Cikkek a(z) kollekció rovatból

TOP 3 őszi sminkkellék, amit muszáj beszerezned!

Szépség
Még nem szerezted be az őszi sminkkollekciók darabjait? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd melyek az idei szezon legtrendibb sminkkellékei!

A USE legújabb kollekciója a Társas játék premierén!

Divat
A Társas játék premierén öt elbűvölő színésznő lépett a kamerák elé, a USE legújabb kollekciójának kíséretében!

Íme a GAS 2011-es őszi-téli kollekciója! Képek!

Divat
A GAS 2011/2012-es őszi-téli kollekciója a cég emblematikus darabját, a denimet helyezi a középpontba, mely a kollekció más darabjaival párosítva igazán hangsúlyossá válik.

You Are Beautiful – Barnoff 2011 ősz/tél

Divat
Fedezd fel a szépséged, tudj róla, és légy magabiztos! A klasszikus szabású, alapszínekkel, egyszerű megoldásokkal készült Barnoff kollekció nyugodt, egyszerű, de mégis szexi, érdekes, magabiztos és játékos nőt mutat.

Bemutatjuk a Calzedonia Shaping kollekcióját

Divat
A Calzedonia bemutatja a minden eddiginél hatásosabb Shaping kollekcióját, mely ősszel kerül az üzletekbe

Kanye West debütáló kollekciója

Divat
Az önmagát igazi géniusznak tartó rapper igyekszik rászolgálni a saját magától kapott szerény titulusra. Nézd meg első ruhabemutatóját, amivel Kanye –nak talán sikerült bebizonyítania, hogy van érzéke a női divat irányításához is.

Sugarbird 2011-es őszi-téli kollekció divatbemutatója! Képek!

Tipp
Csipke és szatén koktélruhák, testhez simuló darabok, fekete-fehér, nude és arany színek jellemzik a Covergirls ötösfogatának idei őszi-téli kollekcióját.

Vásárolj a USE Temporary-ban 2 napig 50% kedvezménnyel!

Divat
Most két napig, az első USE Temporary-ban, vagyis a USE ideiglenes üzletében 2 napig 50% kedvezménnyel vásárolhatsz az előző kollekció sikerdarabjaiból!

A JOY stylistja, Igor a 2011-es New York-i divathétről!

Divat
Olvassátok el Igor rövid beszámolóját, véleményét a nemrég lezajlott New York Fashion Weekről. Stylistunk azt is elárulja, hogy mely tervezők kollekciói voltak a kedvencei.

Zip it! Megérkezett a zagabo legújabb kollekciója

Divat
Ki ne szeretné az olyan darabokat, amelyeket más darabokkal kombinálva szinte bármilyen alkalomra bevethet? És mi van akkor ha olyan darabokra tehetsz szert, amelyeket egy húzással át is alakíthatod! Hosszúból rövid, gallérosból gallértalan… és azután vissza is csinálhatod!

Íme a New Yorker 2011-es téli kollekciója!

Divat
Összeválogattuk neked, hogy mely darabokért érdemes idén télen is benézned a New Yorker boltjaiba. A bemutatott holmik mellett természetesen több tucat ruha közül válogathatsz még, amelyek közt biztos találsz olyat, ami pont tökéletes lesz egy forralt boros randihoz!

Kepp Showroom interjú és a 2011/12-es őszi téli kollekció

Divat
A Kepp Showroom tervezőinek 2011/12-es szezonra készült őszi-téli kollekcióját a hordható és extrém ruhadarabok illetve kiegészítők kettőssége jellemzi.

Férfi fehérnemű kollekciót indít a GANT!

Divat
A 2011 őszi/téli szezonban a GANT teljesen új férfi fehérnemű vonalat indít. A kollekció alsóneműk hatalmas választékát kínálja, melynek minden tagja igazi GANT-génekkel rendelkezikl. A kollekció Európa-szerte kapható 2011 augusztusától.

Íme az első darabok a Sugarbird őszi-téli kollekciójából!

Sztárok
Nőies domborulatok, csipke és szatén koktélruhák, fekete-fehér színek jellemzik a Sugarbird őszi-téli kollekcióját. A lányok új kreációikkal az 50-60-as évek díváit, Adrey Hapburn, Sophia Loren és Bridget Bardot stílusát idézik. A ruhákat először egy exkluzív divatfotózáson mutatták be a modellek, akikről most Debreczeni Zita készített képeket.

Ímea grúz Tamara Barnoff Haute Couture kollekciója

Divat
Tekintsd meg a tervezőnő magyar nők ihlette új, légies és lélegzetelállító kollekcióját.

Scholl 2011-es őszi-téli Footwear cipő kollekció

Divat
Nem, nem… most nem egy új diétát vagy sportot mutatunk be, hanem a vadonatúj Scholl cipőket, amelyekért igazán hálásak lesznek a lábaid!

Vágó Réka és Kárpáti Róbert közös ékszer kollekciója

Divat
Vágó Réka, Kárpáti Róberttel együtt létrehozott őszi kapszula ékszer kollekciója bevezeti viselőit az éjszakai erdőbe, ahol pislákoló fények mutatják az utat a tisztás felé.

Megérkezett Jennifer Lopez ruhakollekciója

Divat
Azt már eddig is tudtuk, hogy J.Lo imádja a cipőket és saját néven futó cipőmárkája is van. Azonban, hogy még több Jennifer Lopez cuccunk legyen nem kell tovább várni, hiszen a latin díva a KOHL márkával együttműködve, piacra dobta saját ruhakollekcióját is!

Íme a Black Drama tervezőjének, Benus Daninak az aktuális cipői

Divat
Íme Benus Dani 2011-es tavaszi-nyári cipő kollekciója.

Tomcsányi Dóri szivárvány kollekciója

Divat
Ismerkedj meg egy újabb hazai tervező, Tomcsányi Dóri szivárvány kollekciójával. Ragyogó sárgák, szemkápráztató zöldek, buja pirosak, kislányos rózsaszínek várnak arra, hogy a te őszi ruháidba is belecsempésszék a vidámságot.

Íme a Black Drama tervezőjének, Szegedi Katának az aktuális kollekcióját

Divat
Most bemutatjuk a Black Drama egyik kis feketéjét megtervező Szegedi Kata aktuális kollekcióját!

A Springfield online üzletet nyit Magyarországon

Divat
Mit szólnál, ha a Springfield legújabb kollekciói ott sorakoznának a bejárati ajtód előtt? Augusztus 18-tól akár ez is megtörténhet.

Dora Abodi 2012 őszi téli kollekció

Divat
Igazán izgalmas és egyedi lett az új 2012 őszi téli Abodi Dóra kollekció.

Íme a Black Drama egyik tervezőjének, a Je Suis Belle-nek az aktuális kollekciója

Divat
A Maybelline New York és a JOY közös nyereményjátékában, a Black Dramaban a Je Suis Belle is megálmodta a tökéletes kis feketét. Most bemutatjuk az aktuális, nyári kollekciójukat is!

Megérkezett Charles Vögele új irodai kollekciója

Divat
Sokan dolgoznak olyan irodákban, ahol nem szabad decens megjelenésükből egy percig sem engedni. Attól, hogy ruháid konzervatívak, még lehetnek nagyon is stílusosak. Tekintsd meg velünk a Charles Vögele legújabb lookbookját, amit a legelegánsabb dolgozó nők számára terveztek!