Cikkek a(z) kor rovatból

Az ősz slágere: megmutatjuk, hogyan viseld a csizmát szoknyával

Green Stiletto
Ha őszi szezon, akkor sokan már a kabátokra és csizmákra gondolnak, pedig ilyenkor a szoknyáknak sem kell búcsút inteni.

Kaley Cuoco először beszélt arról, mikor szeretne gyermeket vállalni

Sztárok
Mióta férjhez ment, többször is megkapta azt a kérdést, mikor szeretne babát, Kaley Cuoco most pedig elmondta véleményét!

Így ágyazz meg ahhoz, hogy biztosan kipihend magad

Életmód
Az egyik legjobb dolog a világon, amikor frissen húzott ágyneműben térhetünk nyugovóra és miután reggel kikeltünk belőle, némi szellőztetés után, pillanatok alatt szépen be is tudunk ágyazni. De azt tudod, hogy hogyan csináld gyorsan és hatékonyan úgy, hogy tökéletes legyen az ágyad?

Érd el ezzel az 5 trükkel, hogy gyorsabban kapj választ az üzeneteidre

Életmód
Ugye, milyen bosszantó, mikor órákat, sőt van, hogy napokat kell várni, míg visszaír randipartnered az üzenetedre?

Exkluzív videóinterjú David Garrettel, az ördögi hegedűssel

Sztárok
Ha azt mondjuk, képzeld el Thort hegedűvel, sikerül? Nos, ha nem, akkor csak nézz rá a sármos David Garrettre, és már láthatod is. A hihetetlenül tehetséges zenésszel beszélgettünk.

5 dolog, ami azután történik, hogy hozzászoksz az egyedülléthez

Szerelem
A szingliségről mindenkinek a magány jut eszébe, de biztos, hogy a kettő kéz a kézben jár? Amikor régóta vagy egyedülálló, van pár dolog, ami garantáltan megtörténik az életedben.

4 tipp, hogy az eső ne ronthassa el a tökéletes esküvődet

Álomesküvő
Akkor is tökéletes lehet az esküvőd, ha épp az időjárás nem az. Fogadd meg 4 tanácsunkat, és semmi nem állhat az álomlagzi útjába.

„Nem kereslek már, de ez még nem jelenti azt, hogy nem hiányzol”

Szerelem
Van az úgy, hogy elérkezik egy pont az életedben, amikor el kell engedned valakit, mindegy, mennyire szereted őt. Amikor ez a személy nem képes viszonozni az érzéseidet, és tudod, hogy csak saját magadnak okozol fájdalmat, ha továbbra is ragaszkodsz hozzá. De sokszor hiába vágsz el minden kontaktot, az még nem jelenti azt, hogy nem hiányzik neked. Erről írt nyílt levelet nekünk olvasónk, Szandra, a helyzetével pedig könnyen lehet, hogy te is azonosulni tudsz!

Mi történik a testeddel, ha egy hétig minden nap 9-kor lefekszel aludni?

Egészség
Vajon milyen hatásai vannak annak, ha korán lefekszel aludni egy egész héten keresztül? Nem is gondolnád, mennyire jó ötlet megtenni.

Tippek, hogy hogyan dekoráld a lakásodat az ősz jegyében

Életmód
Ahogy beköszönt az ősz és egyre kevesebb időt töltünk a szabadlevegőn – viszont annál többet a négy fal között – erős kényszert érzünk arra, hogy megtöltsük őszi színekkel, meleg textilekkel az otthonunkat. Mutatjuk, hogyan érdemes belevágnod!

Sophie Turner és Joe Jonas először mutatkoztak együtt a vörös szőnyegen

Sztárok
A Trónok harca gyönyörű színésznője és az egykori Jonas Brothers együttes tagja, Joe Jonas először jelentek meg kéz a kézben a vörös szőnyegen.

