Cikkek a(z) rajong rovatból

Ez most a sztárok aktuális kedvenc táskája

Divat
Mi a közös Lily Allenben, Miranda Kerrben, Jessica Chastainben és Jessica Albában? A válasz egyszerű: mind rajongnak a virágos Prada táskájukért!

Nagy Sanyi kérdezz-felelek!

Sztárok
A Madách Színház sztárjáért nők ezrei rajonganak - többek közt mi is. De kíváncsiak voltunk, hogy amellett, hogy zseniális színész, jól énekel és még jóképű is, milyen ember is ő. Íme egy kis kérdezz-felelek interjú, amelyből jó néhány dolgot megtudhattok Nagy Sanyiról.

Instalove #15: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Kinek kellenek ma már a paparazzik, mikor a sztárok önként és dalolva osztják meg rajongóikkal minden pillanatukat? Mi ezt a jó szokásukat kihasználva most annak néztünk utána, ki hogyan ünnepelte a Szilvesztert és az új év kezdetét.

Megmutatjuk Justin Bieber új tetkóját!

Sztárok
Justin Bieber nem mindennapi tetoválással lepte meg rajongóit - egy rózsacsokorból kiemelkedő imádkozó kezet ábrázoló képet varratott a bal lábszárára.

A Kardashian család legjobb karácsonyi fotói az elmúlt évekből

Sztárok
A Kardashian család köztudottan imádja a közös családi fotókat. Néhány éve már kifejezetten karácsonyra is készítenek csoportképet rajongóiknak. Íme ezek közül a legjobbak!

Pí élete - hazai premier sztárokkal!

Sztárok
Pi végre megérkezett! A filmet december 17-én itthon is bemutatták az egyik budapesti bevásárlóközpont mozijában, egy nagyszabású gálapremieren keretein belül, ahol több híresség és rajongó is részt vett.

Pénteki Pasi #3: David Garrett, a Thomas Sabo új arca

Sztárok
A mai választottunk nem csak azért érdemelte ki a nap legszexisebb férfijának címét a szerkesztőségben, mert őt választotta a Thomas Sabo ékszermárka új kollekciójának képviselőjének - képzeljétek, rajong az ékszerekért -, hanem azért is, mert vonzó külsejéhez páratlan tehetség is társul... De ki is ő? David Garrett 31 éves hegedűművész. A többi a cikkben!

Kirsten Dunst 9 legjobb filmje

Tipp
Nem véletlenül választottuk januári lapszámunk címlapjára a 30 éves amerikai színésznőt. Nincs asszisztense, nem szakács készíti az ebédjét, és könnyen lehet, hogy rajongói összefutnak vele a tisztítóban. Igazi kedves, hétköznapi lány, mégis szupersztár. Olvasd el januári lapszámunkat, és ismerd meg még jobban! Összállítottunk most egy listát, kedvenc filmjeinkből, elevenítsük fel együtt!

Stylistunk és Nagy Adri is a sztárok kedvenc frizuráját, az ombrét választotta! Elmondják, miért!

Szépség
Korábban már hosszasan írtunk nektek az idei év - és valószínűleg a jövő év - őrületéről, az ombre hajról. Említettük, hogy nem csak a hollywoodi sztárok rajonganak érte, hiszen itthon is hódító útjára indult: a sztárok is imádják, sőt, a JOY szerkesztőségében is fellelhető egy ombre lány.

A Hetedik mennyország sztárja első gyermekét várja

Sztárok
Pár héttel ezelőtt jelentette be a jó hírt Beverley Mitchell, aki hálaadáskor először mutatta meg rajongóinak növekedő pocakját.

Sztárok, akik sztárokkal fotózkodtak! Galéria!

Sztárok
Nem csak a rajongók szeretnek híres emberekkel fotózkodni, de még a sztárok is előszeretettel pózolnak populáris emberek társaságában. Lássuk, ki kivel fényképezkedett és a közös képet tette fel az Instagramra!

Csobot Adél Marilyn Monroe bőrébe bújt! Fotók!

Sztárok
Csobot Adél, az X-Faktor ifjú sztárja rajong a szexi, kacér, titokzatos és kihívó Marilyn Monroe-ért, ezért úgy döntött, kipróbálja, milyen érzés lehet egy napra az ő bőrébe bújni! Íme a végeredmény!

