Cikkek a(z) sony rovatból

Az 5 legjobb decemberi DVD, amit muszáj beszerezned és megnézned!

Tipp
Ha úgy érzed, kicsit sok már a karácsonyi nyüzsgésből, a folyamatos rokon látogatásokból, hívd össze a barátnőidet egy jó kis pletykálkodásra és tartsatok egy csajos moziestét is! A választást rátok bízzuk, de most mondunk néhány ötletet.

Kávéélmény karácsonyra

Promóciók
Már biztos számos oldalt és katalógust feltúrtál, hogy ötleteket meríts a tökéletes, vagy legalábbis ahhoz közelítő karácsonyi ajándékhoz.

Feszes és üde arcbőrt szeretnél karácsonyra? Próbáld ki ezeket! Top 5 arcápoló

Szépség
Az év végi hajrá sajnos a bőrödön is meglátszik? Szánj magadra pár percet és hozd formába a bőrödet. Ezek a termékek segítenek, hogy mindenkit elkápráztass a fa alatt.

Újabb karácsonyi ajándék tippek: Lepd meg szeretteidet ékszerrel!

Divat
Unod már, hogy mindig pulcsit, zoknit, sapkát, esetleg nyakkendőt ajándékozol? Jó lenne valami tartósabb, elegánsabb megoldás? Ha így érzel, az azt jelenti, eljött a pillanat, ideje az ékszerek felé nyitni! Nincs is szebb ajándék egy csillogó karkötőnél, fülbevalónál, esetleg óránál, amit a megajándékozott mindig viselhet, és mindig te jutsz róla az eszébe! Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeállítottuk egy kis gyűjteményt a kedvenc darbjainkból, ráadásul azt is megsúgjuk, melyiket kinek ajándékozd.

Igor tippje: Hogyan viseljünk bársonyból készült ruhát!

Divat
Sokan azt gondolják, hogy a bársony anyag csak az idősebb korosztálynak való. Pedig nem! :) Szimplán csak arra kell figyelni, hogy mivel párosítod.

10 tipp, hogyan találj magadnak gyorsan pasit karácsonyra

Szerelem
Nincs kivel elmenj a karácsonyi bulikra? Nem tudsz kihez hozzábújni karácsony este? Ne aggódj, gyorsan megváltoztathatod a helyzetet, ha odafigyelsz pár dologra. Következő tippjeink segítségével te is megszerezheted álmaid férfiját karácsonyra!

Ilyen a karácsony a Louboutinnál - Fotók!

Divat
Christian Louboutin ikonikussá vált vöröstalpú topánjairól minden lány álmodik, és ha olyan szerencsés, hogy egyet megszerez valaki magának, azt óriási becsben tartogatja. A francia cipőtervező egy-egy magassarkú darabja igazi műremek. Most a saját butikjainak kirakatát díszíti egy sajátos Louboutin karácsonyfa, ami mellett egyszerűen nem lehet csak úgy elsétálni.

Triumph Karácsonyi Kívánságküldő

Promóciók
Szeretnél egy igazán dögös Triumph fehérneműt karácsonyra? A párod meglepne karácsonyra álmaid fehérneműjével, de nem szeretne sután toporogni egy üzletben, mivel nem tudja melyik lenne tökéletes számodra?!? Most itt a megoldás!

5 trendi kiegészítő 5000 Ft alatt

Divat
Mutatunk nektek 5 apró kis trendi kiegészítőt, amit idén karácsonyra bátran megvehetsz magadnak is!

Decemberi lemezajánlók - ha már unod a karácsonyi zenéket

Tipp
Unod már a Jingle Bells-t és Michael Bublétől a falra mászol? Na jó, az utóbbi eléggé kizárt, de azért most ajánlunk nektek néhány olyan új, mostanában megjelenő albumot, ami harangoktól, csilingeléstől, angyalkáktól, hallelujától és Ave Maria-tól garantáltan mentes.

10 könnyű, de elegáns frizura tipp karácsonyra!

Szépség
A nagy karácsonyi ebédeken, és vendéglátás során általában ki szoktunk öltözni. Ilyenkor nem csak az új ruháinkba ragyoghatunk, hanem percek alatt elkészíthetjük a legszebb frizurákat, hogy elvarázsoljunk mindenkit a partikon.

Karácsonyi készülődés az Instagrammal - Hangulatos fotók!

Tipp
Az Instagram remek módja annak, hogy a bennünk élő kis fotós kibontakozhasson. Az ember saját nézőpontjából mutathat meg egy-egy témát. És persze mindenkinek más kép villan be egy adott témáról. És mivel annyira imádunk a közelgő ünnepekre gondolni, így mi más lehetne a téma, mint a karácsony!

