Cikkek a(z) csak rovatból

A karácsonymániás, a maximalista és a Grincs... te melyik típusba tartozol, ha a karácsonyi készülődésről van szó?

Életmód
Már csak két hét van karácsonyig, és erre az emberek is többféleképpen reagálnak. Van, aki már október végén kirakja a karácsonyi díszeket és alig várja az ünnepeket. És van, aki pont ellenkezőleg, szíve szerint az egész időszakot gyorsított tempóban áttekerné, mint egy felvett adást a tévében. Összegyűjtöttük a leggyakoribb karácsonyi embertípusokat!

5 ital reggeli éhgyomorra, ami hihetetlenül jót tesz a testeddel – Nem csak az anyagcserét indítja be

Életmód
Mivel kifejezetten dehidratáltan szoktunk felébredni az álmainkból, egyáltalán nem mindegy, miként gondoskodunk a folyadékbevitelről a korai órákban.

Teszt: csak a legokosabb emberek tudják megoldani ezt a számrejtvényt

Életmód
Teszteld a tudásodat ezzel a trükkös matematikai fejtörővel!

Inspiráló, karizmatikus nők a Bibliában: Hadvezérek, próféták, megmentők

Életmód
A Biblia mai szemmel nézve patriarchális alapokon nyugszik. Gondoljunk csak bele, férfiak írták, szerkesztették, és a bibliai kánont is férfiak állították össze. Az első ember férfi, az ősatyák férfiak, Izrael 12 törzse 12 fiútestvértől származik. A próféták, a papok, a királyok mind férfiak, és természetesen maga a Megváltó is. Ám mélyrehatóbb tanulmányozás követően rengeteg olyan erős női alakot látunk, akik nemcsak rendkívül inspirálóak, hanem még a mai korban is kifejezetten erős, karizmatikus nőnek számítanának. Az alábbiakban ezeket az inspiráló nőket mutatjuk be. Az Éva magazin írása.

A legvarázslatosabb karácsonyi körmök, amelyek tökéletesek a következő időszakra

Szépség
Már megvan az időpontod karácsony előtt a körmöshöz, csak az inspirációra nem találtál még rá? Segítünk!

5 dolog, ami fokozott hajhullást okoz a nőknél: nem csak hormonális változás tünete lehet

Életmód
Ha intenzív hajhullást tapasztalsz, esetleg kopasz foltokat veszel észre a fejeden, tedd fel magadnak a cikkünkben szereplő kérdéseket! Ha igennel válaszoltál az egyikre, lehet, hogy az a probléma forrása.

A legegyszerűbb cottage cheese recept karácsonyra: A TikTok szerint csak két hozzávalóra van szükség életed legfinomabb sütijéhez

Életmód
Ne aggódj, ezt a receptet tényleg SENKI nem tudja elrontani, még az sem, aki egyébként egyáltalán nem érzi magát otthonosan a konyhában és nem szeret igazán sütni sem.

10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

Divat
A legtöbb nő hosszú, karcsú, formás lábakra vágyik, hiszen ez nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, hanem roppant előnyös is. Azonban nem mindenkit áldott meg a sors kecses, hosszú lábbakkal, ám van egy szuper hírünk azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. Ugyanis az alábbiakban olyan tanácsokat hoztunk, melyek által sokkal hosszabbnak fog tűnni a lábad. Hidd el, megéri megfogadni! Az Éva Magazin írása.

Teszt: Csak a legnagyobb rajongók ismerik fel ezeket a karácsonyi filmeket egyetlen jelenetből

Életmód
December a karácsonyi hangolódás időszaka, amihez a karácsonyi filmek is nagyban hozzájárulnak. Teszteld a tudásod: vajon mennyire ismered ezeket az alkotásokat?

Katalin hercegné gonosz gúnynevet kapott: soha nem találnád ki, hogy miért

Sztárok
Új könyv jelent meg a brit királyi családról, amiben megkérdőjelezték Vilmos herceg feleségének életstílusát, pedig ő csak a családját szeretné előtérbe helyezni.

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Életmód
Mit szólnál ahhoz, ha olyan tippeket adnánk az ünnepekre, ami jó irányba befolyásolhatná nemcsak a te, de mások jövőjét is?

6 csillagjegy, aki akkor is megcsalja a szerelmét, ha boldog párkapcsolatban él

Horoszkóp
Sokan hiszik azt, hogy csak egy boldogtalan párkapcsolatban lehet valaki hűtlen. De ez nem feltétlenül igaz néhány csillagjegy esetében.

