Cikkek a(z) új rovatból

Marni lesz a H&M új vendégtervezője

Divat
Ma hivatalosan is bejelentették, hogy a Versace for H&M kollekció után jövőre a Marni lesz a H&M vendégtervezője.

A Miele karácsonyi ajánlata, hogy az ünnep legszebb pillanatai tökéletesen sikerüljenek

Promóciók
Karácsonykor minden családban fontos szerepet tölt be az ünnep estéjén elfogyasztott vacsora. Az örömteli pillanatok a legfontosabbak számunkra. A Miele készülékei tökéletes alapot nyújtanak a legszebb élményekhez.

Playmate of the Year 2012

Promóciók
A Playboy újra meghirdeti a Playmate of the Year-t! A 2012-es Év Playmate-je versenyre már decemberben elindulnak a válogatások.

2011-es karácsonyi FreyWille újdonságok

Divat
Az osztrák tűzzománc manufaktúra idén ünnepli 60. születésnapját. A hosszú évek során - és napjainkban egyaránt - az volt a legfőbb célja, hogy értékes ékszereivel örömet szerezzen viselői számára.

DKNY 2011 téli ékszerkollekció

Promóciók
Elegáns és izgalmas ékszer-kombinációk a DKNY legújabb kollekciójában!

Íme a legújabb sikerkönyv a fogyni vágyóknak!

Tipp
A legtöbb nő életében már mindennapos dolog a diétázás. A fogyókúra a XXI században már nem kihívás, az viszont igen, hogy megtaláljuk az életvitelünkhöz a legalkalmasabbat. Most bemutatunk egy „régi-új” típusú diétát, amelynek Ori Hofmekler szentelt egy teljes könyvet.

Játszol vagy veled játszanak?

Tipp
Az új magyar filmsorozat, a Társas játék szereplői már igazi 21. századi játékszabályokkal játszanak az élet nevű társasjátékban.

Íme a 2011-es őszi-téli körömlakk trendek!

Szépség
Ebben a szezonban hódítanak a feltűnő lakkok, a kéktől a liláig bármilyen színt is kensz a körmödre, menő leszel. És a legújabb őrület, a körömdekoráció, mellyel pillanatok alatt új színt vagy mintát készíthetsz.

Eláruljuk, hogy milyen az új generációs férfi!

Szerelem
Gyengéd, mint egy trubadúr, vagy kemény, akár egy akcióhős? Szórakoztató és harsány, esetleg elegánsan visszafogott? A férfiak már hosszú évek óta nem tudják eldönteni, hogyan kellene viselkedniük. Most végre magukra találtak, és új, a megszokottnál finomabb, ám mégis férfias benyomást keltenek. Bemutatjuk a csodálatos változás legfőbb ismérveit – az új generációs férfi valóban szívtipró!

Jön! Jön! Jön!!! JOY Vásárlási Láz 2011 Ősz

Promóciók
Vásárolj extra kedvezményekkel közel 100 márka kínálatából a JOY Vásárlási Lázban, és értesülj a legújabb szépségápolási trendekről a Szépségszalonok Éjszakáján november 11-én!

Top 4 tipp, hogy csinálj helyet a gardróbodban az új cuccoknak!

Divat
Vége a nyárnak, csinálj helyet az új téli ruháidnak!

Bemutatja új revü-showját Erdőhegyi Brigitta!

Tipp
Első alkalommal kerül bemutatásra CSAK A JÓBÓL címmel Erdőhegyi Brigitta exkluzív revü-show műsora a Mikroszkóp Színpadon.

Sztárdömping a Victoria’s Secret divatbemutatóján! Képgaléria

Divat
Ismét sztárokkal és látványos dolgokkal teli show keretein belül mutatta be a Victoria's Secret a legújabb kollekcióját.

Megérkezett a legújabb Es tu un Ange? Kollekció

Divat
Újabb hazai márkának mutatjuk be legfrissebb darabjait. Kihívóra és provokatívra vagy inkább sokat sejtetőre vágysz? Az Es tu un Ange? őszi téli kínálatában elképesztően merész pólókat találsz.

Vásárolj 20% kedvezménnyel a Legends üzleteiben, játssz és nyerj Converse tornacipőt!

Promóciók
Töltsd le az új online kupont a Joy Vásárlási Láz oldaláról, és vásárolj a Legends üzleteiben 20% kedvezménnyel!

Megérkezett a legújabb Dora Mojzes kollekció

Divat
Nézd meg mivel kápráztat el minket az egyik legtehetségesebb hazai tervezőnk, akinek egy igazán divatos személy volt segítségére a kampányfotók készítésekor!

Divatos téli csizma tipp Ördög Nóritól!

Divat
Azt minden tapasztalt Joy Olvasó tudja, hogy a legkönnyebben úgy lehet megfázni télen, ha nem elég meleg a csizmád. Ez azért veszélyes, mert sokszor nem is érezzük, hogy mennyire fázik a lábunk, talpunk, mert elvagyunk foglalva a többi testrészünk fagyoskodásával. Most kapsz tőlünk néhány tippet, hogy úszd meg a telet minél kevesebb hapcizással és orrfújással.

A Triumph "Shape Sensation" őszi kollekciója

Divat
A legújabb divat inspirálta "Shape Sensation" kollekció a lehető legcsábítóbb módon formálja az alakot. Széles termékválasztékának köszönhetően pont ott csökkenti vagy növeli az idomokat, ahol szükséges.

Itt az új, 2011/12-es őszi-téli Dori Tomcsányi kollekció!

Divat
A tervezőnő ismét egy „színkáprázatató” kollekcióval rukkolt elő, ahol a cseresznyepiros, kék és púderszín a domináns. Nézd meg a képeket, hogy tisztában légy azzal, hogy mely színekkel leszel elegáns a téli hidegben.

Tuti programajánló: Moszkvai Városi Balett

Tipp
Régóta tervezed, hogy egy karácsonykor tényleg megnézed a Diótörőt? Vagy csak egyszerűen amióta láttad a Fekete Hattyút, kedvet érzel egy igazi balett előadáshoz? Most itt a lehetőség, ugyanis a szakma etalonjai: a moszkvai balett táncosok látogatnak hazánkba, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsanak.

A USE legújabb kollekciója a Társas játék premierén!

Divat
A Társas játék premierén öt elbűvölő színésznő lépett a kamerák elé, a USE legújabb kollekciójának kíséretében!

Megújult a Thomas Sabo egyetlen itthoni boltja!

Divat
Megújult a THOMAS SABO egyetlen magyarországi márkaboltja, a Kristóf téri üzlet újranyitóján szépségkirálynők, modellek, zenészek és tévések is részt vettek.

James Franco a Gucci kampányban!

Divat
A Gucci James Franco-val és vadító tekintetével reklámozza legújabb szolgáltatását, a Made Measure-t, amely személyre szabott öltönyöket kínál.

Bővül a budapesti Árkád!

Divat
Nagy örömmel hallottuk, hogy a budapesti bevásárlóközpont nagyobb lesz és tele lesz sok-sok új üzlettel, emellett 2013 tavaszára már megrohamozhatjuk az új Árkád II.-t.

Nők vallomása, akik nem érik be egy férfival

Szerelem
Az egyikbe szerelmes vagy – a másikkal ágyba bújsz? Van, aki nem éri be egyetlen férfival. Szerzőnk a vágyak viharába keveredett nő igaz történetét meséli el – hat olvasónk is megosztja veled a véleményét.