Cikkek a(z) rovatból

A Nike így inspirálja mozgásra a nőket!

Divat
A Nike a nők és a férfiak számára előállt a legújabb Nike Free futó és edzőcipőkkel, hogy világszerte inspirálja a sportolókat és rábírja őket az edzésre.

Személyre szabott farmer forma

Divat
A Levi's idén bejelentette, hogy a világszerte népszerű női farmer fazonját, a Levi’s Curve ID-t továbbfejleszti, új méretekkel és stílusokkal bővíti. Ez egy személyre szabott termékcsalád, amely forradalmian új szabásmódjával a női formát veszi alapul és nem a méretet.

Nőnek öltözött Jude Law és Robert Downey Jr. is

Sztárok
Robert Downey Jr. újra hihetetlen formában van. Az új Sherlock Holmes filmben meg is mutatja kidolgozott felsőtestét – nőnek öltözve (videó), míg Jude Law egy húsz évvel ezelőtti Holmes filmben öltött magára szoknyát és csipkés blúzt.

Channing Tatum kinőtt az izomagyú szerepekből

Sztárok
Felívelni látszik Channing Tatum csillaga. Hisz aki az életben volt már sztriptíz táncos, eladó, segédmunkás, jelzálog hitelező, az a színészetben is előbb-utóbb révbe ér.

Az érzékeny bőr ápolása

Szépség
A nők harmadának kifejezetten érzékeny a bőre, ami hajlamos a kiszáradásra és gyakran allergiás tünetek mutatkoznak rajta. Eláruljuk, mi az oka és azt is, mit tehetsz ellene.

Tények és okok, amiért megérdemeljük a nőnapot

Szerelem
Nőnapkor ünnepeljük azt, hogy a lányok és nők miként csempésznek boldogságot mindennapjainkba. Ennek megfelelően a férfinapnak semmi értelme – vallja Mizsei Károly, a JOY szerkesztője.

Húzd fel a csíkot!

Divat
Idén lehetne ez a mottó, hiszen szinte majdnem minden menő divatház kifutóin találkozhattunk ezzel az egyszerű, de nagyszerű mintával.

Körömlakk mánia! 5 trendi körömlakk tipp tavaszra

Szépség
Itt az ideje, hogy beszerezd a tavasz legmenőbb körömlakkjait. Ne fogd vissza magad! Idén bármi jöhet, ami feltűnő, ragyogó és különleges.

Miért (nem) akarnak nôsülni a férfiak?

Szerelem
Hat fiatalember vall őszintén arról, mi a véleményük a házasságról. Lesznek sokkoló mondatok – ám be kell látnunk, a fiúk bizony nem úgy nőnek fel, hogy a „nagy napról” ábrándoznak. De akkor mirôl is?!

Készülj fel a közelgő napsütésre a legmenőbb szemüvegekkel!

Divat
Újból naprakészen!

A vámpír vonzásában

Tipp
Kivillanó hegyes fogak, hideg tekintet, vérszomj. Az előző szavak nők tömkelegében ébreszt kíváncsiságot és vonzalmat.

Külön stylist dobja fel Michelle Obama ruhatárát és külsejét!

Divat
Amerika első nője sem tökéletes, és ha úgy adódik, segítségre szorul. Ruhái kiválasztásában például egy 29 éves stylist lány segíti nap, mint nap.

Olasz design Parritól

Tipp
A kilencvenes évek elején megalapított Parri a minőségi dizájnbútorok gyártók közé tartozik.

Jelentkezz Te is! Pólus Center Stylist verseny!

Divat
Add a stílusod, hozd a formád, mi adjuk a menő ruhákat és a nyereményeket!

Aimee Mullins a L’Oréal Paris új szépségnagykövete

Szépség
Egy újabb csodálatraméltó szépség csatlakozott a L’Oréal Paris csapatához. A sikeres színésznő, manôken és atléta, Aimee Mullins, az önbizalom erejét szeretné közvetíteni a kozmetikai cég rajongóinak.

Ízelítő a Mango tavaszi-nyári kollekciójából

Divat
A népszerű spanyol márka kiadta második tavaszi katalógusát és adott némi nyárias ízelítőt is. Ezúttal a bájos ausztrál modell-énekesnő, Micky Green pózolt a Mango fotósának.

Pezsgő klasszikus mindenkinek!

Promóciók
A Faber pezsgő első gyártása 1950-re nyúlik vissza, ez a több mint 60 éves tapasztalat és az egyik legmodernebb palackozó sor párosítása teszi képessé a céget arra, hogy elérhető áron jó minőséget állítsanak elő.

Conscious Collection

Divat
A fenntarthatóság örökzöld „divat” a H&M-nél. A fenntarthatóságra való fókuszálás részeként a H&M idén áprilisban mutatja be a Conscious Collection elnevezésű, környezetbarát és fenntartható anyagokból – pl. biopamutból, TENCEL®-ből és újrafelhasznált poliészterből – készült, folyamatosan érkező termékválasztékát nők, férfiak és gyermekek számára.

Emma Watson lesz a Lancome új arca!

Sztárok
Az ifjú színésznő karrierje nem állt meg a Harry Potter-nél, egyre több felkérést kap, amin persze nem lepődünk meg, hiszen a brit szépség mesésen néz ki!

3 pasi elárulja, mit gondol párja apró hibáiról

Szerelem
A magazinban arról mesélnek olvasóink, hogyan szerettek bele egy kifejezetten nem álompasiba. Ideáljuk helyett hogyan kötöttek ki egy kicsit kopaszodó, esetleg pocakos, vagy munkamániás srác mellet. Elmondják, hogyan fogadták el párjuk hibáit. Itt három férfi hánytorgatja fel szerelmük apró, és kicsit nagyobb hiányosságait.

Anya lett Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárja

Sztárok
Kedd hajnalban született meg Végh Judit kisfia. A színésznő gyermeke a Bence nevet kapta, 3 kg 50 dkg-mal, 54 centiméterrel jött világra. A csöppség és anyukája is nagyon jól van.

Igéző macska-szemek Valentin napra

Szépség
Camille Belle stílusát egyszerűen imádják a divatkritikusok: figyelemfelkeltő megjelenésével nem csak a vörös szőnyegen arat sikert. A fiatal színésznő elárulta Valentin-napi smink tippjeit.

Farmer minden alkatra! Íme az F&F legújabb női farmer kollekciója!

Divat
Bemutatjuk az F&F 2011-es tavaszi új farmer kollekcióját, amelyből a Te alkatodra is találhatsz tökéletes nadrágot!

Sportos és exkluzívan csajos HP notebookokat forgalmaz az Extreme Digital

Tipp
A HP hitvallása szerint a notebook több, mint egy használati eszköz, a notebook stílusjegy. Ezt bizonyítják a nőknek kis sorozatban gyártott HP egyedi notebookok, amelyek az Extreme Digitalnak köszönhetően kaphatóak már Magyarországon is!

Víz, csend és alvás – a tökéletes pihenés titka

Sztárok
Sikeres premier után, az év végi fellépésekre történő ráhangolódás közben beszélgettünk a népszerű házaspárral a pihenési és feltöltődési szokásaikról.