

Szerelem
Azt mondják, mielőtt megtaláljuk a nagy Ő-t, nem árt megismernünk néhány “kis Ő”-t is, hogy jobban értékelhessük az Igazit...

Mit pakolj a fesztiválra?

Divat
Lassan elérkezik a várva várt Sziget fesztivál. Ilyenkor azonban nehéz eldönteni, hogy mit vigyél magaddal. Az időjárás sokszor kiszámíthatatlan és emiatt az összes cuccunkat bedobáljuk a táskánkba, hogy biztosan meg legyen minden. Csak amikor odaértünk már a helyszínre, akkor ér villámcsapásként a felismerés, hogy a legfontosabbakat bizony otthon hagytuk. Ez a veszély azonban nem áll fenn, ha megfogadod az alábbi tanácsokat!

Vettel a Pepe Jeans arca!

Sztárok
Nagyinterjú Sebastian Vettellel sportról, stílusról, magánéletről.

Suit UP! Srácok

Sztárok
Szívdöglesztőek, szexisek és esténként még szórakoztatnak is minket - persze csak a tévében. Ha pedig öltönyt húznak végképp nem bírunk magunkkal. Te melyiküknek nem tudsz ellenállni?

Mihalik Enikő lélegzetelállító címlapon

Divat
A magyar topmodell mindig elkápráztat minket, kattintsatok!

Kesha Magyarországon nyaral

Sztárok
És ez nem vicc: az énekesnő egy Volán járaton fotózta le magát.

Lóerők, időmérő edzés, pole-pozíció

Tipp
Tudod mit jelentenek? Ha te nem is, a pasid biztosan, és most hétvégén még lehet, hogy egy időre hanyagolni is fog téged miatta, mert most hétvégén rendezik meg a Forma 1-es Magyar Nagydíjat.

A Magyar Futam után Gr1d Club After Party a Buddha-Barban!

Promóciók
Július 28-án, a Magyar Nagydíj estéjén az év egyik legexkluzívabb eseményének ad otthont a Buddha-Bar. A világhíres partisorozat, a GR1D CLUB ezúttal a magyar fővárosba érkezik, és nem mindennapi buli veszi kezdetét vasárnap este, a futam befejezését követően.

Rihanna fegyvert hord magánál és beszürkült!

Sztárok
Rihanna megint megbotránkoztatott mindenkit. Nem elég, hogy a minap fegyverrel a fülében jelent meg nyilvánosan, most még a haját is szürkére festette.

Meggondolta magát! Mégis esküvőre készül Adam Levine!

Sztárok
A nemrég házasságellenességéről nyilatkozó énekes, Adam Levine a hétvégén megkérte barátnője kezét, aki örömmel mondott igent a Maroon 5 énekesének.

Elárulta, honnan szerzi divatötletei Keira Knightley!

Divat
Nem lapozgat divatmagazinokat Keira Knightley, van neki ennél jobb inspirációs forrása. A londoni Nemzeti Képtárt látogatja kevés szabadidejében, ahol klasszikus hollywoodi stílusikonok portréi is ki vannak állítva.

A legelterjedtebb táplálékintolerancia 5 pontja, avagy amit a laktózérzékenységről tudni érdemes

Promóciók
Civilizációs betegségeink kezelhetőek, különösen ha időben felismerjük őket, hiszen sokan csak a tünetek hosszas együttélése után szánják rá magukat azok kivizsgáláséra, holott az okok gyakran egyszerűek. Becslések szerint a világ lakosságának 75%-a nem képes felnőttkorban rendesen megemészteni a tejcukrot, de egyes afrikai és ázsiai országokban ez az arány 95% is lehet. Hazánkban a szakemberek szerint a teljes népesség 15–20% lehet érintett. Mi lehet ennek az oka? Miért alakult ez ki és hogyan kezeljük?

Interjú a szexi magyar férfimodellel, Keindl Dáviddal!

Divat
Olvassátok el rövid kis interjúnkat az ismert és szuper szexi hazai férfimodellel, Keindl Dáviddal, aki mesél kedvenc fotózásáról, barátnőjéről és arról is, hogy mit néz meg először egy lányon.

2013-as nagy nyári szerelmi horoszkóp

Astro
A nyár felemel, hangulatba hoz, vehemenssé tesz, kicsit kifordít önmagadból – ám minden pillanatát élvezni fogod a forróságnak. Ismeretségeket kötsz majd, barátságokat alapozol meg, és végre nem a görcsösség, hanem a spontaneitás vezeti lépteidet. És mindezt hogyan tudod a legjobban megvalósítani? Úgy, ha követed a JOY asztrológusának tanácsait!

Beyonce meztelenül a Flaunt magazin címlapján! Még több különleges fotó itt!

Sztárok
Csodaszép, különleges fotók készültek Beyonce-ról a Flaunt magazin számára, amelynek a címlapján például az énekesnőnk semmi nincs, csak sok sok arany színben pompázó csillámpor.

Emma Watson sminkcuccokat gyűjt

Sztárok
Bár Emma Watson csak nagyon ritkán sminkeli magát, viszont mániákusan vásárolja és gyűjti a sminkcuccokat. Már alig fér el otthon a rengeteg szépészeti terméktől!

5 stílustipp Jessica Albától

Divat
A mindig csinos színésznőtől csak tanulni lehet, hiszen stylistja segítségével mindig olyan szettekben jelenik meg, amelyek hibátlanok. Ráadásul igazi stíluskaméleon, aki éppoly magabiztosan visel élénk színeket, mint szexi fekete ruhát vagy férfias nadrágkosztümöt. Íme, 5 stílustipp, amit tőle leshetünk el.

Villámgyors konty - ahogy mi csináljuk! Fotók!

Szépség
Főszerkesztő-helyettesünk, Anita kevésbé bírja ezt a hőséget és megirigyelte Dalma kolléganőnk mai frizuráját, ezért ő megmutatta neki, hogyan készítse el ezt a csinos kis kontyot magának is egy perc alatt. Mi pedig most eláruljuk nektek a nagy titkot! Sőt, meg is mutatjuk! :-)

Ryan Reynolds sok gyereket akar, de nem csak fiúkat

Sztárok
Ryan Reynolds a Details magazinnak adott interjújában elmondta, hogy ő is és felesége, Blake Lively is nagy családot akarnak, viszont attól nagyon fél a szexi színész, hogy csak fiai lesznek. Mert ezt viszont nem akarja.