Cikkek a(z) mag rovatból

Robert Harling: ACÉLMAGNÓLIÁK - színjáték két részben

Promóciók
Az Acélmagnóliák októbertől ismét megtekinthető a budapesti Játékszín színpadán!

Shakira többet repül, mint egy pilóta

Sztárok
Novemberi címlaplányunk annyit ül repülőn, hogy már ő maga is úgy érzi: többet repül, mint egy pilóta.

8 ok, amiért nem olyan tökéletes a bőröd, mint szeretnéd

Szépség
Változtass most, és érezd magad csodásan a csodás bőrödben!

Instalove #38: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Ezen a héten a hírességek babázós hangulatban voltak, cuki képeket posztoltak magukról és kisgyerekeikről. Mi összegyűjtöttük nektek a legcukibbakat!

Szerkesztőségünk kedvencei #6 - A kedvenc sminktermékeink 2. rész

Szépség
Egy kis spirál, rúzs vagy szemceruza - a tökéletes smink elengedhetetlen kellékei. Most eláruljuk, hogy mi mivel sminkeljük magunkat, egészen pontosan hogy kinek melyik a kedvenc sminkterméke.

12 tipp a boldog párkapcsolathoz!

Szerelem
A mai világban nehéz találni már egy rendes, példás párkapcsolatot, vagy legalábbis olyat, ami kívülről annak tűnik. És ha találunk, akkor se dőljünk be mindennek, amit mondanak, hiszen ezeknek a kapcsolatoknak is megvannak a maguk íratlan szabályai, amitől ilyen jók. Most segítünk neked a tippjeinkkel, amikből megtudhatod, hogyan tudod te is még boldogabbá varázsolni párkapcsolatodat!

Pasik Póló Nélkül #34 - Szexi félmeztelen jógázó pasik

Sztárok
Te mivel szoktad indítani a napod? Futással? Tornával? Netán egy kis jógával? Hogy utóbbihoz, illetve magához a naphoz is meghozzuk a kedved, íme néhány szuper szexi, félmeztelen jógázó pasi!

Szerkesztőségünk kedvencei #6 - A kedvenc sminktermékeink 1. rész

Szépség
Egy kis spirál, rúzs vagy szemceruza - a tökéletes smink elengedhetetlen kellékei. Most eláruljuk, hogy mi mivel sminkeljük magunkat, egészen pontosan hogy kinek melyik a kedvenc sminkterméke.

Így készítheted el! Tökéletes tusvonal az első randira - Videó!

Szépség
Az első randin az első benyomás nagyon fontos. Egyértelmű, hogy nem mehetsz smink nélkül egy randira, de egy nagy parti sminkben se állíts oda. Kivéve, ha buliba mentek. De egy esti sétához, egy vacsorához, vagy egy mozihoz elég egy egyszerűbb smink is. Egy egyszerű, de nagyszerű! Ez pedig nem más, mint a tusvonal! Megmutatjuk, hogy készítheted el magadnak tökéletesen otthon!

Szavazz! Ki a legstílusosabb magyar műsorvezetőnő?

Divat
Szerinted ki a legjobban öltözött hazai műsorvezető? Szavazz a szerkesztőségünk által legstílusosabbnak ítélt 12 műsorvezetőnőre és döntsd el Te, hogy ki a legeslegstílusosabb!

Milyen párra vágyunk? #2 - Ilyen nőt akarnak a pasik

Szerelem
Szupermodell alak helyett átlagos testfelépítés, barna haj és semmi piercing, tetoválás vagy szemüveg – ilyen nőről álmodnak a férfiak Magyarországon a Twoo névre hallgató közösségi felfedező oldal szerint.

Scarlett Johansson lett megint a világ legszexibb nője

Sztárok
Hét év után az Esquire magazin ismét hét év után ismét Scarlett Johansson-t választotta meg a világ legszexisebb nőjének.

Nyerj az ÁRKÁD Szegeddel Mark Maddox órát vagy L'Oreal ajándékcsomagot!