A hasra hízás legmeglepőbb okai - 4 tipp, hogy leszámolj a makacs zsírpárnákkal

Életmód
Az úszógumiként emlegetett zsírpárnák a pocakodon sajnos nemcsak bosszantóak, hanem kimondottan veszélyesek is, úgyhogy szabadulj meg tőlük mielőbb!

A zabkása 3 lenyűgöző hatása a szervezetre: nemcsak az arcbőröd lesz szebb, de még a fogyásban is segíthet!

Életmód
Mi az? Olcsó, könnyen és gyorsan elkészíthető, de közben szuper-egészséges? A zabkásáról van szó, aminek a fogyasztása több okból is jótékony hatással lehet rád.

9 színész a Harry Potter-filmekből, aki ma már teljesen mással foglalkozik

Sztárok
Akárcsak a Reszkessetek betörők!, a Harry Potter-filmek is a karácsony és az ünnepi időszak kötelező alkotásai közé tartoznak. A színészek közül van, aki szakmát váltott, más maradt eredeti mesterségénél.

Meghökkentő jogszabályok a nagyvilágból, amin sokan csak nevetnek: vadászengedély nélkül tilos egeret fogni

Életmód
A jogszabályok több okból is fontosak: általánosságban elmondható, hogy az általános normák felállítása miatt, másodsorban pedig az emberek cselekedeteinek szabályozása végett szükségesek. Az ÉvaMagazin.hu írása.

A Dűne sztárját durván fejbe dobták, és még videó is készült róla!

Sztárok
Itt az újabb bizonyíték arra, hogy a sztárok élete egyáltalán nem csak a csillogásról szól, sőt, néha kifejezetten veszélyes híresnek lenni...

10 meglepő dolog a Reszkessetek, betörők! Kevinjéről, Macaulay Culkinról, amit eddig senki nem tudott

Sztárok
Nincs karácsony Kevin nélkül! - ez szinte már mondásként él a köztudatban, ami nemcsak vicces, de igaz is.

Billie Eilish azt hitte, mindenki tudta, hogy a nőkhöz is vonzódik: de a bejelentése óta 100 ezer követőt veszített

Sztárok
Az Oscar-, és Grammy-díjas énekesnő tulajdonképpen csak véletlenül coming outolt, mert azt gondolta, nyilvánvaló a tény, hogy queerként tekint magára.

7 ital, ami segíti a fogyást: pörgetik az anyagcserét, égetik a zsírt és teltségérzetet adnak!

Életmód
Nemcsak bizonyos ételek, hanem italok is jelentősen hozzájárulhatnak testsúlyod csökkentéséhez. A hatékony eredményhez természetesen a megfelelő étrend mellett a mozgás sem elhanyagolható, de a következőkben bemutatott italok is sokat segíthetnek! Az ÉvaMagazin.hu írása.

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Életmód
Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók
Az év legmesésebb ünnepe már a sarkunkban, sokan mégis még csak most ötletelünk a megfelelő ajándékokon...

3 trükk, hogy új szintre emeld a kutyasétáltatás élményét

Életmód
Kutatások is bizonyítják, hogy négylábú kedvencünk sétáltatása pozitív hatással lehet a fizikai és a mentális egészségünkre, úgyhogy ezt a programot nemcsak a kisállatunk, hanem a saját érdekünkben sem szabad kihagynunk a napjainkból. Íme néhány trükk, aminek a segítségével kihozhatod a maximumot ezekből az alkalmakból!

6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!

Sztárok
A romantikus filmek végén a két főhős egymásra talál, összeházasodnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Persze tudjuk, hogy ez az életben nem ennyire egyszerű. Vagy mégis? Most olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik többszörösen is rácáfolnak arra az elméletre, hogy a sztárok házassága csak a látszatra épít és hamar véget ér. Mert sokaknál tényleg működik a boldog és hosszan tartó házasság!

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók
Nyakunkon a partiszezon, így nem árt, ha van egy terved arra vonatkozóan, hogy miben vészeled át a mozgalmas nappalokat és a hosszú éjszakákat. Az F&F karácsonyi kollekciójában megtalálsz mindent, amiben nemcsak túlélő üzemmódban leszel, de még élvezni is fogod a pörgést.