Cikkek a(z) rajong rovatból

Emilia Clarke elbúcsúzott a Trónok harcától

Sztárok
A sárkányok anyja tutira könnyeket csal minden vérbeli Trónok harca rajongó szemébe. Olvasd el, hogyan búcsúzott a khaleesi a világ legkedveltebb sorozatától.

Imádod a Halálos iramban filmeket? Akkor ennek örülni fogsz

Életmód
A száguldás szerelmese vagy, vagy épp rajongsz Dwayne Johnsonért, és a Halálos iramban a kedvenc filmsorozatod? Akkor figyelj, mert ennek örülni fogsz.

Ariana Grande eljegyzési gyűrűben állt színpadra

Sztárok
Ariana Grande tegnapi koncertjén megvillant az a bizonyos gyűrű, amit a rajongók már egy ideje látni szerettek volna. Lesd meg a fotót, tetszeni fog.

Ariana Grande szörnyű betegségben szenved

Sztárok
Minden rajongó reméli, hogy Ariana Grandénak hamarosan sikerül leküzdenie a betegséget, ami megnehezíti minden napját egy ideje.

Hatalmas fordulattal tér vissza a Wonder Woman 2 – Az első fotók már meg is érkeztek

Sztárok
Mióta tavaly mozikba került a Wonder Woman első része, Gal Gadot rajongótábora hatalmasat növekedett. Ezek után nem is volt kérdés, hogy jönni fog a folytatás; most pedig biztos, hogy a film egyik legnagyobb kedvence is visszatér a második részben.

A Tuti gimi szereplői közös filmen dolgoznak együtt, ezt pedig garantáltan imádni fogod

Sztárok
A Tuti gimi már hat éve befejeződött, de a sorozatnak még mindig hatalmas a rajongótábora. Épp ezért örültek meg annyira a rajongók, amikor kiderült, hogy a szereplőgárda ismét együtt dolgozik...

Szeptemberben újabb kihívások várnak a kutyás akadályfutás rajongóira

Kutyadolog
Nincs pihenés a rekordszámú versenyzővel sikeresen lezajlott áprilisi Hard Dog Race Base futam után, hiszen máris elindult a nevezés a szeptemberi Wild és Junior futamokra. A Wild futam nehezebb terepet és hosszabb távot tartogat az indulóknak, mint a Base, de egy kis felkészüléssel, elszántsággal és kitartással bárki teljesítheti a pályát. A sportos, kutyás gyermekek sem maradnak feladat és verseny nélkül, számukra egy igazán gyerekbarát, élvezetes és mókás pályával készülnek a szervezők a Junior futammal.

Többé már nem Beyoncé képe a legnépszerűbb az Instagramon

Sztárok
Mégis kinek lehet akkora rajongótábora, hogy lekörözze Beyoncét? Egészen idáig tartotta magát a popdíva népszerű fotója a közösségi oldalon, ám úgy tűnik most kihívója akadt.

Híres csajszival randizik Justin Bieber

Sztárok
Ismét egy híres sztárcsajszival randizgat Justin Bieber. Egy ismert színész lányával jött össze az énekes, a rajongók pedig kíváncsiak, meddig tart majd a románc.

5 kérdés, amit mindig tudni akartál gyerekkorod kedvenc meséiről – És a válaszok!

Életmód
Felnőtt fejjel egészen másképp nézzük azokat a meséket, amikért gyerekként rajongtunk. Természetesen ma is imádjuk őket, és nosztalgiával tekintünk rájuk, de azért felmerül bennünk néhány kérdés; amire most itt a válasz is!

Blake Lively megpróbált trollkodni férjével, de Ryan Reynolds visszaszólt

Sztárok
Blake Lively és Ryan Reynolds folyton viccelődnek egymással, a rajongók emiatt is imádják a sztárpárt. Most ismét a posztjukon nevet az internet népe.

Öngyilkos lett Katalin hercegné és Pippa kedvenc tervezője, megmutatjuk, milyen ruháit viselték az elmúlt években

Divat
Tegnap este megrázta az egész divatvilágot a hír, öngyilkos lett a New York-i divattervező, Kate Spade. Gyászol a tervező családja és barátai, a márka rajongói, és olyan ismert emberek is, mint Katalin és Pippa Middleton.

