Cikkek a(z) más rovatból

Összeolvadás Éjszakája az ózdi Monster Beach-en

Promóciók
Június végén elképesztő show-val, dögös Mix’n’Dancer lányokkal és jéghideg Bacardí&Coke-kal veszi kezdetét az Összeolvadás éjszakája partysorozat. Az első állomás helyszíne az ózdi Monster Beach.

Brad Pitt szívesen forgatna Selena Gomezzel

Sztárok
Nehéz lehet az egyik percről a másikra gyermeksztárból, gyönyörű szinésznővé válni. Amikor viszont Brad Pitt azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna vele, akkor nyilvánvaló, hogy amit Selena csinál, az jó.

WestEnd a FEMCAFE BIKINI TOUR következő állomása

Promóciók
Ünnepeld meg a nyár beköszöntét egy fergeteges divatshow-val a FEMCAFE BIKINI TOUR 2013 következő állomásán.

Átváltoztatjuk: Puskás Angéla 1. rész - A frizura

JoyTV

Amerikai álom - Kásás Tamás miniinterjú

Sztárok
A szexis sportoló élete egészen megváltozott az elmúlt egy évben, amióta visszavonult olimpikon lett. Los Angelesből hazatérve kaptuk el egy rövid interjúra Kásás Tamást (36) a Tesco strandvízilabda sajtótájékoztatóján, ahol mint az esemény fővédnöke vett részt. Az egykori vízilabdázó örömmel mesélt nyári terveiről is a Joy olvasóinak!

Rihanna 5 legszebb és legjobb sminkje

Szépség
Van, aki ragaszkodik az egyszer már jól begyakorolt sminkhez, és van, aki szeret kísérletezni. Rihanna kétségkívül a második kategóriába tartozik: szinte minden új sminktrendet kipróbál a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával. Ha épp inspirációt keresel a hétvégi buli-arcodhoz, nézd meg képeinket, hiszen kiválasztottuk Rihanna 5 legszebb sminkjét!

Hazánkba érkezik a pár, akik körbeházasodják a világot!

Tipp
Már biztos Ti is hallottatok arról a brit menyasszonyról és vőlegényről, akik gyakorlatilag körbeházasodják a világot. Nos, a pár hamarosan kis hazánkban is örök hűséget fogad egymásnak!

Bradley Cooper újra szingli!

Sztárok
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Bár a jó hírünk az, hogy Bradley Cooper szíve újra szabad, szakított ugyanis 20 éves modell barátnőjével, de be kell valljuk, nagyot csalódtunk benne azért, ahogy mindezt tette.

Neked bejön Bradley Cooper új stílusa?

Sztárok
Rövidebbre vágatta frizuráját a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper és most nem tudjuk eldönteni, hogy a macsósan hátrafésült állig érő hosszú haj vagy a mostani rövidebb fazon áll jobban neki. Segítsetek nekünk eldönteni!

Modell lett Elisbeth Hurley unokaöccse

Divat
Egy új, fiatal csillag tündököl a férfi modell világban. Ő pedig a 16 éves Miles Hurley, aki nem más, mint a volt topmodell és színésznő, Elisabeth Hurley unokaöccse.

Angelina Jolie visszatért a vörös szőnyegre

Sztárok
Először jelent meg a nyilvánosság előtt Angelina Jolie, mióta kiderült, hogy rákmegelőző mellműtétje volt. A színésznő férjével is mutatkozott a vörös szőnyegen és szemlátomást ragyognak a boldogságtól.

Életre keltett emlékek a HTC One-nal

Promóciók
A minket körülvevő világ állandóan változik, miért ne adná vissza ezt a dinamikát a fotógalériánk is? Legyen szó egy családi grillezésről vagy a barátnőnk esküvőjéről, a HTC One segítségével egyedi és életre szóló tartalmakat állíthatunk elő, akár egy gombnyomással.

Zac Efron volt barátnőjével randizik Taylor Lautner

Sztárok
Zac Efron régóta randizott a nemrég befutott színésznővel, Maika Monroe-val, de most úgy tűnik, hogy a lány tovább állt és egy másik nagy színész mellett kötött ki, aki nem más, mint Taylor Lautner. A páros tegnap randevúzott egy Los Angeles-i baseball meccsen, ahol le is fotózták őket együtt

Emma Watson igazi nőként pózol a W magazin címlapján!

