Cikkek a(z) film rovatból

Szemfényvesztők - Az első 4 perc

JoyTV

Cannes-i Filmfesztivál az Instagramon - Galéria!

Sztárok
Az Instagramon is most minden a 66. Cannes-i Filmfesztiválról szól. Most össze is gyűjtöttünk néhány képet, hogy bemutassuk, hogyan látják akár a sztárok, akár a helyszínen jelenlévő rajongók az eseményt.

A 2013-as Cannes-i Filmfesztivál eddigi legszebb ruhái

Divat
Május 15-én, két napja elkezdődött a 66. Caness-i Filmfesztivál Steven Spielberg filmproducer elnökletével. Bemutatták A nagy Gatsby-t, Emma Watson már villantott, Cindy Crawford is megmutatta, hogy 47 évesen is bombanő és már rengeteg híresség végigvonult szebbnél szebb ruhákban a vörös szőnyegen. Ezekből mutatjuk meg a számunkra legjobban tetszőket.

Keira Knightley Coco Chanel bőrébe bújt!

Sztárok
A gyönyörű színésznő a divatvilág legikonikusabb alakját játssza egy új filmben, amit nem más rendezett, mint a Chanel divatház kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld!

Pénteki Pasi #19 - Tahmoh Penikett

Sztárok
Ismeritek Tahmoh Penikettet? Lehet, hogy a neve nem cseng ismerősen, de az arca biztos ismerős lesz! A hamarosan hazánkban bemutatásra kerülő Acélember című film stáblistáján bukkantunk a nevére, és persze, hogy a kíváncsiságunknak nem tudunk parancsolni, kedves lányok, ma őt fogjuk bemutatni nektek!

Házimozizz! Ezt a két filmet láttad már?

Tipp
Ha a hétvégén egész nap a természetben voltál, péntek és szombat este kibuliztad magad, sportoltál és ki is takarítottál és már annyi erőd sincs, hogy elmenj a legközelebbi moziba? Akkor kapcsold be a DVD lejátszód és nézd meg az általunk ajánlott két film egyikét. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

Megérkezett! Nézd meg Beyonce H&M-es videóját!

Divat
Elkészült Beyonce H&M-es kampányvideója, ami extra hosszú lett, extra sok trendi fürdőruha látható benne, szuper szexi benne az énekesnő, aki még fekete hajjal is feltűnik a kisfilmben. Nézzétek csak!

Isla Fisherék átvernek mindenkit!

Sztárok
Na, nem kell megijedni, sem csalódni a színésznőben. Isla csak vadonatúj filmjében lesz igazi szemfényvesztő - és méghozzá milyen jó! Néhány társával még egy bankot is sikerül kirabolnia!

Új kollekciót ihletett meg a Halálos Iramban 6. része

Divat
Úgy tűnik, annyira menő lett a Halálos iramban-sorozat, annak sztárjai és az általuk viselt ruhák, hogy már saját divatkollekciót is alapítottak a tiszteletükre.

A nagy nap - Exkluzív összeállítás

JoyTV

Beyonce után Rihanna is dokumentumfilmmel lepi meg rajongóit

Sztárok
Május 7-én jelenik meg Rihanna koncert-dokumentumfilmje, amelyet a 777 turné alatt rögzítettek. Ennek érdekessége, hogy 7 különböző országban 7 nap alatt adott 7 koncertet az énekesnő és a helyszínek között egy Boeing 777-es repülőn utazott. Ja, és nem mellesleg a hét éven belül kiadott hetedik, Unapologetic című stúdióalbumának dalai hangzottak el a koncerteken. Meg majd a DVD-n is.

MTV Movie Awards 2013 - A nyertesek és a ruhák

Divat
Tegnap tartották a 2013-as MTV Movie Awards-t, ahol egy fergeteges estén kitüntették az elmúlt időszak legjobb alkotásait. Rebel Wilson, a show házigazdája például két Arany Popcorn-díjat zsebelhetett be. És hogy melyik lett az év filmje? Naná, hogy A bosszúállók!

Nejem, nőm, csajom DVD előzetes

JoyTV

Extrák és sosem látott jelenetek a Twilight utolsó két részéből!

Tipp
Twilight rajongók figyelem! Akinek nincsen meg a film utolsó, Hajnalhasadás című részének első és második része DVD-n, az most szerezze be őket! A legfrissebb kiadások ugyanis tele vannak kimaradt jelenetekkel és szuper extrákkal!

Pénteki Pasi #15 - Josh Hutcherson

Sztárok
Kivel randizott Vanessa Hudgens? Majd mi megmutatjuk, ugyanis a heti "Pénteki Pasi" választottunk után kutakodva akadtunk erre az információra, természetes, hogy felkeltette az érdeklődésünket! Josh Hutchersszel, pontosabban a hangjával május 23-ától találkozhattok a moziban, ha eredeti szinkronnal nézitek meg a Zöld urai című filmet.

Kibékült Kristen Stewart és Robert Pattinson!

Sztárok
Két hónap különlét után egy nagyon közeli barátjuk szerint a Twilight filmek főszereplői, Kristen Stewart és Robert Pattinson újra egy párt alkotnak.

A burok - Válaszd a küzdelmet - összeállítás (12)

JoyTV

Accordzéâm-Koncert a Cserepesházban

Promóciók
Hallgass bele bemutatkozó kisfilmükbe, és megérted, miért is ajánljuk őket!

Selena Gomez és Vanessa Hudgens együtt rosszalkodnak

Sztárok
Hirtelen lett vége Selena Gomez és Vanessa Hudgens gyerekkorának! Kedvenceink ugyanis végre kibújtak az ártatlan kislány szerepből. Legújabb közös munkájuk a Spring Breakers - Csajok szabadon című filmjükben igazi belevaló, dögös, de nagyon zűrös csajokat alakítanak.

A burok - Válaszd a szerelmet - összeállítás

JoyTV

Nyerj páros belépőjegyet a Kéjlak című film premier előtti vetítésére!

Promóciók
Válaszolj két kérdésre, és mozizz!

Nyerd meg Justin Timberlake új filmjét DVD-n!

Promóciók
Ha szeretnéd megnyerni a 3 db Az utolsó csavar DVD egyikét, akkor válaszolj helyesen az alábbi kérdésre!

James Franco szőke lett - Fotó!

Sztárok
Márciusi számunk pasiportré rovatában James Francoval találhattok egy interjút, aki többek közt új filmjéről, az Óz a hatalmasról is beszél. Ez utóbbi premierje nemrég volt, amin a színész mindenkit meglepve szőke frizurával jelent meg

Az 5 legjobb film, amiben Jennifer Lopez játszik

Tipp
Jennifer Lopez ingatlan ügynök lett! Szerencsére csak legújabb filmje, a 'Parker' kedvéért, amiben nagyon szeretjük. Ismertek minket, el is gondolkoztunk azonnal, mikor és milyen filmben láthattuk őt az utóbbi időkben. Ti tudtátok, hogy már 35 filmben szerepelt karrierje során!?!? Nos, elkezdtünk válogatni és most megmutatjuk, melyik azaz 5 filmje, amit nagyon szeretünk. Nektek melyik a kedvenc Jennifer Lopez filmetek?

Colin Firth végre megmutatja!

Sztárok
Ne gondoljatok azonban nagyon merész vagy erkölcstelen dologra, hiszen Colin Firth, vagyis az örök Mr. Darcy csak boxer alsóig vetkőzik legújabb filmjében.