Kristen Stewart és Robert Pattinson újra együtt bulizott, és nem is rejtőzködtek

Sztárok
Erre a hírre tényleg megdobban minden Alkonyat rajongó szíve. Robert Pattinson és Kristen Stewart ugyanis együtt bulizott június első napján, és a beszámoló szerint úgy tűnik, hogy már kicsit sem utálják egymást.

Pár nap múlva Budapestre érkezik a Vámpírnaplók színésze, és simán össze is futhatsz vele

Sztárok
Csak kapkodjuk a fejüket, mennyi sztár érkezik mostanában Budapestre! Ha pedig nagy rajongója vagy a Vámpírnaplók című sorozatnak, akkor most érdemes résen lenned, mert az egyik színész pár nap múlva a fővárosban zenél majd!

Rémesen néz ki Johnny Depp - Mindenki aggódik érte

Sztárok
Johnny Depp rajongói nagyon aggódnak. A színész rettentően lefogyott, sápadt, és felismerhetetlen. Nagyon remélik, hogy nem beteg.

Új taggal bővült Tóth Gabiék családja

Sztárok
Fotót is megosztott Tóth Gabi a család legújabb jövevényéről. Nagyon aranyos a bébi, a rajongók is elárasztották olvadozós kommentekkel az Instagramon.

Fördős Zé képén nevet most az internet

Sztárok
Fördős Zé retró bajszos fotót osztott meg a Facebookon, a rajongói pedig nagyon nevetnek rajta, és azt javasolják, maradjon meg inkább olyannak a szőrzete, amilyen most.

Forgatási szelfi - Készül a Demóna második része Angelina Jolie-val

Sztárok
Most minden Angelina Jolie-rajongó örülhet, ugyanis a színésznő újra forgat. Elle Fanninggel már nagyon készülődnek, hamarosan érkezik a Demóna 2.

54 évesen gyereket vár Brigitte Nielsen

Sztárok
Ötödik gyermekét várja Brigitte Nielsen, aki 54 évesen döntött ismét a gyermekvállalás mellett. Gyönyörű fotóval jelentette be a nagy hírt rajongóinak.

Ariana Grande beszólt a világ legmenőbb tinijének, Millie Bobby Brown-nak

Sztárok
Csak viccesen ugyan, de elég szépen beszólt Ariana Grande sztárbarátnőjének, Millie Bobby Brown-nak. Jó pár rajongójuk is egyetértett az énekesnővel.

Ennél egyértelműbb bizonyíték már biztosan nem lesz Orlando Bloom és Katy Perry szerelmére

Sztárok
Katy Perry és Orlando Bloom állítólagos kapcsolata hónapok óta lázban tartja a rajongókat. Bár még egyik fél sem jelentette be hivatalosan a békülést, pár apró, de félreérthetetlen jelből ez már tényleg holtbiztos.

De szuper lenne! A Wonder Woman 2-ben visszatérhet egy nagyon fontos szereplő

Sztárok
Wonder Woman-rajongók, figyelem! Nemrég az első rész egyik főszereplőjét a fotósok kiszúrták a második rész forgatásán - így ha csak nem látogatóba érkezett kollégáihoz, akkor könnyen lehet, hogy ő is szerepet kap a filmben!

Férjhez ment a Pretty Little Liars sztárja, Sasha Pieterse, ráadásul mesébe illő ruhát viselt a ceremónián

Sztárok
A Pretty Little Liars színésznője, Sasha Pieterse mindössze 22 éves, de már hosszú évek óta él komoly kapcsolatban. Hétvégén pedig végre sor került arra, amire a rajongók már vártak: hozzáment szerelméhez, ráadásul meseszép helyszínen!

Nagyon cukin jelentette be Kasza Tibi és Manker, hogy hamarosan kisbabájuk születik

Sztárok
Kasza Tibi és kedvese, Darai Andrea fél éve házasodtak össze, most pedig végre boldogan közölhették a nagy hírt a rajongókkal.

Már nagyon látszik! Kate Hudson pocakja elképesztően cuki

Sztárok
Kate Hudson pár hónap múlva szüli meg harmadik babáját. A színésznő szívesen posztol a babavárásról, és ritkán ugyan, de megmutatja pocakját is a rajongóknak.