Cikkek a(z) interj rovatból

Ilyen volt az idei Brit Plus Size Divathétvége! Interjú a szervező csapat magyar tagjával!

Divat
Lezajlott a második Brit Plus Size Fashion Weekend, amelyről az egyik szervező, a magyar származású Szkiba Zsuzsanna (a BPSFW közösségi média kommunikációs managere) mesélt a JOY.hu-nak.

4 kérdés az angol Plus Size Fashion Weekend szervezőihez

Divat
2014. Február 14-15-én második alkalommal kerül megrendezésre a British Plus Size Fashion Weekend, ahol minden a plus size nőkről szól majd London szívében. Tudj meg még többet az eseményről egyenesen a szervezőktől.

Exkluzív! Videó interjúk az Amerikai botrány főszereplőivel

JoyTV

5 kérdés Larion Oscarhoz, a Maybelline sminkmesteréhez

Sztárok
Íme egy mini interjú a Maybelline mestersminkesével, Larion Oscarral, aki elmeséli, mióta dolgozik a szakmában, merre járt, kikkel dolgozott és találkozott ez idő alatt, elárulja ars poeticáját és azt is megtudhatod, mivel foglalkozott, mielőtt sminkes lett.

Ti ezekre voltatok kíváncsiak, mi megkérdeztük tőlük - Íme a ByTheWay kérdezz-felelek interjú

Sztárok
Nemrég a Facebookon meghirdettük, hogy írhattok kérdéseket, amiket mi felteszünk a ByTheWay tagjainak. Nos, már nem kell tovább várnotok, íme a fiúk válaszai! :-)

Így készült - A jogász - összeállítás és interjúk!

JoyTV

Interjú Michelle Pfeifferrel új filmjéről, a Vérmesékről!

JoyTV

Így készült a JOY 2013-as októberi divatanyaga!+ Interjú Galambos Dorinával!

JoyTV

Interjú Nagy Adrival - "Megtaláltam a nagy Ő-t"

Sztárok
Hét évvel ezelőtt tipegett be a popszakmába Nagy Adri (25), aki a kezdeti nehézségeken felülkerekedve mára elérte a célját, és elismert énekesnő lett. Persze a mindennapokban ő is csak egy esendő lány, aki ugyanúgy nem tud ellenállni a szép cipőnek, mint a váratlan szerelemnek!

Levadásztuk a világbajnok vízilabdást! Villáminterjú Szívós Mártonnal!

Sztárok
A magyar férfi vízilabda-válogatott a hétvégén megnyerte a vizes világbajnokságot. Nekünk pedig sikerült elkapnunk Szivós Mártont (31) egy rövid interjúra!

Alexa Chung webáruháznak modellkedik

Divat
Egyik kedvenc online, ruhákat forgalmazó cégünk, a mytheresa.com indított útjára egy havonta jelentkező portré és interjú sorozatot igazán divatos és stílusos nőkkel. A sort a brit divat ikon Alexa Chung nyitja.

Vettel a Pepe Jeans arca!

Sztárok
Nagyinterjú Sebastian Vettellel sportról, stílusról, magánéletről.

Interjú a szexi magyar férfimodellel, Keindl Dáviddal!

Divat
Olvassátok el rövid kis interjúnkat az ismert és szuper szexi hazai férfimodellel, Keindl Dáviddal, aki mesél kedvenc fotózásáról, barátnőjéről és arról is, hogy mit néz meg először egy lányon.

Ryan Reynolds sok gyereket akar, de nem csak fiúkat

Sztárok
Ryan Reynolds a Details magazinnak adott interjújában elmondta, hogy ő is és felesége, Blake Lively is nagy családot akarnak, viszont attól nagyon fél a szexi színész, hogy csak fiai lesznek. Mert ezt viszont nem akarja.

Baronits Gábor ad a külsejére

Sztárok
A Jóban Rosszban fiatal színészét, Baronits Gábort (23) a Design Világnapján, a Dorko cipőmárka buliján kaptuk el egy interjúra, ahol többek között azt is elárulta, hogy mennyire fontos számára az aktuális trend.

Fesztiválozik a Hooligans - Tóth Tibi mini-interjú

Sztárok
A Sziget Fesztivál sajtótájékoztatóján találkoztunk a Hooligans gitárosával, Tóth Tibivel, aki nem csak arról mesélt szívesen, hogy mivel lepik meg idén a Sziget közönségét, hanem a nyári terveiről is!

Az 5+1 kedvenc Ryan Gosling filmünk

Tipp
Júliusi számunk pasiportréjában Ryan Goslinggal találhattok egy interjút. Ez pedig igazán jó apropó volt arra, hogy újra és újra nézegessük a képeit és felelevenítsük a filmjeit. És bár mindegyiket legalább ezerszer láttuk már, a Ryan általa megformált karakterekben újabb és újabb érdekességet találtunk.

Amerikai álom - Kásás Tamás miniinterjú

Sztárok
A szexis sportoló élete egészen megváltozott az elmúlt egy évben, amióta visszavonult olimpikon lett. Los Angelesből hazatérve kaptuk el egy rövid interjúra Kásás Tamást (36) a Tesco strandvízilabda sajtótájékoztatóján, ahol mint az esemény fővédnöke vett részt. Az egykori vízilabdázó örömmel mesélt nyári terveiről is a Joy olvasóinak!

Sztárok a vörös szőnyegen - Radics Gigi

JoyTV

Sztárok a vörös szőnyegen - Szabó Zsófi

JoyTV

Sztárok a kanapén Istenes Bencével - 8. rész: Janicsák Veca

JoyTV

Sztárok a kanapén Istenes Bencével - 7. rész: Lola

JoyTV

Sztárok a vörös szőnyegen - Rúzsa Magdi

JoyTV

Sztárok a vörös szőnyegen - Sarka Kata

JoyTV

Sztárok a kanapén Istenes Bencével - 6. rész: Kővári Marci

JoyTV