Cikkek a(z) film rovatból

Adele Madonna nyomdokaiba lép

Sztárok
Végre megerősítették a hírt, amiről eddig is pletykáltak: Adele fogja énekelni az új James Bond-film, a 007 - Skyfall főcímdalát.

Programajánló: egy hotel, tele fura lakókkal

Tipp
Ha igazán szeretsz néhány órára kikapcsolódni a pároddal, és újra gyerekként lelkesedni, most nagyon figyelj, van egy ajánlatunk!

Jean Paul Gaultier így látja Lady Gagát! Interjú!

Sztárok
Exkluzív interjút adott Lady Gaga Jean Paul Gaultiernek a hírnév előtti és utáni életéről. A Gaultier: Így látom Gagát című filmet szeptember 12-től Ti is megnézhetitek az AXN Playerben.

Kristen Stewart bombaformában! Fotó

Sztárok
A Robert Pattinsonnal nemrégiben történt szakítása után úgy tűnt, hogy nem fog hamar helyrejönni a 22 éves színésznő. Azonban a legújabb filmje bemutatóján elképesztően szexi szerelésben jelent meg és csak úgy ragyogott.

Betiltották Brian Atwood szexis, meztelenkedős cipőreklámját! Videó!

Divat
Brian Atwood szexi új kampányfilmjét, amelyben a gyönyörű Candice Swanepoel szerepel enyhén szólva hiányos öltözékben, betiltották New Yorkban, mert az Upper East Side hirdetési felületeit és a taxikban futó reklámokat felügyelő bizottság túlságosan erotikusnak találta.

Salma Hayek halogatja a visszavonulást

Sztárok
Úgy tűnik, Salma Hayek halogatja a visszavonulást - szerencsénkre! Korábbi szerepe után - Oliver Stone filmjében kemény és határozott főnökasszonyt alakít egy drogkartell élén - most újra komikusi oldalát csillogtatja meg.

Hatalmas sikert aratott Ben Affleck saját rendezésű filmje!

Sztárok
Ben Affleck új filmje, Az Argo-akció hatalmas sikert aratott a Torontói Filmfesztiválon, már most az egyik legnagyobb Oscar-esélyes filmnek tartják.

Keira Knightley a visszavonulást tervezi

Sztárok
Főállású feleség, aztán főállású anya lesz Keira Knightley és tervei szerint jó pár évre visszavonul a filmezéstől miután férjhez ment James Rightonhoz, a Klaxons együttes énekeséhez.

Az 5 legjobb kötelező olvasmányból készített film!

Tipp
Oh igen, mindannyiunk emlékeiben élnek a kötelező iskolai olvasmányok, aminek bár nehezen álltunk neki, átverekedtük magunkat rajta, és talán a végén meg is szerettük. De mennyivel egyszrűbb lett volna, ha már akkor elérhető lett volna mozi változatuk is, és röpke másfél óra alatt, popcornnal és kólával a kézben sajátíthattuk volna el a tananyagot... Összeszedtünk neked 5 olyan filmet, ami egy könyv adaptációja. Jó szórakozást!

Így készült a Mango új Kate Moss-os kampányfilmje

JoyTV

Lilu elárulta, melyek voltak a kedvenc slágerei

Sztárok
A Házibuli filmzenéje volt az első kedvenc, a Metallicát hívta segítségül bánatában, forgatás előtt pedig Christina Aguilera inspirálta. Lilu számtalan meghatározó slágerre emlékszik vissza életéből, kedvenceit hallgatva pedig bármikor szívesen idézi fel az egykori emlékeket.

Tanuld meg a Step Up 4 flashmob táncát! Oktató táncos videó!

Tipp
Akik megnézik a Step Up 4 legújabb részét a következő egy hétben, a film előtt egy közel két perces klipet is megtekinthetnek a múlt heti flash mobról.

Újra együtt a legendás páros!

Sztárok
Ha Martin Scorsese új munkába kezd, ott biztosan feltűnik a sármos Leonardo DiCaprio is. Augusztus 26-án indultak el a páros új filmjének, a The Wolf Of Wall Street-nek a munkálatai New Yorkban.

Nyerj Bosszúállók-os pólót!

Promóciók
Augusztus 29-én érkeznek A bosszúállók (12) DVD-n, BD-n és 3D BD-n is, amelynek kapcsán a filmforgalmazó felajánlott 3 pólót. Ha szeretnétek megnyerni, válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésekre!

25 éves a Dirty Dancing

Sztárok
Bébit senki sem ültetheti a sarokba - már 25 éve.

Így készült az őszi Halle Berry-s Deichmann reklámfilm! Fotók!

Divat
A Deichmann leforgatta őszi-téli reklámfilmjét, amelyben Halle Berry, a 5th Avenue by Halle Berry arca szerepel. A forgatásról készült fotókat és a kész kampány képeket most Ti is megnézhetitek nálunk!

Mindenki ismeri és szereti Tedet!

Tipp
Folytatja diadalmenetét a Ted című vígjáték, amiben Mark Wahlberg próbál megszabadulni életre kelt és felnőttként viselkedő plüss mackójától.

Minnie egér a kifutón!

Divat
A Disney híres rajzfilmkaraktere megihlette a londoni divathét tervezőit is. Richard Nicoll, Giles Deacon, Lulu Guinness és még sokan mások megálmodták saját verziójukat Minnie egérből, és mi már alig várjuk, hogy láthassuk a végeredményt!

Sztárok, akik egy filmszerepért változtatták meg külsejüket

Sztárok
Egy sztár, legyen szó bármilyen híres és sikeres személyről, egy filmszerepért bármire képes. Ha kell, lefogy, ha kell, meghízik, de ha kell, teljesen megváltoztatja a külsejét. Olyannyira, hogy sokszor rá sem ismerünk az új énjére. Íme 3 sztár nagy átalakulása.

Fotók Az emlékmás berlini premierjéről!

Sztárok
A napokban tartották meg Az emlékmás című film berlini premierjét, amin a film sztárjai is megjelentek. Íme néhány fotó a vörös szőnyegről!

Kertvárosi kommandó (16) - előzetes

JoyTV

Glee-koncertfilm az HBO-n

Promóciók
Újabb különleges koncertfilmet mutat be az HBO, melyben az itthon is vetített zenés sorozat, a Glee - Sztárok leszünk! szereplői lépnek fel. A Glee: Koncertfilm szeptember 1-jén eredeti nyelven, magyar felirattal látható a csatornán.

Így tartja formában magát Jessica Biel

Sztárok
Jessica Biel nyaralni ment, amit nagyon megérdemelt, hiszen Az emlékmás című film elkészítése kemény menet lehetett. Ám a színésznő a forgatások után sem ereszt le. Sőt, ahogy eddig is, úgy ezután is minden nap edz vagy jógázik vagy fut vagy... mindegy, csak mozogjon valamit.

50 éve halt meg Marilyn Monroe

Sztárok
2012. augusztus 5-én lesz 50 éve, hogy elhunyt a filmdíva és szexszimbólum. Bár már fizikálisan nincs közöttünk, de képei még mindig, mindenhol megtalálhatók, és mítosza semmit sem halványodott.

Az acélember (12E) előzetes

JoyTV