Cikkek a(z) nagy rovatból

Itt az új foci VB-s dal és videó, ismét Shakirával és sok szexi focistával!

Tipp
A 2010-es Waka Waka után idén is Shakira énekli a labdarúgó világbajnokság hivatalos dalát, a 'La La La'. A dalhoz nagyon jó kis videó készült, sok-sok szexi focistával és táncossal. És a legjobb, hogy mindenkinek mosolyog a hasa. :)

Vegyél részt a világ legnagyobb modellfelfedező versenyén

Promóciók
Mi a közös Cindy Crawford-ban, Gisele Bundchen-ben, Alessandra Ambrosio-ban, Claudia Schiffer-ben és Mihalik Enikő-ben? Mindannyiukat az Elite Model Look-on fedezték fel!

Sztárok, akik edzés közben is nagyon stílusosak

Divat
Az alábbi hírességek nem csak akkor divatosak, ha az utcára vagy a vörös szőnyegre lépnek. Akkor is odafigyelnek a megfelelő outfitre, ha mozogni mennek. Lesd el a trükkjeiket és legyél te is stílusos sportolás közben!

Vajon tud még ennél is jobban kinézni Ryan Gosling? Őrülten sármos fotók!

Sztárok
Ryan Gosling a Cannes-i Filmfesztiválon járt. Egy jól szabott Gucci szmoking volt rajta. Haja belőve. És több szempár szegeződött rá, mint a látványos, gyönyörű, mélyen dekoltált vagy éppen nagy kivágású ruhájú színésznőkre. Nem tudjuk, hogy csinálta... Szerinted?

Te melyik vagy a 12 fajta futó közül?

Tipp
Összességében mindenki azért fut, mert szeret, mert egészséges, és mert/vagy vékony akar lenni. Ha összeszámolnánk, nagyjából 12 fajta futót tudunk mondani. Te melyik vagy a 12-ből?

Gondoltad volna? Britney Spears végül megint megtette...

Szépség
Nagy, drasztikus változásra szánta rá magát Britney Spears. Ismét.

Jennifer Anistonék a világ legviccesebb esküvőjét tervezik

Sztárok
Nagyon különleges esküvőre készül a színész páros.

7 dolog, amit nem tudtál Channing Tatumról

Sztárok
Te is odáig vagy Channing Tatumért? És azt gondolod, vagy olyan nagy rajongója, hogy mindent tudsz róla? Akkor most meg fogsz lepődni, mert elárulunk róla néhány olyan dolgot, amit tuti nem tudtál eddig!

10 Grumy Cat-es kiegészítő, amivel nagyon menő lennél

Divat
Lehet szeretni és utálni, de tény, hogy grumpy cat-et mindenki ismeri. Te szereted? Mit gondolsz az őt körülvevő őrületről? És erről a 10 grumpy-s kiegészítőről? Te hordanád/használnád őket?

Sztárpárok, akiket nem érdekel a nagy korkülönbség

Sztárok
Túl fiatal? Túl idős? A szerelemben sok minden nem számít, így a kor sem. Íme néhány sztár, akiket szintén nem érdekelt párválasztáskor kiszemeltjük kora.

Bajos csajok telefontokok - Nagyon jaszkari!

Tipp
Kedvenc Bajos csajok idézeteidet mostantól a telefonodon is hordhatod! Melyik a kedvenced?

Így viseld a slippert! Divattippek papucscipőhoz

Divat
Néhány éve új családtag érkezett a lábbelik közé, amely azóta nagy kedvencünkké vált, hiszen egyszerre kényelmes és szuperstílusos! Most megmutatjuk, hogy mivel viselheted és variálhatod!

Kim Kardashian teste is elkészült az esküvőre! Nézd meg a lapos hasát!

Sztárok
Kim Kardashian felkészült élete nagy napjára lélekben és úgy látjuk, testben is.

5 nagyon menő, különleges napszemüveg!

Divat
Az igazi divat őrültek számára a napszemüvegnek nem csak a funkciója a lényeg. Sőt, az utóbbi szezonokban felbukkantak igazán különleges darabok. Nem érzed magad elég bátornak egy kerek, vagy egy cica szemüveg viseléséhez? Pedig ezt még tovább is lehet fokozni!

A legrangosabb divathetek között a Central European Fashion Days

Promóciók
A régió legnagyobb divateseményét, a Cental European Fashion Days-t idén október első hétvégéjén rendezi meg a Design Terminál.

A legújabb frissítők

Szépség
A nagy melegben izzadunk, hiszen az izzadás a testhőmérséklet szabályozására szolgál, a test így igyekszik hőt leadni, ezáltal hűteni magát. Az izzadás sajnos kellemetlen szaggal is jár, ennek elkerülése érdekében használj illatos dezodort. Ime a legújabbak.

Ezért csípjük nagyon Zac Efron-t!

Sztárok
Júniusi pasiportrénk sztárja, Zac Efron az elmúlt években igazi jóképű nőcsábásszá nőtte ki magát. És, hogy mi miért kedveljünk azontúl, hogy igen tehetséges? Beszéljen helyettünk ez az 5 GIF!

5 dolog, amit tutira nem tudtál a szexről

Szerelem
Te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon a G-pontot miért éppen G-nek nevezik? Vagy hogy vajon egy vékonyabb vagy nagyobb darab srác bírja jobban a hosszabb meneteket? Most minden olyan szexi kérdésnek utánanéztünk, amit talán eszed ágában sem lenne leguglizni, pedig nagyon is érdekesek!

Remek zenés programok a nyárra!

Tipp
Ez a nyár sem múlhat el fesztiválok nélkül! Míg a legnagyobb zenei fesztiválokról a JOY magazin júniusi számában olvashatsz, addig itt összegyűjtöttük azokat a muzikális programokat, amiket mi biztosan nem fogunk kihagyni!

Magyar bloggerek tippjei a 2014-es tavaszi JOY Napokra #08

Divat
Ezúttal a Passion for Fashion bloggere, Nagy Szofi ad neked néhány tippet és árulja el, hogy ő melyik JOY Napokos kuponokat fogja felhasználni és mire.

JOY KUPONODAT AZ EURONICS ÜZLETEKBEN IS BEVÁLTHATOD!

Promóciók
Az Euronics üzletekben számtalan termék közül választhatsz, de most a legnagyobb márkák szépségápolási és kisháztartási termékeit Joy kuponoddal 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Ha kényelmesebbre vágysz - 12 menő lapos cipő

Divat
Egy lapos cipő tud legalább olyan szexi lenni, mint egy magas sarkú. És nagy előnye, hogy még kényelmes is. Úgyhogy nem árt, ha néhány lapos cipőt beszerzel nyárra. Mondjuk a JOY Napok alatt, olcsóbban...

Titokban megszületett Kerry Washington gyermeke!

Sztárok
A legnagyobb titokban adott életet első gyermekének a Botrány című sorozat sztárja.

Sztárok és örökbefogadott kutyusaik

Sztárok
Sok sztár nagy állatbarát, és kedvenceiket a menhelyről mentik meg! Nézd meg galériánkat a cuki kutya-gazdi párosokról!

7 sztár, aki már kipróbálta az online randizást!

Sztárok
Manapság nagyon elterjedt az online ismerkedés, mindenkinek van az életében legalább egy olyan személy, akivel tuti így találkozott! De elárulunk valamit: bizony a sztárok közül is rengetegen kipróbálták már, milyen is az online randizás!