Híres emberek, akik súlyos betegségük ellenére is sikeressé váltak

Sztárok
Vannak sztárok, akik igyekeznek titokban tartani egészségi állapotukat, de azért néha még ők is megnyílnak a rajongók előtt. Épp ezért tudják csak kevesen, hogy ezek a sztárok milyen betegségekkel küzdenek, vagy küzdöttek egykor.

Gyerekkorunk egyik kedvenc Disney-meséjéből élőszereplős film készül

Életmód
Tegnap érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint a Disney már el is döntötte, melyik 2000-es évek eleji meséjét filmesíti meg!

Emma Stone bevallotta, milyen betegségben szenved

Sztárok
Emma Stone korábban még nem nyilatkozott arról, hogy egy sokakat érintő, rémes betegségben szenved.

Egy fotó, ami segít, hogy időben azonosíthassuk a mellrákot

Egészség
Október a mellrák elleni harc hónapja, amikor felhívják a figyelmet arra, hogy minden nő vigyázzon magára!

Az idei év egyik legkellemetlenebb interjúja Bradley Cooperé lett

Sztárok
Bradley Cooper épp legújabb filmjéről nyilatkozott, amikor az interjúztató előadott a színésznek egy dalt. A reakciójára viszont biztos, hogy senki se számított.

Unod a pufidzsekit és a műszőrmét? Akkor válaszd ezt a kabátot!

Divat
Már sajnos nincs több meteorológiai kibúvó, így a lenge darabok után eljött az ideje annak, hogy teljes erőbedobással belevessük magunkat a kabátok forgatagába.

Napi horoszkóp október 2.: a Mérlegek a tökéletességre törekszenek, a Skorpiók segítőkészségükről híresek

Önismeret
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

Több mint egy „gördülékeny” útitárs

Promóciók
Mi az? Kétkerekű, nem foglal sok helyet, gyors és kényelmes, könnyű rászokni, ráadásul elképesztő menő minden korosztály körében. A megfejtés a megunhatatlan roller lesz.

Ez ám az álommunka: Belőled is válhat hivatásos pizzatesztelő

Életmód
Imádsz enni, és bármikor képes vagy bedobni egy pizzát? Mi lenne, ha még fizetnének is érte?

10 filmjelenet, ami kis híján a főszereplők életébe került

Életmód
Van az úgy, hogy a színészek bevállalnak egy-két veszélyesebb jelenetet, ilyenkor pedig nagyon óvatosnak kell lenni. Az alábbi sztárok bizonyítják, hogy akár az életükbe is kerülhet egy-egy ilyen felvétel!

4 gyakori tévhit a PCOS-ről, amit nem lenne szabad elhinned

Egészség
Sokszor nagyon nehéz diagnosztizálni a PCOS-t, hiszen a tünetek nem feltétlenül utalnak erre. Azonban vannak mítoszok, amiket ideje tisztázni ezzel kapcsolatban!

A leggyorsabb hollywoodi eljegyzések, ahol még mindig dúl a szerelem

Sztárok
Mindenki megrökönyödött, amikor kiderült, hogy pár hét együtt járás után megkérte Pete Davidson Ariana Grande kezét, pedig nem ők az egyetlenek, akik kevés idő után jegyezték el egymást. Sőt, most olyan párokat mutatunk, akik még mindig együtt is vannak!

Itt az új Wait, What?! : kipróbáltuk egymás kaja kattanásait

Életmód
Ketchupos-tejfölös tészta, túró rudis zsemle, téliszalámis sajtkrémes kifli lekvárral: néhány fogás azok közül, amiket megkóstolhattunk a legutóbbi Wait, What?! rész forgatásán, amikor egymás legfurább ételpárosításaira voltunk kíváncsiak.

Divatkönyvek, amiknek helye kellene hogy legyen a lakásodban

Divat
Kéne egy jó lakberendezése tipp, ami feldobja az otthonod? Pont tudunk egyet, ráadásul ez pont divatőrülteknek lett kitalálva!