Sztárok
Emma Watson felnőtt, ez tény. Nem is bizonyíthaná ezt jobban más, mint a sztár fotós, Michael Thompson képei a W magazine június-júliusi címlapján és belső anyagában.

Pénteki Pasi #21 - Jamie Campbell Bower

Sztárok
Nagyon érdees dologra lettünk figyelmesek a pénteki szexi pasi rovat készítése során. Egyre több jóképű angol fiatalemberre bukkanunk, és mutatjuk be nektek. Hiába, a brit-mánia időről időre felüti a fejét, de nincs mit tenni, hiszen a bemutatott pasik nem csak jóképűek, még tehetségesek is. Ezek után biztos nem lehet kérdéses, hogy mai választottunk szintén a Szigetország szülötte, kedves lányok, ő nem más, mint Jamie Campbell Bower.

5 ok, amiért TILOS a szex az első randi után

Szerelem
Mindannyian voltunk már olyan szórakozóhelyen péntek este, ahol, mondjuk, tequila-akció volt. Ha tequila-akció van, akkor az ember hajlamos hirtelen meginni ötöt-hatot. Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy ilyenkor elsöprő vágyat éreztünk arra, hogy a hetediket egy rokonszenves, ellenkező nemű ismeretlen testnyílásából (köldök!) hörpintsük ki. Akivel még csak tizenöt perce ismerjük egymást. Na, ilyenkor nem szabad kimenni a diszkó háta mögé, a csalitosba.

Beyonce megint terhes?? Eláruljuk!

Sztárok
Azt pletykálják, hogy Beyonce Knowles lassan másfél évvel első gyermeke születése után most újra várandós.

Keira Knightley Coco Chanel bőrébe bújt!

Sztárok
A gyönyörű színésznő a divatvilág legikonikusabb alakját játssza egy új filmben, amit nem más rendezett, mint a Chanel divatház kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld!

Te kölcsön szoktad adni a kedvenc ruhádat?

Promóciók
Nézzétek csak, milyen képekre bukkantunk, a Kardashian testvérek egymás között cserélgetik a ruhákat!

Színes, formás, és olyan mint Te, mi az?

Promóciók
A vadonatúj Opel ADAM!

Ébredj a természettel, szépülj tavasszal!

Promóciók
A szép emberről már őseink is egészséget tételeztek fel. A szépség figyelmet kelt, látványa önmagunknak is és másoknak is örömet okoz. Mai rohanó világunkban elengedhetetlen, hogy nemcsak öltözködésünkre és felszínes kinézetünkre helyezzünk nagy hangsúlyt, hanem a látszólag apró, kis részletek­re is odafigyeljünk, hiszen a külvilág először a megjelenésünk alapján ítél meg bennünket. Szépségünkhöz szorosan hozzátartozik az ápolt, szép köröm, egészséges, fénylő haj és szép bőr.

Újra együtt az álompár! Bizonyító fotó!

Sztárok
Még egy fél évig sem bírta egymás nélkül az álompárnak titulált Selena Gomez és Justin Bieber, máris úgy tűnik, hogy újra egy párt alkotnak.

Kibékült a Gossip Girl álompárja! Chuck Bass szíve újra foglalt!

Sztárok
Bár 4 év járás után tavaly szakított Ed Westwick és Jessica Szohr, most úgy tűnik, újra egymásra találtak.

Ez az igazi nyári randifrizura!

Szépség
Egy igazi randifrizurát fedeztünk fel a tavasz-nyári kifutókon. Ez pedig nem más, mint a természetes szépség hangsúlyozása.

Formás idomú sztárok, akik elégedettek alakjukkal

Sztárok
Bár még mindig inkább a csontsovány nők számítanak korunk szépségideáljának, szerencsére egyre több olyan modell és híresség van, akik felvállalják kerekdedebb idomaikat és nem tágítanak ettől. Nem diétáznak, nem kínozzák magukat, ellenben egészségesen élnek, étkeznek és mozognak. Lássunk néhány ilyet!