Promóciók
Szeretnél Mark Maddox órát vagy L'Oreal ajándékcsomagot nyerni? Elmondjuk, mit tegyél érte!

Tőled is függ, Ő hogyan érkezik a világra!

Promóciók
A kismama hüvelyflórájának épsége hatással van a születendő magzat későbbi egészségi állapotára pl. az immunrendszer érési folyamataira, különböző allergiás kórképek pl. asztma, atópiás tünetek megelőzésére (Wacha és Szijártó 2011).

Legextrémebb sztárrúzsok

Szépség
Idén ősszel és télen nagyon menők lesznek a különleges színű, sötét tónusú rúzsok. Lássuk, hogy mostanában kik voltak azok a hírességek, akik már magukon is kipróbálták ezeket az árnyalatokat. Íme a legextrémebb sztárrúzsok!

2013 legszexibb férfi és női mozisztárjai

Sztárok
Az Empire magazin megszavaztatta olvasóival 2013 legszexibb férfi és női mozisztárjait. Lássuk, kik kerültek be a top 10-es listákba és kik lettek a leges-legszexibbek!

5 ok, amiért szeretjük Bear Grylls-t

Sztárok
A brit túlélőművész a jég hátán és a perzselő sivatag közepén is feltalálja magát. Legújabb életmentő technikáit a Discovery Channel-en nézheted meg. De miért is szeretjük annyira?

InStyle Style Award 2013 - A nyertesek

Divat
Először került megrendezésre Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadója. Az ünnepélyes díjátadót október 2-án este rendezték meg Budapesten, a KIOSK-ban. Lássunk néhány fotót az eseményről és ismerjétek meg a díjátadó nyerteseit!

Jennifer Lopez teste szexibb, mint valaha! Fotó!

Sztárok
Szuperszexi fotót töltött fel magáról az internetre J.Lo, amelyen egy kis haskivillantós farmering és hozzá illő farmergatya van rajta. Ha nem tudnánk, hogy az énekes-színésznő idén töltötte a 44-et, nem mondanánk meg róla...

Neked is kéne?? 3 cuki Ryan Gosling-os kiegészítő!

Sztárok
Ha nemcsak Ryan Gosling (32) filmjeit, hanem őt magát is imádod, akkor tutira bearanyozzuk a napodat! Számtalan jópofa relikviát láttunk már a színészről, de most megmutatjuk a mi kedvenceinket! Ezeknek te is nehezen fogsz ellenállni...

Mire jó a pletykálkodás? Ezek a pletyka pozitív hatásai

Tipp
Pletykálni jó, és szerencsére ezt most már tudományosan is alátámasztották. Egy tanulmány szerint a nők a legkisebb titkot sem tudják magukban tartani fél óránál tovább, és ez rendjén is van. A pletyka kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá tesz, olykor gátlásoldó – és még a szerelmet is erősíti!

Hamarosan már ihatod is A szürke ötven árnyalatát!

Tipp
A világ nagy kedvence most A szürke ötven árnyalata, az erotikus trilógia szerzőjének, E. L. James-nek pedig már régóta kedvence itala a bor. Összekötve a kettőt fogta is magát és piacra dobta a regényfolyam saját borát, méghozzá vörös és fehér változatban is.

Játssz és nyerj A nagy Gatsby DVD csomagot!

Promóciók
Készen állsz egy pazar partira….Leonardo DiCaprioval és Carey Mulligannel? Akkor játssz velünk, és tied lehet a 3 filmes csomag egyike (toll, jegyzetfüzet, post-it, boríték és levélpapír).

Sztárparfümök - 3 sztár új illata

Szépség
Megérkeztek a sztárok legújabb, őszi illatai, melyek elragadóak és ha magadra fújod, egy kicsit a kedvenc sztárod helyébe képzelheted magadat.

Playboy cica lesz Kate Moss

Sztárok
A világ egyik legismertebb topmodellje Playboy cica lesz! A nyuszis magazin ugyanis 60. születésnapja alkalmából kérte fel a 40. életévét betöltő Kate Moss-t, hogy legyen a címlaplányuk. Így duplán ünnepelhetnek.