5 dolog, amit semmiképp ne adj ajándékba karácsonyra!

Tipp
Évről évre mindenki számára nagy fejtőrést okoz az ajándékvásárlás. Sokszor eltaláljuk a tökéletes meglepetést, de sajnos van, hogy nagyon mellé lövünk. Ezekből a bakikból az évek során kialakult egy fekete lista, amelyet most megmutatunk nektek, nehogy ti belessetek ezekbe a hibákba!

Személyes ajándék Karácsonyra

Promóciók
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a számodra legfontosabb személyeket? Íme egy stílusos ajándék, amelyről mindig a közös emlékeitek jutnak majd eszébe.

Még szebbé tesszük a karácsonyod a JOY adventi naptárával!

Promóciók
Látogass el a www.joy.hu/xmas oldalra az adventi naptárért és a TOP100 ajándékkeresőért!

3 különleges ajándék tipp karácsonyra a pasidnak

Tipp
Minden párkapcsolatban élő lánynak fejtörést okoznak az ünnepek. Mindig nehéz eltalálni egymásnak a tökéletes ajándékot, főleg, ha már jó ideje vagytok együtt és nagyrészt minden ötletet ellőttél már. A következők segítségével azonban te is tudsz majd újat mutatni a párodnak, aminek biztosan fog örülni!

Karácsony a Kávébabával

Promóciók
A Douwe Egberts Omnia egy meglepetéssel készült az idei karácsonyra: novembertől már a boltok polcain is megtalálható a különleges, ünnepi kiadású Omnia Classic, amelyen egy ikonikus figura, a Kávébaba köszön visszaránk.

7 cuki karácsonyi köröm minta!

Szépség
Szeretnéd feldobni picit a manikűrödet az ünnepekre, de nem tudod, hogy milyen színben pompázzanak a körmeid? Nem is kérdés pedig: hát a karácsony színeiben! Íme 7 cuki karácsonyi minta, segítség gyanánt!

Elegáns és vékonyít is! 5 szexi kis fekete karácsonyi vacsira vagy céges buliba!

Divat
Közelegnek a karácsonyi vacsorák, céges bulik időszaka. Ha gondban vagy, hogy mit vegyél fel, mert most sincs egy rongyod sem, amit felvehetnél, akkor mi most is segítünk!

A Karácsonyi ajándékok legjobbja - CEWE FOTÓKÖNYV!

Promóciók
Kevesebb, mint egy hónap és beköszönt a Karácsony. Az ünnep, amely a legkülönlegesebb alkalom az évben, hiszen minden ember szívét a béke és szeretet érzése tölti el. Izgatottan készülődünk, miközben azon gondolkodunk, milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket Karácsony alkalmából!

Újlaki Karácsonyi Vásár

Promóciók
Első alkalommal kerül megrendezésre december 6-23. között az Újlaki Karácsonyi Vásár. Az újonnan elkészült Óbudai Promenádon kézműves mesterek és a magyar konyha széles gasztronómiai kínálata, állatsimogató, számos zenei program és az Üvegtigris-lakókocsi várja a vendégeket.

5 tuti páros program téli estékre, nektek!

Szerelem
Mindjárt itt a mínuszokkal, fagyokkal, hóval és nagy hideggel tarkított tél, amikor nem csak a kedvünk, de a program lehetőségeink is rohamosan csökkennek. De nem szabad szomorkodni, csak alkalmazkodni az évszak viszontagságaihoz. Következő tippjeink segítségével ti is remekül érezhetitek magatokat!

Ezt ajánljuk az ünnepekre! A 10 legjobb karácsonyi film!

Tipp
Lassan fejünkön a nagy karácsonyi készülődés és ilyenkor elmaradhatatlan kelléke ennek az időszaknak a karácsonyi filmnézés. Mi most összegyűjtöttük neked a 10 legjobbat, amit nem szabad kihagyni idén sem!

Ezt hallgasd az ünnepek alatt! 7 csodaszép karácsonyi lemez

Tipp
Karácsonykor nem csak sok ajándék és a feldíszített lakás láttán jövünk igazán hangulatban, hanem ehhez az érzéshez hozzájárul a zene is. Nincs is annál hangulatosabb, mint mikor egy finom vacsora után, vagy ajándékozás közben meghallgatunk pár karácsonyi zenét. Következő tippjeink segítségével most ti is hamarabb kerülhettek a karácsonyi hangulat bűvöletébe.

CSONDOR KATA: Hóban ébred... - az ünnep dalai

Promóciók
Érkezik 2012 tökéletes karácsonyi ajándéka: 10 ünnepi dal egy csodálatos új CD-n!