Cikkek a(z) nba rovatból

Az idei tavasz frizura trendjei - Fő a természetesség

Szépség
Ebben a szezonban nem kell túlgondolni a hajformázást, vagy órákig a tükör előtt erőlködni a tökéletes eredményért. A lényeg hogy üde, természetes hatást érj el!

Ex-sztárpárok, akik szakítás után barátok maradtak

Sztárok
Szakítás után jóban maradni az exünkkel nem könnyű. A sztároknak sem az. Miért is lenne!? Azonban köztük is akadnak jó néhányan, akik az együtt töltött idő ellenére is barátok tudtak maradni azután, hogy szakítottak/elváltak.

Reality sztárral vakációzik Dakota Johnson

Sztárok
A szürke ötven árnyalatának sztárja, Dakota Johnson csajos nyaralást tart éppen Cancunban, Mexikóban.

Először mutatta meg kisbabáját Kelly Rowland - Cuki fotó!

Sztárok
Az Essence magazinban látható először a Destiny's Child énekesnőjének első gyermeke.

Extrém és vagány esküvői ruha trendek

Divat
Hamarosan itt az esküvői szezon kezdete, ezért körülnéztünk a legújabb ruhatrendek között. A klasszikus darabok mellett különböző stíluselemekkel bárki egyedivé teheti a megjelenését!

Garnier kedvezmény kupon a márciusii Éva magazinban

Promóciók
Testvérlapunk áprilisi lapszámában most 33%-os Garnier kedvezmény kupont találsz, amivel március 16-ig kedvezményesen vásárolhatsz minden Müller üzletben!

Christina Aguilera NBA All Star Game-es fellépése

JoyTV

Szakíts és lépj tovább!

Promóciók
Nem sikerült betartani az újévi fogadalmad? Ne aggódj, segítünk, hogy megtaláld a legjobb lehetőségeket az életed különböző területein. Gyere és változtass velünk!

Jöhet egy kis punk stílus?

Divat
A punk bakancsok újjászülettek ebben a szezonban, és nem is kell punk-nak lenned, hogy csajosan hordd őket. Nézd meg hogy viselik az utca divat mesterei, meríts ihletet tőlük!

Öltözz bársonyba!

Divat
A bársony az új selyem! Mindig is eleganciát sugallt, de ebben a szezonban nagyon divatba jött!

Jennifer Lawrence sikítva örült Kimnek

Sztárok
Ahogy azt már többször is nyilatkozta, Jennifer Lawrence hatalmas rajongója a különböző valóságshow-knak, úgyhogy nem csoda, hogy hihetetlenül örült, amikor először találkozott Kim Kardashiannal!

Jennifer Lopez, az élő porcelánbaba

Sztárok
Az egyik legújabb, Jennifer Lopezről készült képen az énekesnő úgy néz ki, mint egy tökéletes külsejű, élő porcelánbaba.

Az egyetlen tisztítókúra, ami tényleg hatásos!

Tipp
Az év elején mindig nagy lelkesedéssel vágsz bele különböző tisztítókúrákba, hogy gyorsan megszabadulj a pluszkilóktól, vagy hogy ezzel indítsd az életmódváltást? Most eláruljuk, melyik az az egyetlen detox kúra, amit bátran bevethetsz!

Kiderültek a 2015-ös Oscar-díj jelöltjei

Sztárok
Az amerikai filmakadémia kihirdette a várva várt Oscar-jelölteket. Sok előrejelzés beigazolódott a jelölésekkel kapcsolatban, azonban van, akit hiányolhatunk a listából!

Miley Cyrus mindent megmutat
a V magazine-ban

Sztárok
A 22 éves énekesnő eddigi legprovokatívabb fotói láthatóak a magazinban, pedig eddig sem szégyenlősködött!

10 érdekesség Reese Witherspoon-ról

Sztárok
Februári címlaplányunk, Reese Witherspoon igazi túlélő, ahogy az a soron következő filmjéből, a Vadonból is kiderül. Lassan huszonöt éve, hogy megkapta az első filmszerepét, mi pedig azóta imádjuk őt. Most összeszedtünk néhány érdekességet Reese-ről, amelyeket talán még ti sem tudtatok!

Ma Ferenc pápa is megnézi Angelina Jolie új filmjét

Sztárok
Január 8-án (vagyis ma) a Vatikánban is bemutatják Ferenc pápának a színésznő második, saját rendezésű filmjét, a Rendíthetetlen-t.

Jennifer Lopez hihetetlen formában van

Sztárok
Rúdtornászként pózol a Self magazinban az énekesnő, itt jegyeznénk meg, hogy 45(!!!) éves! Sőt, azt is elárulja, karrierje melyik szegmensét tartja első számúnak!

Igazi gyöngyszem nyílt a belvárosban!

Divat
Nemrég nyitotta meg kapuit Budapesten a Jacob's Concept ékszerbolt, ahol a világ minden pontjáról nyolc különböző márka található meg.

Tyúklábminta a kifutókon

Divat
A tervezőket az idei szezonban kimeríthetetlenül megihlette a tyúklábminta. Lehet színes, vagy fekete-fehér, és nem csak a ruhákat boríthatja, a kiegészítőket is.

Hilary Duff leadta terhességi súlyfeleslegét

Sztárok
Fantasztikus formában van Hilary Duff, aki egy fitnesz magazinban meg is mutatta testét és elárulta, hogy adta le szülés után a plusz kilóit.

Így viselkedünk mi nők 11 nehéz helyzetben

Tipp
Ha mi nők szomorúak vagyunk, vagy valamilyen problémánk támad, különböző viselkedési stratégiáink vannak, hogy jobb kedvre derítsük magunkat, vagy legalábbis elviselhetővé tegyük a helyzetet. Ugye tudod, mire gondolunk?

A C-vitamin hasznosulása

Promóciók
A C-vitamin jótékony hatásai és fontossága napjainkban széles körben ismert, azt azonban már kevesebben tudják, hogy a C-vitamint a szervezet csak rövid ideig tárolja.

Mennyire érzékeny a bőröd? Töltsd ki tesztünket és megtudod!

Szépség
Az Eucerin nemrég összeállított egy tesztet, amely segít a normál, az érzékeny és a túlérzékeny bőr megkülönböztetésében és ápolásában. Töltsd ki te is a kvízt, hogy megtudd, milyen típusú a bőröd és hogyan ápold!

A sztárok új kedvenc színe: a narancspiros

Divat
A legmenőbb narancspiros színű cuccokat megmutatjuk a már kapható októberi JOY Magazinban. Itt pedig azt láthatjátok, hogy melyik sztárok és hogyan viselik ezt a csodás színt.