Cikkek a(z) fel rovatból

Frizura tippek sztároktól nagy homlokúaknak

Szépség
Lehet, hogy ahhoz a típushoz tartozol, akinek egy kicsit magasabb a homloka? Ne aggódj, a sztárok között is vannak olyan hölgyek, de van egy igazán apró trükk, ami mindig segít: a megfelelő frizura választása! És ki az, akire számíthatsz, ha segítségre van szükséged? Hát persze, hogy a Joy!

Divatra fel!

Promóciók
WAMP Fashion március 10-én a Váci1-ben!

Játssz és nyerj egy utat Norvégiába!

Promóciók
Fedezd fel Skandináviát a Helly Hansennel! Játssz és nyerj egy utat a Norvég Fjordokhoz!

5 férfi karakter, akiket imádunk

Szerelem
A The Normal Bar felmérése alapján a nők 29 százalékát zavarja, hogy partnerük nem elég romantikus. Valószínűleg ezért ábrándozunk más férfiakról - Mr. Darcy-ról, Derek Shepherd-ről, vagy Christian Grey-ről.

6 diétás tipp a sztároktól

Tipp
Közeleg a nyár, a bikini szezon, amikorra jó lenne ledobni a télen felkúszott néhány plusz kilót? Íme 8 sztár 8 könnyű diétás tippje.

Instalove #22: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Itt a tavasz, ideje felébredni a téli álomból, és sportolni kezdeni! Ezt tették a héten a sztárok is!

Jennifer Lawrence a Dior új arca! Íme az első kampányfotók!

Divat
A Dior leváltotta Mila Kunist. Helyette új arcának Jennifer Lawrence-t kérték fel, akiről az első kampányfotók már meg is jelentek és most meg is mutatjuk őket!

Pózolj mankóval! Lesérült sztárok mankóval pózolnak! Fotó

Sztárok
Fura és nem megszokott kiegészítő a vörös szőnyegen a mankó, de mostanában mégis egyre többször tűnik fel.

3 tavaszi szépségtipp a sztároktól

Szépség
Nemsokára itt a tavasz, ideje új smink és haj ötletek után nézni! Hogy felkészülten várjuk az első hivatalos tavaszi napsugarakat, fogtuk magunkat, és ellestünk néhány smink és frizura tippet a sztároktól, amit egyszerűen meg tudunk majd valósítani. Ötletből soha sem elég, vállalkozó kedvből pedig mindig van sok, figyeljetek, megmutatjuk most nektek is. Ugye, hogy milyen egyszerű?

A vörös szőnyeg új trendje: Fekete, duplán felvágott ruha

Divat
Idén tavasszal duplán szexi hatást kelthetsz! És hogy hogyan? Igazán nem kell hozzá más, csak egy duplán felvágott szexi maxi ruha. Ha a külföldi sztároknak bejött, te miért is ne próbálnád ki?

Sztárok a felhők felett

Divat
Jeles sportolókkal és sportos hírességekkel nyitotta meg kapuit a Nike új márkaboltja. Többek között Kozák Danuta, Kovács Ági, Tolvai Renáta, Zséda, és Rubint Réka is ott voltak a nem mindennapi megnyitón.

Az 5 legjobb frissítő tusfürdő

Szépség
Reggelente nehezen ébredsz fel? Kapj elő egy frissítő tusfürdőt, amely garantáltan gondoskodik a jó hangulatodról.

5 tuti randi tipp - Légy ott fejben is!

Szerelem
Hová menjetek? Mit vegyél fel? Azt hiszed, ezek a legfontosabb dolgok? Tévedsz! Fejben is ott kell lenned a randevún - ez jóval lényegesebb, mint az, hogy ne kenj fel annyi rúzst, hogy Jokernek nézzenek a Batman-ből.

Miért csalt meg partnerem? Túlélési kalauz megcsalt nőknek!

Szerelem
Téged is csaltak már meg? Ha igen akkor tudod, ilyen helyzetben az ember soha nem érti, mit ronthatott el és miért érdemli ezt. Számos oka lehet, de a lényeg hogy soha ne adjuk fel, mert nem ezek a történések határoznak meg bennünket. Most elmondjuk neked, hogy miért is lehetett hűtlen hozzád a kedvesed, és hogy hogyan tedd túl magad a megcsaláson.

5 tipp hol randizzatok - Randi helyszínek - szex esetére is!

Szerelem
Ami a legfontosabb: hogy bár sok lány elvárja, hogy meglepjék, és elvigyék valami eredeti, de legalább drága helyre, azért az nincsen kőbe vésve, hogy egy csaj egyáltalán nem javasolhat valami jó kis helyszínt. Ha más nem, annyi legalább kiderül rólad rögtön az elején, hogy van véleményed, felvállalod, és, ha frankón hangzik az ajánlatod, mindketten jól is érzitek majd magatokat. Randizz tehát...

