Cikkek a(z) kötött rovatból

Csúnyapulcsi nap - Szerezd be a te "csúnya" pulóvered!

Divat
Vedd elő nyugodtan a régi, Rudolf-mintás kötött pulcsidat, vagy szerezd be a legviccesebb karácsonyi mintás darabot, és egy napra te leszel a legmenőbb benne! A Csúnyapulcsi Nap egyre népszerűbb!

16 ok, miért nem mentél még férjhez

Szerelem
Szinte minden barátnőd férjhez ment már, aki esetleg eddig nem, annak is bekötötték végül a fejét idén nyáron, de te még mindig nem állapodtál meg egy pasi mellett? Légy vidám! rovatunkban arra kerestük a választ, hogy mi az oka annak, hogy te még nem mentél féjrhez!

Elindult a Good Milk nyereményjátéka joghurtimádóknak! Vásároljon 2 db bármilyen Good Milk joghurtot és nyerjen!

Promóciók
Edukációs szerepvállalással egybekötött országos nyereményjátékot hirdetett meg a Good Milk joghurt termék család forgalmazója, a Mona Hungary Kft. az egészséges táplálkozás elkötelezettje. A 2013. május 01. és június 30. között zajló játékban  minden vásárló részt vehet, aki a Játékszabályban rögzített magyarországi boltok valamelyikében 2 db bármely Good Milk termék vásárlása után feltölti a vásárlást igazoló szelvény AP kódját a szervező weboldalán, amellyel értékes nyereményeket nyerhet. A játékot kísérő ismeretterjesztő kommunikáció célja, hogy felhívja a figyelmet a tejtermékek fontosságára a csecsemők megfelelő táplálásában, amely a későbbi esetleges felnőttkori allergiák kialakulásához vezethet.

Zac Efron volt barátnőjével randizik Taylor Lautner

Sztárok
Zac Efron régóta randizott a nemrég befutott színésznővel, Maika Monroe-val, de most úgy tűnik, hogy a lány tovább állt és egy másik nagy színész mellett kötött ki, aki nem más, mint Taylor Lautner. A páros tegnap randevúzott egy Los Angeles-i baseball meccsen, ahol le is fotózták őket együtt

A sztárok új kedvence, a bőrkesztyű!

Divat
Kesztyűt nem csak télen lehet hordani, hanem a rohamosan közelgő tavasszal is. És ami még jobb, hogy ha már kesztyűt hordunk, akkor se kell mindig csak kötöttet hordani. Sőt! Most például egyre menőbb a bőrkesztyű! Legyen az rövid, vagy könyökig érő. Nézzétek csak, a sztárok is ezt hordják!

Ez most a menő! Állati pulóverek!

Divat
Idén télen a kötött pulóverek hódítottak. Ahogy azonban jön a jobb idő és szétnyílnak a kabátjaink, már az se mindegy, hogy a pulóveren van-e és ha van, milyen minta van. Az állat fejes minták például nagyon mennek most. Mutatunk is néhányat!

Lilla tippje: Így hordhatunk egy mellényt 3 féle stílusban

Divat
Kedvenc kötelező darabunk a mellény, ami lehet szőrme is, de mi most a kötött verzióját választottuk. 3 különbözô szettel megmutatjuk, hogy hogyan viselheted.

5 tipp, hogyan ismerkedj kávézókban és bárokban

Szerelem
Utálod a kötött és vakrandikat? Minden reggel látod azt a helyes pasit a kávézóban, mégsem mered megszólítani? Ne aggódj mert a következő 5 tippünk segítségével te is megismerkedhetsz az álomférfival.

Íme a sztárok tuti edzés tippjei a tökéletes alakért!

Sztárok
Készüljünk a nyárra! Januárban? Igen, már most kezdd el a napi testmozgást, hogy kényelmesen, aggodalmak nélkül tudj készülni arra az időszakra, amikor nem véd meg a kötött pulcsi a szúró és ítélkező tekintetek elől. Felejtsd el, hogy idén nem fogsz tudni felvenni sortot, mert lötyög a combod, vagy nem vehetsz fel ujjatlant, mert a karod akár egy öreg szakács nénié! Javítsd kis lassan és fokozatosan hibáidat, őrizd meg tested azon részeinek formáját, amelyekkel meg vagy elégedve! Sztárok testedzőinek tippjei következnek.

Party a fitneszguruval

Sztárok
Czanik Balázs reformtermékei debütásának, és az ezzel egybekötött ételkostolónak a Creol Bár adott otthont. A B-Life termékek remek alternatívát ígérnek napjaink egészségtelen és hízlaló ételei között. A már nagyon várt eseményre a hazai celebek közül is sokan kíváncsiak voltak.

A legújabb amerikai trend: Friends with Benefits*

Szerelem
Jó haverok, akik hébe-hóba lefekszenek egymással. Az ilyen kapcsolatok annyira népszerűek az Egyesült Államokban, hogy a közelmúltban két filmet is forgattak Hollywoodban a témáról. Nálunk is egyre több híve van a kötöttségek nélküli szexpajtásságnak. Kifaggatunk néhány fiatal „párt”, mitől olyan csábító számukra.

MOM Divatterasz divatbemutató Show

Divat
Szeptember 15-én a MOM Park divatbemutatóval egybekötött születésnapi rendezvénnyel ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját.

3 pasi elárulja, mit gondol párja apró hibáiról

Szerelem
A magazinban arról mesélnek olvasóink, hogyan szerettek bele egy kifejezetten nem álompasiba. Ideáljuk helyett hogyan kötöttek ki egy kicsit kopaszodó, esetleg pocakos, vagy munkamániás srác mellet. Elmondják, hogyan fogadták el párjuk hibáit. Itt három férfi hánytorgatja fel szerelmük apró, és kicsit nagyobb hiányosságait.

Íme egy igazán divatos női síelő szett!

Divat
A Januári JOY-ban már belekostólhattunk egy extrém kötött sapkának álcázott sí sisakon keresztül az idei téli sportok extrém divatjába. Most mutatunk még több izgi sícuccot.

Köss barátságot a kötöttel

Divat
Napi Divat Tipp rovatunkban egy régi-új stílushoz, a kötött ruhákhoz nyúlunk vissza.

Friss hír! Megan Fox férjhez ment!

Sztárok
Végre! Megtörtént! Hivatalosan is összekötötte életét Megan Fox és Brian Austin Green!

Megnősült Mark Owen

Sztárok
Bekötötték az az egykori Take That tag, Mark Owen fejét!

Leonardo DiCaprio

Sztárok
A színész nem bírja a kötöttségeket?

Elkelt Bruce Willis!

Sztárok
Bekötötték Willis kopasz fejét, méghozzá egy titkos ceremónián.

Novemberi trendek

Divat
Szerezd be te is valamelyik trendi cucc egyikét, vagy akár az összeset! Legyen egy menő iPod-od, egy jó kis MBT csukád, és válassz hozzá egy meleg kötött pulcsit!