Miley Cyrus már majdnem kopasz! Fotó!

Szépség
Miley az utóbbi hónapokban leginkább egy önmagát kereső tinédzserre hasonlít. Hetente sokkolja a rajongóit öltözködésével és egyre rövidebb hajával. Azonban most minden eddiginél rövidebb lett egykori csodás hajkoronája.

Rihanna fiúnak öltözött!

Divat
Az énekesnő nem fél a divattól és a különleges ruháktól, most mégis sikerült meglepnie a divatvilágot és rajongóit!

Csak fanatikusoknak! Megnyílt az első One Direction bolt!

Sztárok
Legális a sikítozás New Yorkban, sőt, elvárás a szombaton Manhattanben megnyílt 1 D World nevű boltban, ahol mindent, de mindent beszerezhetnek a One Direction fiúbanda rajongói, a pulóvertől a babákon át a sálig, és limitált ideig exkluzív ajándékokat is.

Itthon is bemutatták a Twilight utolsó részét! Fotók a premierről!

Sztárok
Rajongók és sztárok együtt nézték meg az új és egyben utolsó Alkonyat-filmet, a Hajnalhasadás II. részét.

Bemutatkozik a Joey hálóruha kollekció

Divat
Kis Hegedüs Réka már többször is bebizonyította a kutyarajongóknak, hogy a modellkedés mellett a vidám, színes programok rendezésében is megállja a helyét. Sőt, divattervezőként is színre lépett.

Díjat kapott Halloween napján Stella McCartney

Divat
Már tudjátok rólunk, hogy nagyon szeretjük – többek közt - Stella McCartney-t. Sokszor írtunk róla és mutattunk be sztárokat, akik az angol tervezőnő ruháit viselték. Nos, nem csak mi rajongunk érte. Szerda este a Halloween partik mellett az angol Harpers Bazaar Women of the Year díjátadó gálája is megrendezésre került, ahol Stella McCartney átvehette az év angol divattervezőjének járó díjat.

Nézd meg Leighton Meester új frizuráját! Fotó

Szépség
Alighogy befejeződött a Gossip Girl utolsó évadának forgatása, a Blair Waldorfot alakító színésznő máris lépett: új frizurával lepte meg a rajongóit!

Elindult a MAC magyarországi honlapja!

Promóciók
Ugye te is a MAC kozmetikum rajongója vagy? Akkor nagyon jó hírünk van a számodra! Ugyanis szeptember 24-én elindult a MAC Cosmetics magyar honlapja.

Hamarosan új albummal jelentkezik Rihanna

Tipp
Az énekesnő karrierje kezdete óta mindig novemberben debutál lemezével, ez idén sem lesz másként, és nem sokára a rajongók is kezükbe tarthatják a kis lemezt.

Parfümöt dob piacra az angol fiúcsapat, a One Direction!

Szépség
Vigyázz, Justin Bieber, a brit fiúbanda, a One Direction már a nyomodban van! A csapathoz közeli források szerint ugyanis már csak jövő nyárig kell várni a rajongóknak, hogy az üzletekbe kerüljön a One Direction parfüm.

Kim Kardashian ihlette Kanye West csodaszép új cipőjét

Divat
Most aztán tényleg szívesen járnánk Kim Kardashian cipőjében! Kedvese, Kanye West ugyanis hiába nem mutat be idén újabb ruhakollekciót a párizsi divathét keretein belül, mégis meglepte rajongóit egy pár csodás szandállal!

Nyerj 100.000 Ft értékű Nu Skin Galvanic Spa System készüléket!

Promóciók
Elérkezett ez a nap is, átléptük a bűvös 50.000-es rajongói számot a Facebook oldalunkon. Hogy ezt megköszönjük nektek, egy szuper nyereményjátékot indítottunk el!

Adele plus-size kollekciót tervez a Burberry-nek!

Divat
A jelenleg első gyermekét váró fantasztikus hangú énekesnőt kérte fel a Burberry, hogy tervezzen egy plus size kollekciót nekik. Christopher Bailey állítólag maga kereste fel az énekesnőt, aki természetesen egyből igent mondott a felkérésre, hiszen maga is nagy rajongója a márkának.