Tudod mit ünnepelsz február 14-én?

Szerelem
Van, aki a Bálint és Valentin nevű ismerősét köszönti fel névnapja alkalmából, van olyan, aki szerint egy újabb felesleges napnak csapunk hűhót és van, aki nagyon is tudja, miért olyan megható nap ez mindenféle szivecskés mackó nélkül is. Tartozz az utóbbiak táborába te is, és tudd meg miért pont ez a hideg téli nap az egyik legszerelmesebb nap.

Scarlett Johansson 6 legszebb vörös szőnyeges ruhája

Divat
Bomba ez a csaj! Bár ezt Woody Allen már régen felfedezte... Most ismét láthatjuk a mozikban, itthon is vetítik már ugyanis a Hitchcock című filmet, amiben Scarlett is szerepet kapott. Amíg eljuttok a moziig, íme a 6 legjobb vörös szőnyeges szettje!

5 ok, amiért imádjuk Robbie Williams-t

Sztárok
Pont egy nappal Valentin-nap előtt? Mikor még a közös bulinkra sem választottuk ki a megfelelő ruhát? Jó, nem bánjuk, álljunk meg egy pillanatra, és kalandozzon el a fantáziánk egy kicsit. Ma ünnepli ugyanis születésnapját egyik igazi nagy szerelmünk, Robbie williams, aki pont ma 39 éves. És hogy miért imádjuk annyira? Természetesen elindult az egymásra licitálás a szerkesztőségben. Íme 5 nagyon jó indok!

3 menő sportos szett nem csak futóknak, nem csak futáshoz

Divat
A legmenőbb streetfashion trend idén, hogy a tökéletesen összeválogatott szexi és divatos öltözékhez kényelmes, és feltűnő sportcipőket húznak. Most megmutatjuk nektek, hogy melyek a legtrendibb lábbelik és hogy mivel párosítsátok őket, hogy tuti befutók legyetek! :)

Jógázó celebpasik! 5 híres férfi, aki a jóga megszállottja

Sztárok
Szép izmokat szeretnél? Irány a jógaterem! Ez a felszólítás természetesen nem csak nekünk szól, de nem biztos, hogy a pasidat rá tudod venni erre a mozgás formára. Segítsünk? Rendben! Talán meggyőzhetőbb, ha látja, a hollywoodi sztárok közül is egyre többen hódolnak ennek a mozgás formának, ami a testen kívül a lelket is alaposan rendbe teszi.

Turbózd fel a bőrödet! Az 5 legfontosabb bőrápoló

Szépség
Unod már a telet? A téli zord klíma és a fűtött, alacsony páratartalmú szoba erősen igénybe veszi a bőrt is. A tél végére dehidratált és vitamin hiányos. Megmutatjuk, milyen vitaminokra és ápolókra van most leginkább szüksége, hogy újra a legjobb fényében ragyogjon.

Mini-interjú Zsédával!

Sztárok
Nem volt könnyű, de megérte. Az állandóan pörgő, dolgozó, fellépő és éneklő Zsédával olvashattok most egy interjút, akit nem csak hangjáért és zenééjért, de stílusáért, öltözködéséért és ruháiért is nagyon, nagyon szeretünk! Ismerjétek most meg egy picit jobban Ti is Őt!

Füstös szemek 6 egyszerű lépésben

Szépség
Már csak 2 nap, és együtt bulizunk a JOY Valentin-napi partiján a MIX-b en, ahol könnyen lehet, hogy megtalálod a nagy Ő-t. Kövess el mindent a siker érdekében! Feldobnád a régi bevált sminkedet, de hiányzik egy tuti ötlet? Tudod, hogy ránk mindig számíthatsz! Induljunk ki a jó öreg klasszikus füstös szemből, és megmutatjuk, hogyan tudod te is pillanatok alatt elkészíteni magadnak!

Instalove #20: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Walk, Walk Fashion baby - hogy Jason Wut idézzük. A 2013-14 téli divatot bemutató show-k már elkezdődtek New Yorkban, és ennek tiszteletére most kedvenc instagramozó tervezőink frissen feltöltött fotóit gyűjtöttük össze.

Segítünk! 5 tipp, hogy mit vegyél fel egy randira!

Szerelem
Szexit? Vagy mégse szexit? Vagy akkor mit? Íme a Playboy főszerkesztő-helyettesének, Bus Istvánnak 5 tippje azzal kapcsolatosan, hogy mit is vegyetek fel egy randevúra.