Cikkek a(z) december rovatból

2012. 12. 21. - Életed utolsó napja?

Astro
Számos jós, vallási prófécia és tudományosnak tartott elmélet jósolta már meg a világvégét, de az eddig egyik meghatározott időpontban sem következett be. Újabban 2012. december 21-ére jövendölik az emberiség utolsó napját.

Nagyvárosi szőrme sikk - Íme 4 divatos szőrme mellény!

Divat
A decemberi JOY-ban Kate Mosson láthattátok, hogy a hétköznapokra egy egyszerű, ám nagyszerű megoldás lehet a szőrmemellény.

Óz és barátai a Furla új kollekcióján

Divat
A decemberi JOY trendi híreiből már tudhatjátok, hogy a Furla új kollekciójának fiatal tehetségek tervezhetnek. Most megismerheted az "Ózos" kollekciójukat!

Nyerj páros belépőt a MAROON5 bécsi koncertjére!

Promóciók
Vedd meg a Maronn5 "Hands all over" című albumát, melyben találsz egy fél kupont. A kupon másik felét a decemberi JOY Zeneajánlójában találod.

Vallanak a pasik: Szexjátékok férfi szemmel

Szerelem
Csak az alapfigurák nem változnak az ágyban. A decemberi JOY-ból megtudhatod, hogy milyen új szextrendek, érdekes és izgalmas játékok hódítanak. Szexadatbázisunkkal felfrissítheted az életed. Itt 3 srác vall arról, hogy milyen intim kapcsolat fűzi őket a segédeszközökhöz és mi a véleményük párjuk erotikus fantáziáiról.

Megjelent a Joy decemberi száma!

Promóciók
Közelegnek az ünnepek, nem véletlen, hogy a decemberi Joy teljes gőzzel azon van, hogy valóban boldogan és felhőtlenül élvezd az Adventet és a Karácsonyt.

Van decemberre programod? Menj Shakira koncertre!

Tipp
Forró este vár Kölnre december 11-én, Shakira európai turnéjának egyik állomása ugyanis ebben a Rajna menti városban lesz. Ide Shakira magyar rajongói is könnyen eljuthatnak. Eláruljuk, hogyan!

Ilyen az élet...

Tipp
December 2-án mutatják be Katherine Heigl és Josh Duhamel közös filmjét, az "Ilyen az élet"-et.

Különleges Belmondo koncert a Szabad az Á-ban!

Tipp
December 28.-án egyedi performansz, meglepetés-vendégek, buli hajnalig.

Lepd meg a pasid!

Promóciók
2009.december 16-17-én, azaz szerdán és csütörtökön fogd kézen a barátodat, tesódat, apukádat, szerelmedet, és menjetek el együtt bármely Douglas parfümériába, ahol ezen a két napon 20% kedvezménnyel tudtok majd vásárolni.

Hazánkban lép fel David Guetta!

Tipp
A világhírű DJ/producer, DAvid Guetta december 18-án hazánkban lép fel!

A JOY magazin és a MANGO shopping party-ja!

Tipp
20% vásárlási kedvezmény az őszi-téli kollekcióból és meglepetések! December 4-5-6!

Hétfőn kezdődik a BuddhaFeszt

Astro
December 14-től 20-ig a budapesti Gödör Klub egyedülálló, és izgalmas programokkal vár mindenkit.

Britney Spears új album

Sztárok
Britney Spears egy fantasztikus, vadonatúj stúdióalbummal tér vissza, mely az énekesnő 27. születésnapján jelenik meg, 2008. december 2-án.